ChristopherWalken
Elita
- Poruka
- 19.233
Oduvek si imao dobre noge![]()
Da. Tanke i krive.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oduvek si imao dobre noge![]()
Ličiš na kevu!Prvi put vidim ovu fotku,poslala mi tetka.ja sam ta vesela,a mama moja je desno od fice,sa belim na jakniPogledajte prilog 813374

Ja sam zbunjena. Do sada sam uvek govorila da ličiš na tatu, ali na onoj slici ličiš na mamu. A na ovoj sa tatom ličiš na tatu.
Smokvo, saberi se.![]()
Prvi put vidim ovu fotku,poslala mi tetka.ja sam ta vesela,a mama moja je desno od fice,sa belim na jakniPogledajte prilog 813374
...srećom, dete je majku preskočilo i nasledilo od bake
I meni ona svuda liči na majku, ali ona toliko želi da liči na tatu da se uvek trudi da nas ubedi da grešimo, jedino mogu da zaključim da tatu više volini da je to iz tog razloga. Da ofarba kosu u crno bila bi majčin klon.Мени и даље на маму. Разлика само у боји косе.
Nije,bas licis na majku.Svasta

Ćuti vidiš da se naljutilaNije,bas licis na majku.
A njih dvoje verovatno su poceli vremenom da lice jedno na drugo...![]()

Cerka je imala neke 3godine I otisli smo kod svekrve na vikendJa koliko se sećam fotografija njene mame izbliza, mada skorije i ne liči mnogo, verovatno kad se nasmeju dobiju slični izraz. Crte lica jesu tatine.
Tako moja ćerka liči na mene, ali usne, osmeh ista moja svekrva.

Dominantni geni.Cerka je imala neke 3godine I otisli smo kod svekrve na vikend
Izasli smo do grada na kafu, ja sam nesto zastala, a ispred cerka Izmedju bake I oca
I bila sam zaprepascena od slike
Isti hod, svo troje kao kopirani..sta su geni![]()
Skoro cela žmuova familija ima takve usne.
)))Да, невероватно.Cerka je imala neke 3godine I otisli smo kod svekrve na vikend
Izasli smo do grada na kafu, ja sam nesto zastala, a ispred cerka Izmedju bake I oca
Ovako s leđa izgledaju moji svekar, muž i Dušan. I tako su poređani po visini, kao braća Dalton. A isto držanje, isti hod, samo u tri veličine.Cerka je imala neke 3godine I otisli smo kod svekrve na vikend