Vesela_zena_beogradska
Domaćin
- Poruka
- 4.650
Hm .. zenomrzac, da, da, vidi se iz aviona.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slusaj vic
kaze kupila klinka vibrator drzi ga u ruci i kaze "sta se treses koji ****...pa i meni je prvi put"
Svaka cast ljudi....istina je jedino sto mi nije rekla mozda bi mogli na pice.....vec samo mogli bi na pice......i ja se pripremam za naredni susret onako psihicki.....sef mi je pre mesec dana naredio da se podsisam i da nosim sako....i odjedamput koleginice su pocele da me primecuju i mladje i starije.....
ma ne, ovo je slucaj duboke nesigurnosti, kad nisi u stanji ni polovnjacu (sve iznad 20 je polovnjaca il sam ja to pogresno protumacila) da smotas, onda zene okrivis za svoju nesposobnos i onda dobijes likove poput naseg isfrustriranog Alekse......Hm .. zenomrzac, da, da, vidi se iz aviona.
pa jel' vidish koliko pich.ki..uzas![]()
ti si u zenituKakve veze ima moja eventualna isfrustriranost sa cinjenicom da je zenin zenit oko 22 godine?!
A, kad je spomenula sex ona? ili si ti to projektovao?Skoro mi je usla jedna starija koleginica u kancelariju poslom....malo me je zagledala, nasmesila se i na moje iznenadjenje rekla mogli bi na pice, ali ti si mladji od mene.....da li tu nesto da se preduzima i kako....moram da priznam da me je iznenadila.....
ti si u zenitu
idi onda je.bi to nesto sto ima 22 a nas ostavi da patimo za godinama..
i jel ti to priznajes da si isfrustriran??
a sto mi namigujes zivota ti?Vasa patnja me ne dotice, kao ni tebe sta cu ja da trpam
Da, isfrustriran, ruzan i kita od 8cm u punoj erekciji
A vi ste sve velikih sisa(a ne vise), samostalne, moderne i uospte vam ne smeta sto vas je vreme pregazilo i uopste vam ne smeta sto vasi muskarci bleje u klinke![]()
jao, prosao mi zenit a tek sada to saznajemPice jednako seks....tako ti je to
Pice jednako seks....tako ti je to
poravio si mi dan, da mi ne namignu skroz bi se ubedacila
Nisi primetila da ima tik? :-Da sto mi namigujes zivota ti?