smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
nece biti da si to mislio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da nisi ostavila takav utisak.zar je moguce da sam ovde ostavila utisak zene koja voli da se nadmece ko je bolja riba?![]()
Ju...vidi mene naivne.
Kad mene uhvati ta zimska depresija ja pletem, mesim...setam pse...
p.s. moj "pogled" na zimsku depresiju, naprasno je promenjen.![]()
zaboravih da kazem emociji,da je ...![]()
Dok cekamo Smokvitine pozerske sa plaze stavicu ja jednu, koju sam mozda ranije kacio, ne secam se, ali ovoga puta sa ljudima s kojima sam proveo najlepse godine zivota i s kojima sam u pojedinim fazama bio nerazdvojan, to su ona prijateljstva vo vjeki vjekova, s nekima od njih se i dalje skoro svakodnevno druzim. A i da vidite kako se pravilno fotka na plazi, bez te vase prenaglasene erotike, opasno rizikujete da Alisa digne svoj glas protesta zbog vase obnazenosti. Znaci na plazu do grla zakopcan, sa maramicom i cesljicem u dzepu.
![]()
Pa pomagaj, sto se cerekas bezveze....dača kad upadne u jarak ne može se iskobeljati nikako...![]()
I bolje...kome trebaju onoliki salovi.Naravno da nisi ostavila takav utisak.![]()
Mesim,kuvam,da pletem nisam nikada naučila....ali i ovo je samo jedan (očigledno neuspeli ) pokušaj.Ništa mi nije bolje.
- - - - - - - - - -
Sad mi je već malo bolje.![]()
Stoliv, Boka, neka '83. ili '84:
... Kaže mi onaj što slika, ae te snimim ono. Kaem ček da okrenem koji put rukama malo zagrejem ramena. Dijete, dodajder tu loptu, na drž ove cvikere... alo, ne prstima za stakla.
Šta znam, onako sunožno iz mesta u papučama, iz onog šodera:
Pogledajte prilog 344419 Pogledajte prilog 344420
Okej, falim se, a šta ću.
Imam i ja letnju,iz prošlog veka.Najverovatnije '84.
Samo se sigurno sećam da smo se drugarica i ja zezale sa poziranjem.Inače smo stalno visile na sportskim terenima.Igrajući.
Zašto ovo okačih,pojma nemam.Uhvatila me neka kriza...sigurno...
Septembar 2009te
![]()
Šta ste rekli, 83-a - 84-a?
Sreća vaša pa nemam plažne slike.
![]()
Pogledajte prilog 344436Pogledajte prilog 344438
4 godine izmedju ove dve slike
- - - - - - - - - -
zalepi ovu sliku na frizider
Imam i ja letnju,iz prošlog veka.Najverovatnije '84.
Samo se sigurno sećam da smo se drugarica i ja zezale sa poziranjem.Inače smo stalno visile na sportskim terenima.Igrajući.
Zašto ovo okačih,pojma nemam.Uhvatila me neka kriza...sigurno...
Šta ste rekli, 83-a - 84-a?
Sreća vaša pa nemam plažne slike.
![]()
Damo ja bih zalepila za svaki slucaj ....sad si super, i lepa i zgodna
smokvo pogodila si to mi je bila omiljena plaza...ostali svi ste lepi julijan je nepristojan a minon kao da ce da ujede deda mraza ...ja sam vristala kad sam ga prvi put videla imala sam i sliku kako placem i otimam se ali sam je pocepala ...kazu da deca tako reaguju ali mene su bas zahebavali kao da sam duha videla![]()
Damo ja bih zalepila za svaki slucaj ....sad si super, i lepa i zgodna
smokvo pogodila si to mi je bila omiljena plaza...ostali svi ste lepi julijan je nepristojan a minon kao da ce da ujede deda mraza ...ja sam vristala kad sam ga prvi put videla imala sam i sliku kako placem i otimam se ali sam je pocepala ...kazu da deca tako reaguju ali mene su bas zahebavali kao da sam duha videla![]()
Ma đavola ne primećuje!Ah naravno, već sam ustanovio da ti ništa ne primećuješ. Jednostavno nemaš pojma.
...el si bila razmaženo derište koje stalno arlauče...?![]()
Ajde Smoki, podseti nas na ta lepa vremena.nece biti da si to mislio
Ajde Smoki, podseti nas na ta lepa vremena.![]()