Secret garden.

....ma ja sam tad bila zadovoljna kako izgledam:rotf:, tek posle prilicnog broja godina sam se zgrozila:lol:
:lol:
Utisci o onim nekadasnjim nama menjaju se uporedo sa nasim sazrevanjem. Sta drugo da ti kazem, jedino da priznam da me je tvoja iskrenost u formi dosetke zaista nasmejala, :lol: :zag: Ma nekada smo imali drugaciji stajling, nepojmljiv za danasnje prilike. Eto, konstatovao sam sa komsinicama na nekoj vremeplov temi da jos uvek cuvamo stare odevne predmete od dzinsa, sto se mene tice to je odraz nostalgije, a ne optimizam, jer nema teorije da u ovom zivotu ponovo uspem da se u to uguram. :lol: Jos uvek cuvam i crnu leptir masnu sa oprostajne zurke nakon drugog razreda srednje skole. :lol:

:lol:
Utisci o onim nekadasnjim nama menjaju se uporedo sa nasim sazrevanjem. Sta drugo da ti kazem, jedino da priznam da me je tvoja iskrenost u formi dosetke zaista nasmejala, :lol: :zag: Ma nekada smo imali drugaciji stajling, nepojmljiv za danasnje prilike. Eto, konstatovao sam sa komsinicama na nekoj vremeplov temi da jos uvek cuvamo stare odevne predmete od dzinsa, sto se mene tice to je odraz nostalgije, a ne optimizam, jer nema teorije da u ovom zivotu ponovo uspem da se u to uguram. :lol: Jos uvek cuvam i crnu leptir masnu sa oprostajne zurke nakon drugog razreda srednje skole. :lol:

....hehee...pa da i ja cuvam neko 'aljince koje sam nosila sa 35, i znam da nikad necu ni pokusati da je obucem ikad vise, ne zbog velicine toliko, koliko zbog dezena i duzine:mrgreen:
....a haljinu sa velike mature cuva moja majka, kaze "onolike pare dadoh za sivenje, nema da se baci":lol:, e ona je lepa, samo sto moje ni jedno dete ni na maloj maturi nije moglo da
udje u nju....bolje da ne kazem koliko sam kg imala tada, al sam svejedno bila zadovoljna....joooooooj kakav sam narcis bila...qq..qq...:rotf:

....hehee...pa da i ja cuvam neko 'aljince koje sam nosila sa 35, i znam da nikad necu ni pokusati da je obucem ikad vise, ne zbog velicine toliko, koliko zbog dezena i duzine:mrgreen:
....a haljinu sa velike mature cuva moja majka, kaze "onolike pare dadoh za sivenje, nema da se baci":lol:, e ona je lepa, samo sto moje ni jedno dete ni na maloj maturi nije moglo da
udje u nju....bolje da ne kazem koliko sam kg imala tada, al sam svejedno bila zadovoljna....joooooooj kakav sam narcis bila...qq..qq...:rotf:

Meni su sako sa mature naceli moljci, mislim da je jedino kravata prezivela, i mozda pantalone nisu otputovale. Nikada vise to odelo nisam obukao.

Pa dobro, devojke i treba da budu narcisi u tom uzrastu, to je sasvim ok. :D

Ванда и ја личимо.
Увек су нас препепознавали по граду да смо сестре.
Али не по изгледу него по гардероби!!! :mrgreen::lol:

За њену велику а моју малу матуру (то се звало опроштајно вече у школи) обукле смо исти комплет.
Због њега смо путовале у БГ саме нас две, и заједно препешачиле пола града до врха Булевара где се налазила продавница индијских ствари Махарана. Тамо смо купиле комплет: блуза, сукња и прслук, нешто шарено сиво-бело-црно на ћурке.

Имам негде слике само ми сад не ради скенер.

Значи, изгледала сам тотално хипи, као Џенис Џоплин, са пуштеном косом до пола леђа, са безброј танких металних наруквица и огромним прстењем на рукама...:)
Мислим да бих и данас могла то обући, стил ми се није много променио...а наруквице и даље носим...

Проблем је био само што смо на матурској свечаности играли валцер пред свим наставницима (родитељи тада нису ишли на ту свечаност), а први испред свих били су највиши дечак и највиша девојчица из школе: а то смо били мој другар панкер и ја!
Ја сва хипи, а он са нашушуреном панк фризуром, у неком огромном жутом џемперу који му је досезао до колена и чији су рукави били дужи бар за 30 цм...сав у зихерицама...

Ала смо били пар за валцер!!! :zcepanje:

Uopste nisam razlikovao cure iz visih razreda, sve su bile iste, uglavnom u hipi fazonu, s dugom ravnom kosom, u teksas jaknama skinutih rukava, isaranim natpisima, sa bedzevima, nitnama, cudima... :lol:
Nije bilo potrebe da roditelji prisustvuju oprostajnoj veceri u osnovnoj skoli i da nas cuvaju posto nase generacije jos uvek nisu bile sklone porocima. A frizure su zaista bile otkacene... :zcepanje:
Dok komsiluk ne sredi skener da prikazem moju ćubu iz drugog razreda srednje skole, iz ovog ugla se zapravo ne vidi da to nije bila ćuba nego kresta, i mislim da sam ovu fotku vec kacio na pdf-u o modi (iz tih pradavnih vremena :lol:), ali necu da stavim druge fotke na kojima se kresta lepo vidi, jer sto rece Afro to bi bila katastrofa. :rotf:

Vidi se i logo hotela Vojvodina, fotka iz cuvene Vojkine baste. :D

Ово сам већ качила.
Није сам матуре, него са петогодишњице матуре, значи 1992.
Дебеле обрве, трака на коси, чувени хит сукња-панталоне, и блејзер који је Ванда шила по кроју из Бурде!

pa bas bih mogla malo da sarnem i ja nesto ovde jer mi je ovo jedna od omiljenih tema na Krsti ,a nikada nisam nista kacila ovde.Nije da nemam,nego eto...nemam pojma :think:

ovo mi je jedna od dragih slika-moj tata i ja

969904_4889471403911_107938283_n.jpg

pokusacu da nadjem svoju sliku sa mature...znam da sam bila smesna do bola...ali tada to nisam znala:)

pa bas bih mogla malo da sarnem i ja nesto ovde jer mi je ovo jedna od omiljenih tema na Krsti ,a nikada nisam nista kacila ovde.Nije da nemam,nego eto...nemam pojma :think:

ovo mi je jedna od dragih slika-moj tata i ja

Pogledajte prilog 288291

pokusacu da nadjem svoju sliku sa mature...znam da sam bila smesna do bola...ali tada to nisam znala:)
:ok:
Smešne frizure, a? Ovo morate da vidite! :zcepanje:
Pogledajte prilog 288277
Sa 16 godina sam pokušala da puštam kosu pa kad sam shvatila da ličim na ovčicu, odlučila sam da više volim da ličim na dečaka.

- - - - - - - - - -

Dačo, šta će ti skener? Ufotkaš sa digitalnim i zakačiš.
E, pa nije ti bila smesna frizura, bas je bila dobra. :)
Evo dečačka frizura 10 godina kasnije. Meni se više sviđa dečak nego ovca. :D
Pogledajte prilog 288278

Necu da komentarisem, posto sam pristrasan kad su kratke frizure u pitanju. :)

Brci duzi od kose? To je karakteristicno za forumasice, vec sam navikao na to. :D

Vec sam puno puta isticao da zene sa kratkom kosom smatram neodoljivima, da im takve frizure isticu lice, jednostavno obozavam zene sa kratkim frizurama.

Na stranu moja pristrasnost - tebi brate takve decacke frizure zaista pristaju. :ok:

...ja bih rekla da si ova sa velikom crvenom masnom na glavi, ili eventualno ova visoka devojcica u sarenim pantalonama:)

..i samo da kazem da Alisa ima takvu kosu da bi mogla da pravi frizure kakve pozeli....ali dobro vecinom one koje imaju kovrdzavu
kosu to nikako ne vole, pa ili ispravljaju ili sisaju tako kratko......mi koje namamo patimo za loknama...

Back