Seda kosa, da ili ne?

• Začetnik teme Začetnik teme Red
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
И у презенту, самопромоцији. Јер има много поводљивих људи, без личног става и укуса, који падају на сервирано.
Приметили сте сигурно да је толико за многе пожељних људи који се представе као такви па их други тако и доживе. А неке повученије, скромније а објективно много лепше мање пимећују јер се не намећу.
totalno to nisam primjetila
al sam primjetila da je dzabe preljepota ako si karizmatican ko cigla

Primećujem dvostruke standarde, muškarci mogu bez osude da idu sedi, ali žene već, uglavnom naiđu na osudu, čast izuzecima.
Нико не осуђује, свако ради оно што хоће. Мушкарац који се фарба ...Као прво, они не знају да се фарбају и у 99% случајева изгледају као идиоти са радикално црном косом на маторо лице. Још кад им избије седа брада...

Poslednja izmena:
Нико не осуђује, свако ради оно што хоће. Мушкарац који се фарба ...Као прво, они не знају да се фарбају и у 99% случајева изгледају као идиоти са радикално црном косом на маторо лице. Још кад им избије седа брада...
Možda bi trebalo sa godinama svi da biramo neke svetlije nijanse?

Па није осуда ако се напише да нам се нешто не свиђа. Сме ли се изразити своје виђење, за шта ово место и служи или само да качимо самајлије и будемо слика без тона?

Мени избрисан коментар на оној теми где су жену држали као робињу само зато што сам посумњала на Чеду и његову породицу. Нисам ја судија па пресудила. Више не смеш ни да сумњаш. Само као дресиран коњ да гледаш право. Стриктно. Не дај боже да скренеш. Одмах модераторима никну брчићи испод носа.

Па није осуда ако се напише да нам се нешто не свиђа. Сме ли се изразити своје виђење, за шта ово место и служи или само да качимо самајлије и будемо слика без тона?

Мени избрисан коментар на оној теми где су жену држали као робињу само зато што сам посумњала на Чеду и његову породицу. Нисам ја судија па пресудила. Више не смеш ни да сумњаш. Само као дресиран коњ да гледаш право. Стриктно. Не дај боже да скренеш. Одмах модераторима никну брчићи испод носа.
Мени је забрањено писање на пдф Животиње. Веровала или не.

Ја сам током короне фасовала, највише од оне Рахаеле или како већ. Не баш бистро биће.
Неки не могу да поднесу супротно мишљење а форум баш томе служи - расправи. Ако се не слажеш, побиј ме аргументима а не забраном приступа.

Jesi videla koje ruganje inteligenciji

Ko je tačno Hitler po tvom mišljrnju? Nemam pojma o kojoj temi pišeš ali ovde pišeš da smo Hitleri.

Свесни смо да само још на политици може доћи до сукоба мишљења. Јер тако одговара. Као и у скупштини, када се власт и опозиција млате за народ, а онда заједно једу, пију и смеју нам се.
Остало... Ужас. Вечито правдање, ограђивање... Када су Цигани :heart: постали Роми све је отишло дођавола!

Свесни смо да само још на политици може доћи до сукоба мишљења. Јер тако одговара. Као и у скупштини, када се власт и опозиција млате за народ, а онда заједно једу, пију и смеју нам се.
Остало... Ужас. Вечито правдање, ограђивање... Када су Цигани :heart: постали Роми све је отишло дођавола!
politicka korektnost :whistling:

Back