Seks kombinacije..

Pa jeste ..trebash je voleti ali ako zasluzuje to

Da je ta osoba dobra za vas ...bila bi i dalje sa vama ....i nebi vas pustila da i dalje patite za njim ;)

Znaci da takvi nisu OK :P

Mozda vi mislite da ja trebam da patim, placem i kukam ..za nekom koju volim..

dok ona uziva u zivotu sa drugim likom i Boli je Pussy savrsheno za mene ?? :eek:

Dali treba i dalje da je volim ?!? Ha!

To je samo primer ...btw :lol:

Pa jeste ..trebash je voleti ali ako zasluzuje to

Da je ta osoba dobra za vas ...bila bi i dalje sa vama ....i nebi vas pustila da i dalje patite za njim ;)

Znaci da takvi nisu OK :P

Mozda vi mislite da ja trebam da patim, placem i kukam ..za nekom koju volim..

dok ona uziva u zivotu sa drugim likom i Boli je Pussy savrsheno za mene ?? :eek:

Dali treba i dalje da je volim ?!? Ha!

To je samo primer ...btw :lol:

ako nekog voliš ne mora da znači i da obavezno moraš da patiš.
možda u početku, bude ti teško.
ali kad već raskineš jer shvatiš da ta osoba nije za tebe, onda naravno da produžiš dalje i pustiš tu osobu da i ona krene dalje.
to što se prisetiš povremeno lepih momenata, ne mora da znači da samo tu osobu i dalje gledaš.
i još manje možeš da samo kažeš sebi 'ne volim više' ako već ta osoba 'ne zaslužuje' da je voliš.

Poglegaj Megy ..kiliko i dalje pati za tim Dripcem

Znam ja kako je Voleti nekog Iskreno ...;)

Ja mogu reci "ne volim je vise" ali srce nemozes prevariti :lol:

Sada vise i nije bitno ..posto sam je odavno zaboravio :P

Sada imam svoj zivot ..ona svoj ..kao sto je htela ...i ne padam tako lako u Laznu ljubav :mrgreen:

Poglegaj Megy ..kiliko i dalje pati za tim Dripcem

Znam ja kako je Voleti nekog Iskreno ...;)

Ja mogu reci "ne volim je vise" ali srce nemozes prevariti :lol:

Sada vise i nije bitno ..posto sam je odavno zaboravio :P

Sada imam svoj zivot ..ona svoj ..kao sto je htela ...i ne padam tako lako u Laznu ljubav :mrgreen:

e pa onda znaš na šta mislim, a stvar tuge je lična stvar, jer je i svako doživljava na svoj način i isto toliko dugo i intenzivno.
lako možeš nekome da kažeš 'prestani da patiš, ne zaslužuje taj to', ali nema poente u tome, ne pomaže toj osobi da joj bude lakše.

e pa onda znaš na šta mislim, a stvar tuge je lična stvar, jer je i svako doživljava na svoj način i isto toliko dugo i intenzivno.
lako možeš nekome da kažeš 'prestani da patiš, ne zaslužuje taj to', ali nema poente u tome, ne pomaže toj osobi da joj bude lakše.

Znam :mazi: :kiss:

Isto znam da reci nekome "prestani da patish" ne pomaze :(

Takve osobe mogu pomoci jedino same sebi ..ako se same trgnu iz tog Lazno-Ljubavnog sna

i potraze novu Ljubav sa nekim drugim ..koji ce je Zaista Voleti ...a mozda bude i bolji Lover od predhodnog :mrgreen:

E ja sam zamalo imao takvo iskustvo.Naime,jedna moja bivsa devojka,ponudila mi je sex.Nista,culi smo se onako,ja sam nju zvao,onako zeleci da obnovim sa njom vezu,a ona mi je ni 5 ni 6 nego ponudila sex.Prvo sam je odbio,a onda reko nemam ribu,usamljen sam malo,nisam dugo imao tu vrstu odnosa i reko sto da ne.Posle toga mi je rekla da ona nece vezu jer voli nekog lika i da neocekujem vezu,da je nedavim vise i dala mi svoju majku na telefon,koja mi je ljubazno objasnila da "postoje i druge devojke" i da je vise nezovem.Sad da li je meni toliko potrebna veza ili je ona toliko nezrela da mi uvali kevu da me otkaci?

Ja sam u takvim nekim vezama vec 10-ak god..suuuuper je.
Kad se vidimo rasrafimo se,izlupamo samare i paljba.Mozda to nekome izgleda bzv,ali to je skroz prakticno.
Msm,probao sam i onaj drugi,opsteprihvacen nacin slinavljenja,ali sam skapirao da se sve zavrsava bezlicno.
Najbolje da probas i glodjes ono sto ti se svidja..

E ja sam zamalo imao takvo iskustvo.Naime,jedna moja bivsa devojka,ponudila mi je sex.Nista,culi smo se onako,ja sam nju zvao,onako zeleci da obnovim sa njom vezu,a ona mi je ni 5 ni 6 nego ponudila sex.Prvo sam je odbio,a onda reko nemam ribu,usamljen sam malo,nisam dugo imao tu vrstu odnosa i reko sto da ne.Posle toga mi je rekla da ona nece vezu jer voli nekog lika i da neocekujem vezu,da je nedavim vise i dala mi svoju majku na telefon,koja mi je ljubazno objasnila da "postoje i druge devojke" i da je vise nezovem.Sad da li je meni toliko potrebna veza ili je ona toliko nezrela da mi uvali kevu da me otkaci?

hit :lol:

Interesuje me vas odgovor na jedno tj par pitanja vezanih za ovu temu.. Da li bi ste mogli sa istom osobom da budete u seks kombinaciji godinu, ili chak i vishe, a da prema njoj ne osecate bash nishta? Da se vidjate odprilike jednom u dve nedelje, da se chujete, da prichate o svemu s tom osobom, znachi da ne bude samo zdravo, seks, cao,nego i da znate dosta dobro tu osobu, ali da ne osecate ama bash nishta ? I ako ste imali seks kombinacije, koliko dugo ste se na taj nachin vidjali s nekim od kog ste mogli samo orgazam da dobijete i nishta vishe? Posebno me mushki odgovori interesuju =)

Ako se interesi poklope,dodaš malo iskrenosti i odnos je sasvim moguć.

Back