Konstantin Veliki Buduća legenda Poruka 28.841 08.01.2009. u 22:49 - Sedam čuda socijalizma u SFRJ #26 Jugoslavija nije bila idealna. Ali od svih komunistickih zemalja jos uvek najbolja-
gorangeorg Obećava Poruka 69 08.01.2009. u 23:02 - Sedam čuda socijalizma u SFRJ #27 drbob: U SFRJ je sve bilo idealno...jer Srbi nisu smeli da budu Srbi!!! Kliknite za proširenje... Nije istina !!! Ne spadam u jugonostalgicare,ali smatram da je ta zemlja imala perspektivu i da bi svim narodima bilo bolje da je ostala ziva
drbob: U SFRJ je sve bilo idealno...jer Srbi nisu smeli da budu Srbi!!! Kliknite za proširenje... Nije istina !!! Ne spadam u jugonostalgicare,ali smatram da je ta zemlja imala perspektivu i da bi svim narodima bilo bolje da je ostala ziva
drbob Iskusan Poruka 6.294 08.01.2009. u 23:07 - Sedam čuda socijalizma u SFRJ #28 Tu se slažem sa tobom.Ovo sam postavio kao zezanje i naveo i demokrate,...a ono ljudi se primili samo tako....
Tu se slažem sa tobom.Ovo sam postavio kao zezanje i naveo i demokrate,...a ono ljudi se primili samo tako....
gorangeorg Obećava Poruka 69 09.01.2009. u 18:51 - Sedam čuda socijalizma u SFRJ #29 drbob: Tu se slažem sa tobom.Ovo sam postavio kao zezanje i naveo i demokrate,...a ono ljudi se primili samo tako.... Kliknite za proširenje... Ah,saljivdzijo,jedan
drbob: Tu se slažem sa tobom.Ovo sam postavio kao zezanje i naveo i demokrate,...a ono ljudi se primili samo tako.... Kliknite za proširenje... Ah,saljivdzijo,jedan