cizmice
Buduća legenda
- Poruka
- 35.831
Ma pazi, OK...Neka bude da ja grešim. Ali znam da je tako i da postoji zabadanje glave u pesak pred ovim pitanjem. Tako i ti prvi put čuješ... Nek bude kako bude, ima se vremena da se uživa. Ali deca će vam biti u procepu nekada. S druge strane, nema evropskog puta sa kriminalcima u vlasti. Čuvajte se i sa srećom.
Koje pitanje?!?
Mislis na Kosovo?
Evo ti danasnji stav po tom pitanju:
24 Apr 2009. 10:54
Mišljenje Suda neće poništiti priznanja Kosova
Zemlje koje su već priznale Kosovo neće promijeniti svoju odluku, bez obzira na mišljenje Međunarodnog suda pravde, ocijenila je programska direktorka u Međunarodnoj kriznoj grupi Sabin Frejzer.
"I ako mišljenje Suda bude u korist Beograda teško da će te zemlje preinačiti odluku i reći “mi smo pogriješili, povlačimo priznanje”. To se neće desiti. Za većinu zemalja EU, SAD, Kanadu i sve druge koje su priznale Kosovo to je završena stvar i ništa se neće desiti, bez ozbira na odluku Suda", rekla je Sabin Frejzer u intervjuu za SEETV iz Brisela.
Frejzerova smatra da eventualno mišljenje Suda u korist Beograda ne bi promijenilo ništa ni kada su u pitanju granice, prenosi Beta.
"Ako Sud podrži stav Beograda, Srbija će reći da ne priznaje Kosovo i da iza toga stoji odluka Međunarodnog suda pravde, više neće biti raspoloženja da se razgovora o granicama, o podjeli, a Beograd će ostati na svom stavu da je Kosovo sastavni dio Srbije", kazala je.
Sa druge strane, dodala je, ako Sud ocijeni da je proglašenje nezavisnosti Kosova bilo legalno, Srbija će svakako biti u težem položaju, jer će uslijediti nova priznanja.
=====
L I N K