- Poruka
- 17.625
Telo je deo duše.
Svasta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Telo je deo duše.
Ajaoj! Četiri sata?!
Ovaj lik ima super predavanja na temu muško ženskih odnosa. On je
sveštenik. Ne znam kojoj stranci tačno pripada, ali je sve napravio u
vidu stend ap komedije i urnebesno je zabavno.
Lepo objašnjava. Nije ono tipično popovski ''gadno je pred Gospodom''
ili samo ''ne valja tako'' pa se ti pitaj zašto.
Ako imaš vremena, preporučujem da pogledaš.
 Prvih 15 minuta pokušava da me ubedi da treba da se ženim. Ne hvala!
 Prvih 15 minuta pokušava da me ubedi da treba da se ženim. Ne hvala!
Sta da se uskladim sve sto Biblija kaze je tako.Pavle ne spominje dusu i duh, on spominje samo jedno od to dvoje. Dakle, po Pavlu postoji duh i tijelo.
Ti kazes, Biblija je Bozja rec. Uskladi se onda.
Sta da se uskladim sve sto Biblija kaze je tako.
Mozda ti ne razumes dobro
Forsira crkva a narod voli crkvuJasno mi je to. Mada me je uvek zanimalo zašto se od svih vrsta ljubavi jedino partnerska forsira da bude 1 na 1. Mislim, u novijoj istoriji. U prošlosti je poligamija bila ok. I danas kod nekih kultura, plemena je to ok. I kod meneNpr. bez problema se vole sva deca, čak je i poželjno, zatim, da se vole svi ljudi, priroda, životinje... Tu nema problema. Ali kod partnera...
Pretpostavljam da to ima veze sa razvitkom ega. I ne povređujes ti direktno nikoga. Ego sam sebe povređuje.
Ti stvarno ne umes da razmisljas?Ne spominji dusu. To ne postoji kod Pavla.
Drugo, nema JHWH kod Pavla. Postoji Sveti Duh i Ti. To je kraj.

Ti stvarno ne umes da razmisljas?
Znaci ako neko nesto ne spominje to ne postoji
Sve si pogresno razumeo.
gde je onaj smajli :idiubise:
Jel ti citas sta pises?Kod Pavla, ti si tvoje tijelo, nista vise. Ako ti mislis da ima dusa, to je kod Pavla dio tvog tijela. Pavle je materijalista. A duh je poseban, Bozji, Sveti Duh, nije ljudski, nije dio covjeka. U tom smislu, nista drugaciji od drzave, postoji zakon i postojis tjelesno ti.
Je li Pavle materijalista?
postojiNe spominji dusu. To ne postoji kod Pavla.
Pavle ne objasnjava doktrine Boga
Covece ne znas gde udarasNetacno. Pavle upravo to radi, sebe stavlja u poziiciju znanja Bozjih zakona. Ona kaze, drzite se zakona a ne sebe, a zakon je Sveti Duh, a on zna sta je to. On ce nam reci.
i sta ce ti seks u naslovu teme?
postoji
O duhovnoj borbi je a tebi je seks u glavi vidimTo glava peta je o tjelesnim potrebama, preljubi i seksu.
možeš kad god hoćeš ako uzmeš knjigu u šake, a ne internet parcijalno.Da vidimo
O duhovnoj borbi je a tebi je seks u glavi vidim
imaKod njega nema duse

netacnoNetacno. O intelektulanoj borbi nad tijelom je.
Po Pavlu, duh je van tebe. Ti trebas intelektualno da znas zakone da bi savladao tijelo. Pavle je naucnik, normativac. Kod njega nema duse. Razum nad tijelom, spoznaj Bozje zakone, i intelektualno kontrolisi tijelo, to je Pavle.
sto mu ne promenis naslov ovo seks je ubacio podsvesno

Uh ne dao bog da mi sa ovom svescu kontrolisemo svoje telo. Pa ugasilo bi se za nekoliko sekundi. Postoji nesto mnogo pametnije od nas sto upravlja procesima u telu.Razum nad tijelom, spoznaj Bozje zakone, i intelektualno kontrolisi tijelo
za tebe je ceo svet pogresno naucio, pogresno razumeo...............Kako ne bi verovala u duh i dushu?
Samo sto si ti sve pogresno naucio jer se ne drzis biblije nego tih istocnjackih doktrina.
ne ceo sveto nego citam sta covek piseza tebe je ceo svet pogresno naucio, pogresno razumeo...............
cista matematika 6 mrd prema 6 mio. ........tesko da na 1000 stanovnika 999 pogresno razume i nauci a samo 1 sve kapira i ispravno nauci.
netacno
sam Pavle spominje duh kazes znaci duhovna borba
pa i ti sledis hebrejske doktrine pa sta? sloboda misljenja.ne ceo sveto nego citam sta covek pise
sledi istocnjacke doktrine