Secret garden.

Evo još jedne ali kad sam imala ja mislim 6 godina :aha: :rumenka: :lol:
224379_453872204645729_1922062227_n.jpg

Trenutak zombifikacije pre cetiri godine... u "Gusanu", omiljenom kutku znamenitih forumasa iz NS... tokom pracenja svetskog fudbalskog prvenstva, u susednom lokalu je bio postavljen video bim... reakcija na istorijski, za mene cudovisni gol Severne Koreje postignut u 89. minutu meca sa Brazilom, a svi znaju sta je Brazil u fudbalu... tim golom je srusena masa mojih brizljivo kreiranih tiketa... presede mi tada i pivcuga, i meze, i lubenica, ma sve...

959-1.jpg

Ne mogu daa se odlucim dal mi je lepsa ova tema il ona sa ljubimcima
Sve slike su :super:

Damo, mnogo ti bolje stoji frizura koju danas nosis :D

- - - - - - - - - -

Daco, daj onu sliku sa plaze, kad si srednjoskolac bio cini mi se :think:
Znam da je bila letnja fotka

Ne mogu daa se odlucim dal mi je lepsa ova tema il ona sa ljubimcima
Sve slike su :super:

Damo, mnogo ti bolje stoji frizura koju danas nosis :D

- - - - - - - - - -

Daco, daj onu sliku sa plaze, kad si srednjoskolac bio cini mi se :think:
Znam da je bila letnja fotka

:zcepanje: :rotf: :lol: Idi dete u pershun, pa gde si se toga setila... :rotf: Da, to je ova fotka zbog koje je svojevremeno bilo smeha kad ju je Struja prokomentarisala, kad me je pitala kako sam uspeo da se od onog (momka) pretvorim u ovog (medveda)... :zcepanje:

rrrr-1.jpg

Na kojoj si ovo plazi :think: .

Kaaaaaaaako si od ovakve simpaticne lepote postao ovo sad?
Dacho teretana i mrsavljenje odmah viiiiiiiiiiiiiiiiidiiiiiiiiiiiiiiiii kakav si bio :rida: .

Negde dole u Montenegru, ne secam se tacno gde je fotka nastala, davno je to bilo.
:rotf: Evo i nje, kao Struja... :lol: Ostarilo se moja Zaki, ostarilo, i zdravlje otislo u ofsajd, ne moze od babe opet postati devojka. :)

- - - - - - - - - -

Daco, to je taaaa :heart:
Uvek cu te tako pamtiti, po toj slici

Ulepsao si ovu, inace divnu temu :aha:

Hvala bebonja. :hvala: :) :zag:

Back