Seks sa 15 godina

• Začetnik teme Začetnik teme Pulija
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja gledam po sebi,ja tada definitivno nisam bila dovoljno fizicki razvijena,a da ne pricam psihicki.
danasnja deca su drugacija,i znam da se kresu ranije,tako da nema valjda opsteg pravila za to :)
_ducky__by_gadgetsguru-1.png

profa033:
U MOJOJ SKOLI SVAKE GODINE IMA PO 5-6 ABORTUSA A NA SVAKE 3-4 GODINE DOBIJEMO I PRINOVU.AKO TREBA DA SE PORODI U NA PRIMER, JULU U MAJU JOJ DAMO DVOJKE I MARS U PICKU MATERINU-NEK MIRUJE DO PORODJAJA. OBICNO KLINKE IZ DRUGOG RAZREDA ZAKEVE SA NEKIM MAMLAZOM IZ CETVRTOG A PORADJAJU SE MATURANTKINJE I TO UGLAVNOM SELJANCICE KOJE ZAJEBE NEKI MALI PRIVREDNIK POKUPIVSI IH NA NEKOM SPLAVU. :?

I ti si profesor ... sa takvim rečnikom :shock: ... pa nije ni čudo što nam je omladina na tom stupnju, na kom jeste.

Ne znam da li sam jedina koja je odgovorila na ovu temu koja ima 15 godina posto nisam citala sve odgovore... Mnogi me pitaju na foru: Jos si nevina? Pa kad ces?
Mislim da je sa 15 ipak prerano bar za devojke! A momcima je to svejedno, ja smatram da oni po tom pitanju uopste nemaju savesti. I bilo to uspesno ili ne oni se time ponose i to je njihov trofej. Ali jedno ne razumem, kad decko iam 15 godina i hoce da izgubi nevinost... ko je ta lujka koja ce da spava sa njim. Mislim jedino da su isto godiste ili da je nekim slucajem starija od njega pa je onda iskusnija ali nema ni takvih devojaka milslim iskusnim devojkama koje ce rizikovati da sve to ne uspe zbog nevinog petnaestogidisnjaka....

e jbg karaju se oni pa onda dodje oplodnja ovo ono i na kraju abortus i ta sranja..
zato kazem da je prerano da ne bih doslo do trajnih komplikacija i od kojih mogu da ostanu trajne posledice..zato s tim stvarima nema zezanja..mislim moze zastita ali opet nije sigurno..

Moja vencana kuma se porodila u 16 godini, sa sexom je pocela s 14-15, meni je to bio shok. Uvek sam je kritikovala, isla je u skolu sa stomakom... danas ima dvoje dece i jos je u braku s tom istom osobom... Definitivno mislim da je rano. Mada sam i ja probala u drugom srednje i odmah sutradan otkacila tog tipa, bilo me blam, a on se zaljubio... :lol: :lol: a on je sad takva faca, a bio je i onda... zvucim li kao da se kajem? Tu sam onda neko vreme pauzirala, bila sam pametna da sacekam da sazrim po tom pitanju i lepo izaberem...Ne, ne kajem se, samo mislim da sa 15-16 godina, vucemo poteze kakve ne bi vukli sa 20 i vise...

Uobičajeno je da oni koji pitaju može li sa 15/13/16 oni su već imali sexualni odnos. To kažem iz iskustva ne shvatite me da svi to urade. Mnogo 15-o godišnjakinja mi je došlo u apoteku plačući kako su zatrudnele. Pripazite šta radite! :mad:

...problem je sto zaista nisu zreli...ne dovoljno za posledice...
...tamo na temi samoubistvo(tinejdzeri) jedna je odgovorila da bi izvrshila samoubistvo , ukoliko bi joj se desilo da zatrudni...
...i vrlo su neodgovorni prema zdravlju i kontracepciji , pogotovo muski , medju kojima ima dosta onog klinackog junacenja...a kad se nadju u problemu tipa neka bolest , ili beba na putu...onda su u totalnoj panici...
...u sushtini 15-16 godina ne bi bio neki problem , da su odgovorni prema sebi...ovako ce uvek biti problem....

Zefirra:
...kad sam bila u osnovnoj bilo je 'slucajeva' sa 13 god...
...kako to da zabranis...nikako...jbg...
...zasto?...ko ce znati :(

Ma da bre, to cim moze da se uhvati za bravu znaci da moze odmah da se **** ////////strasno\\\\\\\\ Batalite to, ako neko hoce da se prska sa 13 od toga ga nemoze odgovoriti ni pola sveta, a kamoli mi (da se razumemo, ja nikog ne odgovaram, samo napred deco) :shock:

"****** se deco. ******* je raj, to vam preporucuje cika Jova Zmaj" :shock:

Mnogo gotivan lik

Back