krsta - samo dok sam na poslu ! samo da direktor ne vidi ovo!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
niko kao ja:E meni treba nova sekretarica................ima li zainteresovanih............
Suzy:Pa..zavisi od toga koliko dajes....mislim..platu...;-)
Suzy:I koliko je to?
;-)
niko kao ja:A pa ne moze to tako...............prvo posaljes svoj CV.................pa onda ide dogovor........
A sto se plate tice to je poslovna tajna i radnici izmedju sebe ne znaju koliko ko prima.........
Suzy:Ha, ha...a slika je verovatno obavezna???;-)
niko kao ja:Ne posto ces prvo doci na razgovor..........................ajd.........otprilike......40000 din....
Suzy:vazi...
jos samo da mi kazes sta je u opisu radnog mesta...;-)
niko kao ja:Rad na racunaru,poznavanje engleskog i nemackog..........radno iskustvo bar tri godine,..............
Podrazumeva se komunikativnost,kreativnost,disciplina.............To bi bilo ukratko........
Suzy:Pa eto..posedujem sve..i mnogo vishe...;-)
nego.moze li umesto nemackog neki drugi jezik?
;-)
niko kao ja:Tesko posto vecina koredospodenskih odnosa je sa nemackim firmama............tako da je to bitno............
niko kao ja:Ne posto ces prvo doci na razgovor..........................ajd.........otprilike......40000 din....
Supertajni:Alo bre pa to je samo za topli obrok.........ako pristane pašće u mojim očima definitivno...a i ti stipso otvori se malo......8)
niko kao ja:Sta da se radi trzisna ekonomija je odredila cenu.................topli obrok ne postoji............mozda po novom zakonu od nove godine,ali to cemo vec smisliti kako da izbegnemo................
Supertajni:Vidiš da bi pristala da se dogovorite oko toplog obroka......ej bre obrok je to kako god ga zvali...he he he......a ti zapeo jezik pa jezik, pa dobro naučiće pored francuskog i to valjda....
Suzy:pa eto..ja vec imam i za to resenje...;-)
eto sta propustas..
ali sta cemo...
bitni su jezici...;-)
niko kao ja:Zezanje je zezanje a sljaka je sljka...................a kod mene se BAS sljaka.............
Supertajni:E vidiš kod mene u mojoj firmi......ma nema veze ne ide da ti preotimam radnu snagu mada tržište je surovo......8)
niko kao ja:Pa nista zato.................zato se i zove slobodno trziste..........ko voli nek izvoli.............a koja je delatnost u pitanju..............mislim kad vec pominjes...............
Supertajni:Osiguranje..........engleski jako bitan a i devojke koje ga izgovaraju, zbog indijanaca iz Marsh-a....itd....ali nismo na liniji...ja uglavnom radim osiguranje objekata u izgradnji...najsalađi su tipa "skadar na bojani" i sl., ai roba u transportu nije za bacanje........pa ako imaš na lageru robe koja nas interesuje a ti prebaci........8)