Secret garden.

727461592593089209293316-1.jpg

ko zna zna

Njena figura ostala, moja se izobličila. :rida:
Figura ti je sjajna uzevši u obzir da stalno praviš neke đakonije.
Ja nemam kad ni da padnem u iskušenje pa sam opet ko balvan.
Danas sam došla kući u pola osam, za ceo dan pojela galete i jednu bananu. I onda u pola osam pojedem pun tanjih supe i ne mogu više, jedva sam se naterala da pojedem parče mesa i malo paradajza.
Ali bih sad taman mogla da krenem sve po redu. :cool:
Evo pojedoh jabuku jer sam i gladna i žedan. Sad ću da krenem da se nalivam čajem da zapušim rupu u stomaku.
Ako mi ni to ne pođe za rukom, onda ću da se nažderem Nutelle, ona uvek zapuši sve dizne. :cool:

I kao što poručih Emociji u, za kvalitet Foruma nepotrebnom, po server opterećujućem, za kritičko mnenje nebitnom, svakako opravdano obrisanom postu - ipak je ova tema pravo mesto:

Iz iste je edicije kao prethodne fotografije koje metnuh. To su bila neka vremena kada je srednjoškolac mogao da priušti pivo na Brionima.

Uvek sam smatrao da je omladina u svakom vremenu bila modno, stilom i fazonom uniformisana; nisam zamerio nijednoj potonjoj generaciji, smatrao sam da je i moja bila takva.
A onda sam gledao ovu fotku, i nekako mi bi drago. Za stolom drugari, ne iz istog odeljenja, nego sa tri različita smera, a svi se gotiveći i uvažavajući osobenosti i priče onih drugih.
Za tim stolom, gledajući s leva na desno, sede: jedan sasvim običan dečko, jedan panker, do njega kul nerd, pa najbliže kameri rokabili, zatim mistična tiha žudnja gimnazijskih devojaka, te na kraju ćutljivi osobenjak. Neumorno nas fotografiše budući student FDU-a, odsek Kamera, autor najlepših fotografija iz tog perioda:

scan25.jpg

preneki dan sam misleći na Vas ušo u fotografsku radnju da pitam kolko je skeniranje, štaznam reko da skupim oni albumi od pre pedes godine i da odnesem da se sve to lepo skenira, da iam to u digi format, u kompjuter...pa da vas svako malo smaram s crno bele fotografije
kad sam ušo u radnju ova će mi kaže - 50 dinara po fotografiji
:eek:
puta jedno trista pa ti vidi kolko mu to izađe :dash:
znači jedino da uzmem mobilni u ruke i redom da krenem :/

preneki dan sam misleći na Vas ušo u fotografsku radnju da pitam kolko je skeniranje, štaznam reko da skupim oni albumi od pre pedes godine i da odnesem da se sve to lepo skenira, da iam to u digi format, u kompjuter...pa da vas svako malo smaram s crno bele fotografije
kad sam ušo u radnju ova će mi kaže - 50 dinara po fotografiji
:eek:
puta jedno trista pa ti vidi kolko mu to izađe :dash:
znači jedino da uzmem mobilni u ruke i redom da krenem :/

a skener nadjes skroz pristojan, za kucnu upotrebu, za 50tak evra

Back