Šeici otklupili dokumentaciju za Veliku plažu i Adu Bojanu

Ma pazi, OK...Neka bude da ja grešim. Ali znam da je tako i da postoji zabadanje glave u pesak pred ovim pitanjem. Tako i ti prvi put čuješ... Nek bude kako bude, ima se vremena da se uživa. Ali deca će vam biti u procepu nekada. S druge strane, nema evropskog puta sa kriminalcima u vlasti. Čuvajte se i sa srećom.

Koje pitanje?!?
Mislis na Kosovo?

Evo ti danasnji stav po tom pitanju:

24 Apr 2009. 10:54
Mišljenje Suda neće poništiti priznanja Kosova

Zemlje koje su već priznale Kosovo neće promijeniti svoju odluku, bez obzira na mišljenje Međunarodnog suda pravde, ocijenila je programska direktorka u Međunarodnoj kriznoj grupi Sabin Frejzer.

"I ako mišljenje Suda bude u korist Beograda teško da će te zemlje preinačiti odluku i reći “mi smo pogriješili, povlačimo priznanje”. To se neće desiti. Za većinu zemalja EU, SAD, Kanadu i sve druge koje su priznale Kosovo to je završena stvar i ništa se neće desiti, bez ozbira na odluku Suda", rekla je Sabin Frejzer u intervjuu za SEETV iz Brisela.

Frejzerova smatra da eventualno mišljenje Suda u korist Beograda ne bi promijenilo ništa ni kada su u pitanju granice, prenosi Beta.

"Ako Sud podrži stav Beograda, Srbija će reći da ne priznaje Kosovo i da iza toga stoji odluka Međunarodnog suda pravde, više neće biti raspoloženja da se razgovora o granicama, o podjeli, a Beograd će ostati na svom stavu da je Kosovo sastavni dio Srbije", kazala je.

Sa druge strane, dodala je, ako Sud ocijeni da je proglašenje nezavisnosti Kosova bilo legalno, Srbija će svakako biti u težem položaju, jer će uslijediti nova priznanja.
=====
L I N K

Milo Djukanovic je ko Srbijanski politicari.

Prodaje imovinu drzave pa trosi i nakon toga slavi kako je povecao penzije i slicne stvari.

Prije ili kasnije drzxava se mora "prodati" svidjelo se to nekome ili ne. More Crne Gore niko nece ponijeti kao ni njivu ili fabriku nekome u Srbiji. Sve ostaje gdje jeste sa drugim vlasnikom i pod Zakonima dzxave Crne Gore u nasem slucaju ili Srbije u vasem slucaju.

Prije ili kasnije drzxava se mora "prodati" svidjelo se to nekome ili ne. More Crne Gore niko nece ponijeti kao ni njivu ili fabriku nekome u Srbiji. Sve ostaje gdje jeste sa drugim vlasnikom i pod Zakonima dzxave Crne Gore u nasem slucaju ili Srbije u vasem slucaju.

Pare koje se dobiju iz prodaje imovine trebaju ici za ulice, pruge, mostove, vodotogove i stanove.

A ne u penzije i slicne zajebancije.

P.S Ja sam kapitalista od glave do pete. Ne dolazi mi u obzir da ta bagra upravlja imovinom.

Pare koje se dobiju iz prodaje imovine trebaju ici za ulice, pruge, mostove, vodotogove i stanove.

A ne u penzije i slicne zajebancije.

P.S Ja sam kapitalista od glave do pete. Ne dolazi mi u obzir da ta bagra upravlja imovinom.

Ide zaista u tom smjeru. Vide se novi plocnici, trgovi pa i gradovi.
Recimo iznenadjen sam kako i koliko se Podgorica izgradila, nasminkala. Dobila izgled pravog grada. Ovo pricam jer se sjecam kada je konkretno Podgorica bila da ne kazem kasaba.
Gradi se regionalni vodovod. Grade se putevi, mostovi, tuneli...
Mladi ljudi izgledaju savremeno slobodno mogu reci iznad evropskog prosjeka samo sto trebaju jos malo da porade na sebi u nekom drugom smislu. Ali i to ce doci na svoje mjesto.

Ide zaista u tom smjeru. Vide se novi plocnici, trgovi pa i gradovi.
Recimo iznenadjen sam kako i koliko se Podgorica izgradila, nasminkala. Dobila izgled pravog grada. Ovo pricam jer se sjecam kada je konkretno Podgorica bila da ne kazem kasaba.
Gradi se regionalni vodovod. Grade se putevi, mostovi, tuneli...
Mladi ljudi izgledaju savremeno slobodno mogu reci iznad evropskog prosjeka samo sto trebaju jos malo da porade na sebi u nekom drugom smislu. Ali i to ce doci na svoje mjesto.

Nadam se da si upravu.

Ili je Crna Gora nesto ostavila od priliva od 2 Miljarde godisnje.

Ili bi mi mogo neko poslati link od spigela jer na strani od Spigel nigde nevidim tu vest.

Ako je ovo neka zajebancija. Neko ce da nadrlja.

Nesto mi ovih dana ne ide bas automobilskoj inustriji, a i banke bas nisu likvidne.

супер,саће шеици да покупују милогорке у своје хареме,да та банда коначно изумре:ok:

25 Apr 2009. 09:15 | Izvor: ND Vijesti
Rusi ulažu u Maljevik preko 300 miliona eura

Turistički kompleks vrijedan preko 300 miliona eura nići će u Maljeviku, objavile su ruske dnevne novine RBC, a prenijela agencija RIA novosti.

Mjesto Maljevik, prostranstvo koje ima veliki potencijal za izgradnju turističkih sadržaja, nalazi se u blizini Sutomora.

Ruska kompanija Alt Corporation planira da izgradi hotel Stella del Mare i turistički kompleks na 247.000 kvadrata u Crnoj Gori, piše ovaj ruski list.

Eksperti su procijenili da će se za ovaj projekat investirati preko 300 miliona eura.

Novine navode da će luksuzno odmaralište u Maljeviku zajedno izgraditi Alt development i Snouba Montenegro LLS.

Odmaralište će imati dva hotela sa po 150 soba, dvije privatne vile, odjeljke za šoping i zabavu, prenose RIA novosti.

=====
L I N K

:hahaha::hahaha::hahaha: ....i šta je bilo kad ste se probudili?

Jel doleteo Šeik na letećem ćilimu, sa Šeherezadom? :per:

1pdk5d.jpg

Back