Secret garden.

Prvi put vidim ovu fotku,poslala mi tetka.ja sam ta vesela,a mama moja je desno od fice,sa belim na jakni
IMG_20201208_195156.jpg

Aha, da, vidi se po kosi, uvek sam volela tu jaku, crnu kosu...tako kada je bila Malena aktuelna za Beluci jedan viče vidi grudi, drugi vidi usne a ja vidi kosuuu...moja mama je imala takvu samo boju rdje, baka med plavu takvu a ja na tatu:(...srećom, dete je majku preskočilo i nasledilo od bake:)

Ja koliko se sećam fotografija njene mame izbliza, mada skorije i ne liči mnogo, verovatno kad se nasmeju dobiju slični izraz. Crte lica jesu tatine.

Tako moja ćerka liči na mene, ali usne, osmeh ista moja svekrva.
Cerka je imala neke 3godine I otisli smo kod svekrve na vikend
Izasli smo do grada na kafu, ja sam nesto zastala, a ispred cerka Izmedju bake I oca
I bila sam zaprepascena od slike :)
Isti hod, svo troje kao kopirani..sta su geni :)

Izasli smo do grada na kafu, ja sam nesto zastala, a ispred cerka Izmedju bake I oca
Dominantni geni. :) Skoro cela žmuova familija ima takve usne.

Kao što cela familija jedne moje drugarice ima kose oči i tanke usne. Njen muž je rekao još dok su se zabavljali da već zna kako će deca da im izgledaju i nije pogrešio. :))))

Да, невероватно.
И мој је пресликан отац, док овај није био изобличен. Чак је и сваки његов младеж покупио. Једино је дете светло, плаве очи, блед тен, светла коса.
Једном се враћао из школе, звони, ја на шпијунку а у ходнику мрак. Мислила сам да се овај повампирио и умало да рођено дете попрскам сузавцем.

Ovako s leđa izgledaju moji svekar, muž i Dušan. I tako su poređani po visini, kao braća Dalton. A isto držanje, isti hod, samo u tri veličine.

Back