Sedam britanskih poslanika napušta Laburističku stranku

Из истог разлога из ког вас се тичу тобожњи севернокорејски тријумфи и јубиларне пропасти Њемачке, рекло би се.

All joking aside, није много битно шта ти мислиш о теми. Има, међутим, људи који знају нешто о Британији и тема их интересује.

:zcepanje::zcepanje: јака тема а још јачи познаваоци .

Оптужбе за антисемитизам ме неодољиво подсећају на Russiagate, медијска хајка је у питању.

Уосталом, зар претходни лидер Лабуриста, Ед Милибанд, није и сам потомак Јевреја који су избегли из Белгије? Пре 2.св.рата?

Varas se, ako je negde parlament " za primer" to je bas u UK: Inace "za nas" vise nista nije vazno, doduse nije nikada ni bilo.

:hahaha::hahaha: парламент за пример ......морам ти наћи текст који описује како баба ебе поданике а да нису ни свесни . Укратко : то значи да парламент може да **** на фатове и то користи пуним капацитетом , али ако донесе и једну одлуку , коју баба не може да свари од ручка до поподневне ужине постоји читав низ механизама уграђених у закон којима баба може да стопира све што јој се не свиди .

У три речи , тамо нема демократије .

ПС немој да те онај залуђује неким глопим објашњењима ......пиргави су на нашу срећу одлучили да изађу и сада једу гомна , те би , те не би ....као сада ту нека баба из лабуристичке нешто може да промени .
Мислим , ја знам да је то њима занимљиво , али то више говори о њима него о нивоу занимљивости

Оптужбе за антисемитизам ме неодољиво подсећају на Russiagate, медијска хајка је у питању.

Уосталом, зар претходни лидер Лабуриста, Ед Милибанд, није и сам потомак Јевреја који су избегли из Белгије? Пре 2.св.рата?

Браћа Милибенд су Јевреји - у суштини анационални, али пореклом Јевреји, из комунистичке породице.

Међутим са Корбином је дошло до заокрета у смеру странке. Лабуристи су већ дуго времена странка левог центра, странка која је подржавала чланство у НАТО, као насумичан пример. Из странке су били протерани разноразни троцкисти, маоисти и слични. Троцкисти су се сад вратили на велика врата, trot и commie више нису увреде већ похвале, SWP и Militant кадрови протерани још за Картерове администрације су сви опет примљени у странку, и део тог заокрета је оштро прозивање Јевреја - пардон, Циониста. До пре пар година сви ти стаљинисти су били или ван странке или по најмрачнијим буџацима working man's club-a у неком Дарлингтону. Сад су на светлости дана, сад диктирају политику, и сад су Јевреји који неће да нападају Израел под ударом претњи, увреда, деселекција.

То нису лоше вести, јер троцкисти наравно не могу да ураде ништа како ваља, и никад неће доћи на власт. Лоше су вести само за леве јеврејске интелектуалце којима је уследило непријатно буђење.

На крају крајева, Лабуристи су направили оштар заокрет у лево јер је то воља гласачког тела странке и Корбин је њихов легитимни представник.
Знамо да су Кен Ливингстон и једна посланица, муслиманка, избачени због антисемитизма.
Нема сумње да би Корбин излетео наглавачке из странке ако би му се могле приписати било какве изјаве тог типа али неких конкретних доказа једноставно нема.
И данас је кратко и јасно изјавио током PMQ (по стоти пут):
'Jeдноставно нема места за антисемитизам у нашем друштву,' или нешто слично.

Звучало би убедљивије да није увеличавао својим присуством комеморације побијеним терористима из Минхена, на пример.

Јевреји имају доста истанчан њух за антисемите. Било им је битно за преживљавање ових векова.

As fate would have it.

"Derek Hatton, the controversial former deputy leader of Liverpool council, has been suspended from the Labour party just two days after being allowed back in after 34 years.
The 71-year-old has been suspended pending an investigation into a tweet he posted in 2012 blaming Jews for Israeli government policy.
The tweet, which resurfaced after he was readmitted to the party on Monday, said: “Jewish people with any sense of humanity need to start speaking out publicly against the ruthless murdering being carried out by Israel!”...."

Ovaj je izbacen u roku odmah zbog kontroverznog tvita od pre 7 godina, dosao je na penal. Dakle, ne mozemo govoriti o nekakvoj zaveri iza zatvorenih vrata u stranackim redovima jer je takav scenario tesko zamisliv i nesvrsishodan.
Da su mahali palestinskim zastavama na partijskoj konferenciji, jesu. To je, cini se preovladjujuca pozicija po pitanju Izraelsko-palestinskog konflikta.

Када умре краљица Елизабета, а која како видимо већ дуго спречава прородне друштвене процесе у Британији, друг Корбин (или неко други из Лабуристичке партије) треба да искористи тренутак безвлашћа и да поведе народ на Бакингемску палату.

As fate would have it.

"Derek Hatton, the controversial former deputy leader of Liverpool council, has been suspended from the Labour party just two days after being allowed back in after 34 years.
The 71-year-old has been suspended pending an investigation into a tweet he posted in 2012 blaming Jews for Israeli government policy.
The tweet, which resurfaced after he was readmitted to the party on Monday, said: “Jewish people with any sense of humanity need to start speaking out publicly against the ruthless murdering being carried out by Israel!”...."

Ovaj je izbacen u roku odmah zbog kontroverznog tvita od pre 7 godina, dosao je na penal. Dakle, ne mozemo govoriti o nekakvoj zaveri iza zatvorenih vrata u stranackim redovima jer je takav scenario tesko zamisliv i nesvrsishodan.
Da su mahali palestinskim zastavama na partijskoj konferenciji, jesu. To je, cini se preovladjujuca pozicija po pitanju Izraelsko-palestinskog konflikta.

Левичари целог света увек су уз Палестинце, наравно да не могу бити уз ционистичке фашисте и убице деце само зато што Јевреји ето дају добре рачуновође, виолинисте и свираче клавира, и не знам шта је ту чудно и откада је та подршка "антисемитизам"? Нисам обавештен!

Mene interesuje. Znaci li to da su ovi ljudi ( poslanici ) napustili partiju jer je otisla mnogo levo, a ne zbog nekakvog antisemitizma?

Kakav crni antisemitizam , ti laburisti a kasnije im se pridruzilo i troje torijevaca su to napravili jer zele da UK ostane u sastavu EU . Englezi nisu(dovoljno) socijalno osvesteni poput francuza , ali ako im globalisticka korporativna banda uskrati pravo da postanu samostalni , nakon legitimnog referenduma ...videcete veliko sranxe na ulicama Engleske .Ako demokratija postoji treba se postovati volja naroda , a ako ne neka je ugase dekretom .

Back