Secret garden.

zar je moguce da sam ovde ostavila utisak zene koja voli da se nadmece ko je bolja riba? :(
Naravno da nisi ostavila takav utisak.:zag:
Ju...vidi mene naivne. z:(
Kad mene uhvati ta zimska depresija ja pletem, mesim...setam pse...:zroll:

p.s. moj "pogled" na zimsku depresiju, naprasno je promenjen. :lol:

Mesim,kuvam,da pletem nisam nikada naučila....ali i ovo je samo jedan (očigledno neuspeli ) pokušaj.Ništa mi nije bolje.z:(

- - - - - - - - - -

zaboravih da kazem emociji,da je ...:pljus:

Sad mi je već malo bolje.:zskace:

Dok cekamo Smokvitine pozerske sa plaze stavicu ja jednu, koju sam mozda ranije kacio, ne secam se, ali ovoga puta sa ljudima s kojima sam proveo najlepse godine zivota i s kojima sam u pojedinim fazama bio nerazdvojan, to su ona prijateljstva vo vjeki vjekova, s nekima od njih se i dalje skoro svakodnevno druzim. A i da vidite kako se pravilno fotka na plazi, bez te vase prenaglasene erotike, opasno rizikujete da Alisa digne svoj glas protesta zbog vase obnazenosti. Znaci na plazu do grla zakopcan, sa maramicom i cesljicem u dzepu. :lol:

014-1.jpg

super fotka...! :)

...dača kad upadne u jarak ne može se iskobeljati nikako...:lol:
Pa pomagaj, sto se cerekas bezveze. z:((
Naravno da nisi ostavila takav utisak.:zag:
Mesim,kuvam,da pletem nisam nikada naučila....ali i ovo je samo jedan (očigledno neuspeli ) pokušaj.Ništa mi nije bolje.z:(
- - - - - - - - - -
Sad mi je već malo bolje.:zskace:
I bolje...kome trebaju onoliki salovi. :strika:

Nego, mi mrsave bi trebalo da smo sa slabijom cirkulacijom (tako kazu), ipak nauci da pletes kad ti ponestanu fotke ove zgodne zene iz proslog veka. :heart:

Stoliv, Boka, neka '83. ili '84:
... Kaže mi onaj što slika, ae te snimim ono. Kaem ček da okrenem koji put rukama malo zagrejem ramena. Dijete, dodajder tu loptu, na drž ove cvikere... alo, ne prstima za stakla.
Šta znam, onako sunožno iz mesta u papučama, iz onog šodera:

Pogledajte prilog 344419 Pogledajte prilog 344420

Okej, falim se, a šta ću.

Imam i ja letnju,iz prošlog veka. z:) Najverovatnije '84.
Samo se sigurno sećam da smo se drugarica i ja zezale sa poziranjem.:zblesav: Inače smo stalno visile na sportskim terenima.Igrajući.:zroll:

Zašto ovo okačih,pojma nemam.Uhvatila me neka kriza...sigurno...z:cry:

:D

Oboje ste zasluzili po srculence :heart: :heart:

• Podržavam
Reactions: Em.
Damo ja bih zalepila za svaki slucaj ....sad si super, i lepa i zgodna:D

smokvo pogodila si to mi je bila omiljena plaza...ostali svi ste lepi julijan je nepristojan a minon kao da ce da ujede deda mraza ...ja sam vristala kad sam ga prvi put videla imala sam i sliku kako placem i otimam se ali sam je pocepala ...kazu da deca tako reaguju ali mene su bas zahebavali kao da sam duha videlaz:cry:

smokvo pogodila si to mi je bila omiljena plaza...ostali svi ste lepi julijan je nepristojan a minon kao da ce da ujede deda mraza ...ja sam vristala kad sam ga prvi put videla imala sam i sliku kako placem i otimam se ali sam je pocepala ...kazu da deca tako reaguju ali mene su bas zahebavali kao da sam duha videlaz:cry:

Bežim od tih slika :lol: gde da zalepim na frižider pa da se uplašim svaki dan... :zcepanje:
A sad iskreno... prošlost je prošlost, ostavljam je iza sebe ;)

nisam bila u prznu vise od deset godina i sama sam zapanjena da sam prepoznala a videla sam samo zid i vrata od kuce.koko mi je bio simpatija kad sam bila klinka:)letovala sam u prznu deset godina

Back