gost 107590
Buduća legenda
- Poruka
- 42.249
Pa valjda mu je pomagala oko tog obaranja. Nije se valjda branila. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E pa to, bio je mnogo džigiljav. Ne bi mog'o da se obara s Vandolinom onaki.![]()

Ehe, ko zna sta je on mogao da radi ceo dan cim ga se seca nakon toliko godina...
![]()
Pa što Kato prljave? To su lepe misli...one koje ti mame osmeh na lice.Ti u stvari smatras da je dobra memorija moje prijateljice u stvari njegova zasluga. Hm! Ne verujem u to. Seca se njega kao sto se seca raspusta na selu ili haljine za matursko vece. Daco, daco, sve neke prljave misli.

Pa što Kato prljave? To su lepe misli...one koje ti mame osmeh na lice.![]()
Da, tako je, ali ostarela Kata zaboravila kako se nekad ujutro dok na posao ide i kontejnerima i drvecu i travi smesila.Ma nisi ti zaboravila, samo se praviš.Da, tako je, ali ostarela Kata zaboravila kako se nekad ujutro dok na posao ide i kontejnerima i drvecu i travi smesila.

Eeee, otkud znaš da te se ni jedna ne seća? Možda i ti osvaneš negde na nekom Forumu!Isao sam i ja i na matursko vece i na raspuste na selo, pa me se nijedna ne seca... Sto rece Alisa - samo Vanda zna kakav je to bio umetnik.
![]()
Isao sam i ja i na matursko vece i na raspuste na selo, pa me se nijedna ne seca... Sto rece Alisa - samo Vanda zna kakav je to bio umetnik.
![]()

Ma nisi ti zaboravila, samo se praviš.
- - - - - - - - - -
Eeee, otkud znaš da te se ni jedna ne seća? Možda i ti osvaneš negde na nekom Forumu!![]()

Ehe, ko zna sta je on mogao da radi ceo dan cim ga se seca nakon toliko godina...
![]()
А сви су мислили да смо у кознакаквој шеми. 

pa taj mali uvek isti![]()

ma ne, mislio sam na dete.. nista se nije promenilo tolke godine![]()

A ni mama.ma ne, mislio sam na dete.. nista se nije promenilo tolke godine![]()