Second Life

Ljudi ja sam nesto igrao ajde me malo uputite u ovo.Nek mi neko detaljno opise bio bi mu do neba zahvalan.O cemu se radi cilj igre, sta ono na pocetku biras kao ima igrac nba.... Kako da odem na srpsko ostvro please objasnite mi...

Registrujes se, jel da...znaci formiras ime, izaberes prezime od ponudjenih, dodeli ti se avatar (lik), prodjes tutorijal, koji malko zamara, i to je to! Nadam se da si stigao dotle... Ok, dobrodosao u SL!
Onda otvori search panel dole na osnovnoj liniji, pod tabom "Place" ukucaj Serbia, sacekaj da ti se izlista i izaberi Serbia Island. U desnom prikazu dole levo je teleport. Klikni na to i bices teleportovan na Serbia Island. Tamo te cekamo. Vidimo se!

Samo se ti Tabe qrci, pa kad te ostavim tamo da setas go i bos, trazices milost hahahaha
Salim se, naravno, hajde da se druzimo bre!
A za garderobu se ne sekirajte, dodjite na Serbiu i pitajte, nema ko vam nece pomoci, tamo je Damir, tamo sam ja (Greatfriseur Romano) i jos mnoooogo dobrih ljudi.

Ima novih ljudi na Serbia Islandu, to se da primetiti svakako...
Da li zbog promocije na ovom mestu ili iz drugih razloga, ne znam, ali je stvar evidentna.
I jos nesto: nije meni namera da reklamiram spomenuto srpsko ostrvo, vec da nas u SL ima sto vise, radi druzenja, zabave i razmene iskustava. A cinjenica je i da nemamo gde da se okupimo na nacionalnoj (citaj jezickoj) osnovi osim tu.
Elem, dogovorili smo se, pa se vidimo!

Ima novih ljudi na Serbia Islandu, to se da primetiti svakako...
Da li zbog promocije na ovom mestu ili iz drugih razloga, ne znam, ali je stvar evidentna.
I jos nesto: nije meni namera da reklamiram spomenuto srpsko ostrvo, vec da nas u SL ima sto vise, radi druzenja, zabave i razmene iskustava. A cinjenica je i da nemamo gde da se okupimo na nacionalnoj (citaj jezickoj) osnovi osim tu.
Elem, dogovorili smo se, pa se vidimo!
nije tacno
:razz:
nalazimo se u wowu na jezickoj osnovi :wink::wink:

Pise mi, You are unable to create an account at this time.

Linden Lab reserves the right to limit the number of Second Life accounts an individual may have. If you feel you've reached this message in error, please visit our support page

Moze li neko da me registruje?

Najbolje ocene od mene. Kad sam instalirao SL i usao, zaboravio sam da postoji druga zabava na kompjuteru. I da, ovo nije igra. Ovo je graficki podrzan chat. Uvek imate posla sa pravim ljudima. I pravom ekonomijom. Linden dolar je vezan za kurs pravog dolara. I konvertibilan je. Mozete ga zameniti za dolare. Da, ima onih koji su se stvarno obogatili. Jedino nigde ne mogu da nadjem Srbe. Svejedno imam dobro drustvo i fantasticno se provodim. Koliko god je moguce tamo. Sto se tice odece i besplatinih stvari, nemoj niko da brine. Ima toga na tone. Ko se ne snalazi neka mi se javi. Ja sam Branimir Alphaville.

I nesto sto sam odavno voleo da upotrebim u chatu je rceenica : "VIDIMO SE" :super:

Back