СЕДНИЦА ВЛАДЕ 9.МАЈА - ТАДИЋ ГУРА ССП УЗ ГАС

Da je ne bi placali stalno,politicare treba kaznjavati i nauciti pameti.Kako?Lako.Kada npr taj koga glasas dobije vlast i ne uradi ni 10% onog sto si ocekivao,na sledecim izborima glasas nekog drugog i tako ga kaznis.E,sto ovde neki automazohisti to ne shvacaju je druga stvar.Oni prosto obozavaju da imaju idole,sto u strankama,sto u vodjama,i upravo to ovi ''obozavani'' znaju,tako da mogu da u predizbornim kampanjama sipaju gomilu prevara i gluposti,jer imaju idolopoklonike koji ce sve to da gutaju.

Ma to si u pravu ako živimo u normalnoj, sređenoj državi pa opcija za koju si glasao ne ispuni tvoja očekivanja tj njihova obećanja.
Ali mi živimo zadnjih skoro 20 godina u šizofrenom društvu, levica je desnica, i obrnuto...
Ovde bre svako od ovih političara može da kaže za bilo koju stvar to ima da se uradi ovako, da se reši onako....
I ti ako pitaš a zašto tako, dobiješ odgovor, pa tako se to rešava u svim zemljama sveta (evrope), e tu nastane problem. Jer 70-80% ovog naroda i nije bio u evropi ili svetu, i ne zna bre šta je normalan život.
Pa na sve to dođe i radikalna ideologija koja se nije promenila 157 godina od kad postoje.:rtfm:

Ma to si u pravu ako živimo u normalnoj, sređenoj državi pa opcija za koju si glasao ne ispuni tvoja očekivanja tj njihova obećanja.
Ali mi živimo zadnjih skoro 20 godina u šizofrenom društvu, levica je desnica, i obrnuto...
Ovde bre svako od ovih političara može da kaže za bilo koju stvar to ima da se uradi ovako, da se reši onako....
I ti ako pitaš a zašto tako, dobiješ odgovor, pa tako se to rešava u svim zemljama sveta (evrope), e tu nastane problem. Jer 70-80% ovog naroda i nije bio u evropi ili svetu, i ne zna bre šta je normalan život.
Pa na sve to dođe i radikalna ideologija koja se nije promenila 157 godina od kad postoje.:rtfm:

I ovo je delimicno tacno,ali ja ne vidim drugog nacina da se svi,pa i politicari dovedemo u red.Upravo na ovaj jedini nacin mozemo da nateramo i bilo cije ideologije da ih menja i prilagodjava vremenu u kome se zivi.E,sad kada nekome odmah prilepis ovakvu ili onakvu etiketu,ovaj nacin dovodjenja u red si kompromitovao,i ponovo se vracamo u zacarani krug

I ovo je delimicno tacno,ali ja ne vidim drugog nacina da se svi,pa i politicari dovedemo u red.Upravo na ovaj jedini nacin mozemo da nateramo i bilo cije ideologije da ih menja i prilagodjava vremenu u kome se zivi.E,sad kada nekome odmah prilepis ovakvu ili onakvu etiketu,ovaj nacin dovodjenja u red si kompromitovao,i ponovo se vracamo u zacarani krug

Ok.
Ali ovde se ništa nije promenilo vekovima. Kad to kažem mislim na način razmišljanja, rada, kulture, stvaranja normalnih vrednosti....itd, da ne smaram preterano...
Evo primera.
Kada je osmanlijsko carstvo krenulo da osvaja Evropu, u Firenci (tada je Firenca bila nešto kao današnji Brisel) je sazvan sastanak sa ciljem da se evropske zemlje ujedine i nađe način da se Turci zaustave. Na tom sastanku su i Rusi došli a pogodi ko nije:!::?:
Srbi, sa objašnjenjem bolje prorok pod turbanom nego......itd
Možda ovo nema veze sa temom koja je postavljena ali sam dao ovaj primer, kako se praktično nije mnogo toga promenilo, i da se ne gleda dalje od trenutnih interesa, što nas vraća na temu.

Back