Ganfajter
Stara legenda
- Poruka
- 85.080
pozdrav svima!
malo mi je neprijatno da govorim o svojoj intimi ali kad covek ima problem to nije sramota.
sramota je ukrasti slagati,pokrasti izbore,oteti detetu lizalicu sladoled biciklo itd...
dakle vako
posle dve godine celibata odnosno zaveta da ne duzimo sa tim
u glavnom djevstvovao sam dve godine bez zena u svom zivotu
i sada sam ponovo ljubavno seksualno aktivan sa mojom sadasnjom partnerkom koju necu imenovati dalje u tekstu
tu znaci nastaje konkretan problem u trenutku kada ja uvidjam da ona ima fobiju od ejakulacije u njenu vadzajnu.
naravno mi smo o tome razgovarali ali nista mi konkretno nije rekla
dakle introsvrs je kod nje nesto nepozeljno.
razmisljao sam kao veliki strucnjak na polju svih nauka poznatih coveku
i moram priznati da su mi razne stvari pale na pamet.
recimo razmisljao sam o tome da se ona plasi trudnoce pa sam joj kazao i rekao i bjesedio
da cu je u tom slucaju ozeniti kao pravi muskarac i da cemo podizati nase djete sa ljubavlju u zajednistvu porodice
ali ni posle moje bjesede nema resenja mom problemu
razmisljao sam cak i o tabletama za urgentnu kontracepciju tipa postinor eskapel i ostalo
ali sam od toga brzo odustao jer sam slusajuci iskustva mog prijatelja milete limara zakljucio da su to hormonske tablete
i da moja odabranica moze zavrsiti brkata ili nesto jos gore... kao miletina zena
bilo je tu i raznih seansi i savetovanja sa eminentnim savetodavnim telima u vidu mojih poslovnih saradnica i izmisljenih prijatelja
ali opet nista.
ona i dalje ne zeli da jja to radim
a ja to volim da radim
i sad imamo krizu u vezi
pomozite molim vas
malo mi je neprijatno da govorim o svojoj intimi ali kad covek ima problem to nije sramota.
sramota je ukrasti slagati,pokrasti izbore,oteti detetu lizalicu sladoled biciklo itd...
dakle vako
posle dve godine celibata odnosno zaveta da ne duzimo sa tim
u glavnom djevstvovao sam dve godine bez zena u svom zivotu
i sada sam ponovo ljubavno seksualno aktivan sa mojom sadasnjom partnerkom koju necu imenovati dalje u tekstu
tu znaci nastaje konkretan problem u trenutku kada ja uvidjam da ona ima fobiju od ejakulacije u njenu vadzajnu.
naravno mi smo o tome razgovarali ali nista mi konkretno nije rekla
dakle introsvrs je kod nje nesto nepozeljno.
razmisljao sam kao veliki strucnjak na polju svih nauka poznatih coveku
i moram priznati da su mi razne stvari pale na pamet.
recimo razmisljao sam o tome da se ona plasi trudnoce pa sam joj kazao i rekao i bjesedio
da cu je u tom slucaju ozeniti kao pravi muskarac i da cemo podizati nase djete sa ljubavlju u zajednistvu porodice
ali ni posle moje bjesede nema resenja mom problemu
razmisljao sam cak i o tabletama za urgentnu kontracepciju tipa postinor eskapel i ostalo
ali sam od toga brzo odustao jer sam slusajuci iskustva mog prijatelja milete limara zakljucio da su to hormonske tablete
i da moja odabranica moze zavrsiti brkata ili nesto jos gore... kao miletina zena
bilo je tu i raznih seansi i savetovanja sa eminentnim savetodavnim telima u vidu mojih poslovnih saradnica i izmisljenih prijatelja
ali opet nista.
ona i dalje ne zeli da jja to radim
a ja to volim da radim
i sad imamo krizu u vezi
pomozite molim vas