Seks bez ljubljenja

Imao sam par cura koje su mi dozvoljavale da ih pipam svuda, sa jednom sam cak isao do kraja, ali nisu zeljele da se ljube. Nemam problema sa oralnom higijenom. U cemu je onda stvar?
Imale su potrebu za sexom, kad budu imale potrebu da vode ljubav sa tobom onda ce hteti i da se ljube... A i nisu te dozivele na taj nacin koji je inspiracija za poljupce, ebiga... A i pitanje je kako se ljubis, mora bre to malo nezinije, polako sa puno senzibiliteta, a ne kao da si ukljucio centrifugu....

Imao sam par cura koje su mi dozvoljavale da ih pipam svuda, sa jednom sam cak isao do kraja, ali nisu zeljele da se ljube. Nemam problema sa oralnom higijenom. U cemu je onda stvar?
poznato je da se kurrave ljube samo sa svojim fraerima,i ja sam imo jednu kombinaciju 2 i po god i nisam je ljubio,niti je znala,niti je bila ukusna a posebno sto je ko zna kome pljugala

:hahaha:

- - - - - - - - - -

Imale su potrebu za sexom, kad budu imale potrebu da vode ljubav sa tobom onda ce hteti i da se ljube... A i nisu te dozivele na taj nacin koji je inspiracija za poljupce, ebiga... A i pitanje je kako se ljubis, mora bre to malo nezinije, polako sa puno senzibiliteta, a ne kao da si ukljucio centrifugu....

Daklem Centrifuga :hahaha:

- - - - - - - - - -

Ma nemo, a gde se to udate ljube :per:

- - - - - - - - - -

i to je naravno super...jer što kaže đole ko zna kome su pušile pre toga :mrgreen:
al dobro, dečko je možda emotivac

A nije se izjasnio dal im je primenio oralnu masazu na G tacku :?:

Back