...ni ja nemam fotku sa mature...ni jedne ni druge....
...ako nekad negde iskopam okacicu, to je katastrofa na kub

...ako nekad negde iskopam okacicu, to je katastrofa na kub

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...ni ja nemam fotku sa mature...ni jedne ni druge....
...ako nekad negde iskopam okacicu, to je katastrofa na kub![]()

![]()
Ne verujem ti.![]()

.....kad jednom budem nasla i okacila poverovaces sigurno![]()

Dobro, ali to nece biti merodavno, jer devojke koje nekada nisu bile zadovoljne svojim izgledom kasnije su se razvile u lepe zene.![]()
, tek posle prilicnog broja godina sam se zgrozila
....ma ja sam tad bila zadovoljna kako izgledam, tek posle prilicnog broja godina sam se zgrozila
![]()
Ma nekada smo imali drugaciji stajling, nepojmljiv za danasnje prilike. Eto, konstatovao sam sa komsinicama na nekoj vremeplov temi da jos uvek cuvamo stare odevne predmete od dzinsa, sto se mene tice to je odraz nostalgije, a ne optimizam, jer nema teorije da u ovom zivotu ponovo uspem da se u to uguram.
Jos uvek cuvam i crnu leptir masnu sa oprostajne zurke nakon drugog razreda srednje skole. 
![]()
Utisci o onim nekadasnjim nama menjaju se uporedo sa nasim sazrevanjem. Sta drugo da ti kazem, jedino da priznam da me je tvoja iskrenost u formi dosetke zaista nasmejala,![]()
Ma nekada smo imali drugaciji stajling, nepojmljiv za danasnje prilike. Eto, konstatovao sam sa komsinicama na nekoj vremeplov temi da jos uvek cuvamo stare odevne predmete od dzinsa, sto se mene tice to je odraz nostalgije, a ne optimizam, jer nema teorije da u ovom zivotu ponovo uspem da se u to uguram.
Jos uvek cuvam i crnu leptir masnu sa oprostajne zurke nakon drugog razreda srednje skole.
![]()

, e ona je lepa, samo sto moje ni jedno dete ni na maloj maturi nije moglo da
....hehee...pa da i ja cuvam neko 'aljince koje sam nosila sa 35, i znam da nikad necu ni pokusati da je obucem ikad vise, ne zbog velicine toliko, koliko zbog dezena i duzine
....a haljinu sa velike mature cuva moja majka, kaze "onolike pare dadoh za sivenje, nema da se baci", e ona je lepa, samo sto moje ni jedno dete ni na maloj maturi nije moglo da
udje u nju....bolje da ne kazem koliko sam kg imala tada, al sam svejedno bila zadovoljna....joooooooj kakav sam narcis bila...qq..qq...![]()

), ali necu da stavim druge fotke na kojima se kresta lepo vidi, jer sto rece Afro to bi bila katastrofa. 

Meni je bas lepa ova slika. I lepo ti stoji frizura.Smešne frizure, a? Ovo morate da vidite!
Pogledajte prilog 288277
Sa 16 godina sam pokušala da puštam kosu pa kad sam shvatila da ličim na ovčicu, odlučila sam da više volim da ličim na dečaka.

Smešne frizure, a? Ovo morate da vidite!
Pogledajte prilog 288277
Sa 16 godina sam pokušala da puštam kosu pa kad sam shvatila da ličim na ovčicu, odlučila sam da više volim da ličim na dečaka.
- - - - - - - - - -
Dačo, šta će ti skener? Ufotkaš sa digitalnim i zakačiš.

pa bas bih mogla malo da sarnem i ja nesto ovde jer mi je ovo jedna od omiljenih tema na Krsti ,a nikada nisam nista kacila ovde.Nije da nemam,nego eto...nemam pojma![]()
ovo mi je jedna od dragih slika-moj tata i ja
Pogledajte prilog 288291
pokusacu da nadjem svoju sliku sa mature...znam da sam bila smesna do bola...ali tada to nisam znala![]()
E, pa nije ti bila smesna frizura, bas je bila dobra.Smešne frizure, a? Ovo morate da vidite!
Pogledajte prilog 288277
- - - - - - - - - -
Dačo, šta će ti skener? Ufotkaš sa digitalnim i zakačiš.