Seks prije braka?

Sta dete zna sta je seks?! Pazi seks je bioloska potreba a jos ako naidje onaj pravi...Sta znaci 'onaj pravi' i bas neko u 15 god zna ko je 'pravi'...samo kazem da klinci ne treba da se seksaju samo zato sto to svi rade...postoji vreme i mesto za sve...

Polni nagon je prirodan nagon koji se javlja u pubertetu.

Prirodno je želeti seks s nekim ko ti se dopada, koga voliš.

Uzdržavanje od toga jeste smešno.

Što se neko nije setio da se uzdržava od pišanja, na primer?! (a ne može pišk.enja jer ne sme k.enja :eek: ja još htela da budem fina :eek:)

Pored toga, seks je nešto predivno i meni je ljudi koji se uzdržavaju iskreno žao jer svojom zadrtošću propuštaju nešto lepo, nešto što prija i pritom pljuju one koji se ne uzdrržavaju. A ne znaju kako je.

znaci tebi su smesne casne sestre ?( pocinjem da zvucim ko ovaj sto sto mu je sex nemoralan )
pa pobogu,mozes napisati da ti ne mozes zamisliti vezu bez sexa(sto je normalno),ali ne mozes napisati da osobe koje se ne slazu s tobom (takodje normalno) u tom pogledu su smesne

Ja nemam problem sa ljudima koji se uzdrzavaju od sexa, to je apsolutno njihov izbor kao sto je moj izbor da imam sex. Ono sto meni zaista smeta je sto oni sebe dozivljavaju kao neka uzvishena bica, retke biljke :hahaha:
E tu se postavlja pitanje da li oni ne upraznjavaju sex jer zaista veruju u "duhovnu cistotu" koja se postize apstinencijom (mada ja pre mislim da se duhovna cistota postize na druge nacine i da nema veze sa sexom , no nije to sad tema...) ili da ne bi neko prstom uperio u njih? Maltene, "da ne pricha selo". :dash:

e ovo je najbolje pitanje..
istina je da se mnogi tome pridrzavaju cisto zbog carsije...

Mislio sam na ono seks pre braka je losa stvar... To je glupo,sto bi se suzdrzavao od bilo cega kad cu buducoj zeni ko zna koji biti!:lol:

ko da se igrAmo gluvih telefona..
meni ,tebi 99% ljudi na ovoj temi tako ramiSzLjaju..
ali postoji odredjEni br ljuid koji uopste tako ne RazmiSljaju..
najmAnjE stO mozes jEste da postujEs tu odluku..
i da ides parolom zivi i pusti druge da zive

ko da se igrAmo gluvih telefona..
meni ,tebi 99% ljudi na ovoj temi tako ramiSzLjaju..
ali postoji odredjEni br ljuid koji uopste tako ne RazmiSljaju..
najmAnjE stO mozes jEste da postujEs tu odluku..
i da ides parolom zivi i pusti druge da zive

Pa postoji,ali *** razocarace se jednog dana,sanse su ti vrlo male da ces naci nekog ko je isto nevin u ova vremena!:confused: A ko ne resTekpuje tu odluku? Sam' kazem da propustaju dosta,ali ok svako nek' radi ono sto misli da je najbolje za njega!
A sto si se onda ti meni nakacila na vrat?:lol:

Pa postoji,ali *** razocarace se jednog dana,sanse su ti vrlo male da ces naci nekog ko je isto nevin u ova vremena!:confused: A ko ne resTekpuje tu odluku? Sam' kazem da propustaju dosta,ali ok svako nek' radi ono sto misli da je najbolje za njega!
A sto si se onda ti meni nakacila na vrat?:lol:

ima onih koji su za dozivotnu apstinenciju...uopste o tome ne razmisljaju ..primer t ije gore napisan
a za ovo zadnje no comment :brus: :lol:

Nema ničeg smešnog u suzdržavanju od seksa.

Niko se ovde nije tucao čim je ušao u pubertet u petom, šestom razredu, nego je čekao barem nekoliko godina. Tako da kao što smo se vi i ja suzdržavali do sedamnaeste, osamnaeste, tako se neko suzdržava do nekih 25 kad stupa u brak. Dakle, umesto 5, 6 čeka 12, 13 godina, i to je to. Na kraju krajeva, seksualni nagon je daleko teže kontrolisati u tinejdžerskom dobu nego u trećoj deceniji života.

Da ne govorim da se ti koji se čuvaju često i venčavaju otprilike čim dostignu punoletstvo. Baš se skoro ovde jedna moja komšinica udala sa 18, a za njenu porodicu, a i za nju, znam da su jako patrijahalni. Tako da mu na kraju i ne ispadne neka velika razlika.

A tu je i ono poređenje sa mokrenjem - za to bi se već moglo reći da je smešno - pošto nakon tog suzdržavanja mišići popuste i čovek jednostavno napuni gaće. Sa druge strane, nakon, recimo, nedelju dana bez seksa, verovali vi ili ne, nikom neće ona stvar eksplodirati, niti išta slično.

Dakle, ko želi da se suzdržava od seksa sve do prve bračne noći, slobodno. Meni to čak u neku ruku i simpatično kad čujem.

pravi fenomen, verovatno ni nema kitu.

a što se teme tiče, promenila su se vremena. možda je pre bilo "ništa pre braka" (mada su i to često bajke za malu decu), a sad je "ništa pre seksa". što i nije tako besmisleno.

Erm... Ja cu da se cuvam :mrgreen:
A i ako pozelim da spavam s nekim, necu da to bude kres radi kresa, vec da bude lepo i sa nekim ko je poseban i ko mi mnogo znaci, kao i ja njemu. Mada mi je lepo kada cujem da se neko cuva do braka.

Back