гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
to su napravili da moras nekog lijepo zamoliti da ti kaze kad si registrovan!A ja kopam po profilu i nema, pa nema![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to su napravili da moras nekog lijepo zamoliti da ti kaze kad si registrovan!A ja kopam po profilu i nema, pa nema![]()
Sta to znaci?zato sto nisu vise na serveru
znaci da su uklonili sve ono sto zauzima prostor, ostao samo tekst koji maltene nista ne zauzimaSta to znaci?

Ko im je to dozvolio???znaci da su uklonili sve ono sto zauzima prostor, ostao samo tekst koji maltene nista ne zauzima
nikad!Mislim da je odustao od mene![]()
a da ne govorim ovo sto buki kaze, neka od tih preduzeca za aploud fotki su zavrsila karijerupa nekad smo dizali fotke na servere pa ih linkovali na forum... neki od tih servera vise ne postoje, a na nekima povremeno obrisu stare fotke.. i tako
)da sam te ikad volela ludo??Dobro,zaboravite
AaawwwwwwwwPogledajte prilog 806572
iskoci mi ovo danas na fejsu, al vrijeme letiii
Ne može to u Srbiji Buki. Mi nismo vlasnici naših tela. Država je vlasnik naših posmrtnih ostataka i njihovo čuvanje će naplaćivati našim potomcima.pa da.. al i treba tako kao sto bi trebalo da nas kremiraju i razveju kad umremo
E danas sam citala veliki clanak o tomeNe može to u Srbiji Buki. Mi nismo vlasnici naših tela. Država je vlasnik naših posmrtnih ostataka i njihovo čuvanje će naplaćivati našim potomcima.
Pepeo ne može da bude ''razvejan''. Ukoliko pokojnik baš insistira, eto mogu da mu učine da ga prospu u neki ružičnjak na samo jednom u tu svrhu odobrenom groblju i to mu je to. Kad se već inatiš izmešaće te na prostoru 2x2 sa svim tim nekim ljudima koje si tokom života toliko počeo da prezireš da si poželeo da nestaneš razvejan. Nema izbora. Moraš da budeš mrtav po njihovim pravilima.
Zbog toga sam smislio nekakav plan da me ako ko bude hteo prošvercuju u Republiku Srpsku, tj. ne baš da me prošvercuju, nego da kao kobajagi oće da polože moju urnu na groblje u RS, a da me čim pređu Raču istresu u Savu. Posle mogu u urnu da naspu piljevinu ili šta znam suvo lišće, to sigurno niko neće kontrolisati.

jes ovo ti kad si bio mali?