Secret garden.

:) Da, tako je, ali ostarela Kata zaboravila kako se nekad ujutro dok na posao ide i kontejnerima i drvecu i travi smesila.
Ma nisi ti zaboravila, samo se praviš. :zag:

- - - - - - - - - -

Isao sam i ja i na matursko vece i na raspuste na selo, pa me se nijedna ne seca... Sto rece Alisa - samo Vanda zna kakav je to bio umetnik.

:D
Eeee, otkud znaš da te se ni jedna ne seća? Možda i ti osvaneš negde na nekom Forumu! :D

Isao sam i ja i na matursko vece i na raspuste na selo, pa me se nijedna ne seca... Sto rece Alisa - samo Vanda zna kakav je to bio umetnik.

:)

Ma nisi ti zaboravila, samo se praviš. :zag:

- - - - - - - - - -

Eeee, otkud znaš da te se ni jedna ne seća? Možda i ti osvaneš negde na nekom Forumu! :D

Ma kad bolje razmislim u pravu si nije Kata za staro gvozdje jos uvek. :)

Ehe, ko zna sta je on mogao da radi ceo dan cim ga se seca nakon toliko godina... :think:

Катарина све зна!
Нисмо се ни пољубили, и то је за ову тему, нико до сад није знао да се нисмо ни љубили, само је била романтична веза.. бар је мени била романтична..:) А сви су мислили да смо у кознакаквој шеми.
Али, гледала сам га једном док је вајао нешто, и то ме опчинило...

Poslednja izmena:
2013-05-24 20.44.20.jpg

1997

2013-05-24 20.47.32.jpg

2002

IMG_5786a.jpg

2012

2013-05-24 16.15.58.jpg

danas popodne..

Ja nemam fotku ni mog outfita, ni sebe sa male mature, ali se sećam da sam imala neku kevinu štrikanu haljinu koju me je naterala da obučem, da ličim na žensko.
Haljina mi bila 2 broja veća, sama sam sebi izgledala kao tetka, ali nije bilo šansi da me natera da obučem cipele, pa sam obukla moje starke sa sve čarapicama. :zcepanje:

Back