Seks sa 15 godina

• Začetnik teme Začetnik teme Pulija
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cinjenicom da je ovo Balkan opradvavas stupanje u seksualne kontakte nezrelih klinaca??? Ne bih se bas slozio sa tobom...
Nisam mislila na zrelost-nego nato kakva ispadnes u tudjim ocima i da ti se to kad tad obije u glavu.Rano jeste u svakom slucaju!

Ma 90% onih koji pricaju da su izgubili 'nevinost' sa 15 godina LAZU... naravno, tu mislim na muskarce, jer mi volimo da se takmicimo u svemu i svacemu...

Po anketama, prosek je 18 godina za muskarce, i 19 za devojke u nasoj zemlji (u 'naprednoj' americi je npr. to 22 godine za oba pola, pa sad vidite)...

Ali je cinjenica da se muskarci mnogo vise seksaju sa 'starijim' damama (zbog iskustva il' sta vec), pa zato zene i gube nevinost, prosecno, kasnije od muskaraca...

uostalom, sto neko rece, muskarac izgubi nevinost cim ga uzme u ruku :lol: :lol: :lol:

Vrsili psiholozi sa Filosofskog pre par godina... I meni je anketa bila vrlo cudna, ali ako se uzme slucajan uzorak tako to ispadne...

Cinjenica je da ima onih koji se seksaju i u 13-14, a i onih koji su nevini sa 25 i kusur...

Pa ajde i to da shvatim, ali ono za ameriku i dalje mi deluje cudno... naci cu ti kasnije sajt da se uveris... 4 najvece statisticke kuce tamo su dosle do tih cifara...

Poz.

srednjoskolka:
Znam dosta devojaka koje su izgubile nevinost u 15..Kod nas devojaka je redje da gubimo u 15. ali kod muskaraca je to sasvim normalan period.Skoro svi moji drugovi izgubili su nevinost u petnestoj.a i kako da ne izgubimo,kada ti sad posle prve nedelje veze decko trazi sex,bez obzira na godine.
----------------------------------------------------
To sto on trazi,ne znaci da ga mora i dobiti...

Zak:
srednjoskolka:
Znam dosta devojaka koje su izgubile nevinost u 15..Kod nas devojaka je redje da gubimo u 15. ali kod muskaraca je to sasvim normalan period.Skoro svi moji drugovi izgubili su nevinost u petnestoj.a i kako da ne izgubimo,kada ti sad posle prve nedelje veze decko trazi sex,bez obzira na godine.

reci to zaljubljenim devojcicama.On joj naprica kako je lepa,nju najvise voli,ona je za njega jedina.Ona mu poveruje sva u oblacima i da mu.

srednjoskolka:
reci to zaljubljenim devojcicama.On joj naprica kako je lepa,nju najvise voli,ona je za njega jedina.Ona mu poveruje sva u oblacima i da mu.

Pa sta da ti kazem... i to je iskustvo koje moraju pre ili kasnije da saznaju: Ljudi VOLE da lazu i lazuckaju, zbog mnogo manje vaznih stvari, a kamo li zbog podmirivanja svojih zivotinjskih instikata, kad se i podsvest aktivira...

Jednostavno, "it's a cruel world...", pa i mlade damice moraju to da nauce... Generalno, ako znaju kako da se zastite, na to se moze posmatrati kao na sticanje jos jednog iskustva... a svako iskustvo, lose ili dobro, je vrednije od bilo cega!

Poz.

srednjoskolka:
Zak:
srednjoskolka:

-----------------------------------------------------
Izem ti opravdanje,ako uopste ima mozga,dovoljno je da ga pita sta on to najvise voli kod nje.Pazi kada su odgovori mahom indenticni...

Gazdarica:
I ja smatram da je prerano... S 15 godina, jos si dijete...

ma gde je rano ?:)
bilo leto ... jeste vi malo gledali po plazi
i u gradu itd..
el bre... nabrekli sisici, utvrnule bradavice..
nabubrelo to u gacama i samo trazi ... :)

treba se trpa kad ona to oseti da zeli ....
... samo joj zelim da nadje frajera koji ce ici polako i biti nezan ... ono .. mozda nebi bilo loshe prvo da ga malo ''onjushi''

olja10:
Sto se tice zenske populacije-tukla bih je dan i noc.A sto se tice muske-ko voli nek izvoli-ipak je cinjenica da je ovo Balkan!!!
e olja bash si majmunica...shto volim ove kvazi-moralne,a ne skidaju se s kare...ti bi je tukla..tuci sebe malo pametnim idejama po mozgu...bolje bi ti bilo,nego shto baljezgash ovde...meni je stvarno zao ovakvih zena...izfrustriranih...ljudi jel zeni ovo neko?
alo bre ljudi..nek se je.bavaju s koliko god hotje...sami smo svoji krojachi...

Back