Šef Južne komande: Američka mornarica spremna da deluje u Venecueli

a ne pominjes Venecuelu, Iran, Ukrajinu, Tursku, Jemen, Siriju, Kubu, Avganistan, Gruziju, Irak, Libiju.................odakle su proterani americki teroristi.............pa ne pominjes Indiju, Kinu, Brazil, CAR, JAR, Filipine, ...............i ostalih 180 drzava sveta gde ne smes ni pisnuti da si americki drzavljanin.

Kina? Brazil? Turska? Ukrajina?

Sputnjikovac, na čemu si?

Istina je suprotna od Sputnjika

Послушај шта каже адмирал на кога колеге влаже. Кина има своје легалне економске интересе свуда по свету мада игра прљаво а русија је рањени медвед који удара и да се не зна како ће реаговати.
Значи адмирал, значи американац.

Hehehe, e moj Sputnjikovac, nije istina sve što politkom kaže...
znas kako se kod nas kaze: zena je zlo bez kojeg se ne moze.
Znamo da su rusi od krvi i mesa kao i mi..........ima lopova, izdajica, ubica..............ali ovaj svet nema bolju opciju od saradnje sa rusima.........sve ostalo je smrtonosno...................a svet uci iz iskustva. Takav stav nije izmisljen niti produkt propagande.

znas kako se kod nas kaze: zena je zlo bez kojeg se ne moze.
Znamo da su rusi od krvi i mesa kao i mi..........ima lopova, izdajica, ubica..............ali ovaj svet nema bolju opciju od saradnje sa rusima.........sve ostalo je smrtonosno...................a svet uci iz iskustva. Takav stav nije izmisljen niti produkt propagande.

Upravo to, ja vam toplo preporučujem da nastavite tim putem. Još 30 godina i ruska priča na Balkanu nakon 200 I nešto godina se završava...

Upravo to, ja vam toplo preporučujem da nastavite tim putem. Još 30 godina i ruska priča na Balkanu nakon 200 I nešto godina se završava...
hvala na savetu. Za 30 godina , a i ranije, nadam se, "ruska prica" na Balkanu se zavrsava............ULASKOM CELOG BALKANA U RUSKU FEDERACIJU-KONFEDERACIJU..............................posto je prostor Balkana prakticno ociscen od americkih smradova (politicare ne racunam vec mislim na narod),

Back