Second Life

E prvo to nije igra! To je virtuani svet! Pruza zabavu, ali nema neki jedinstven cilj kao sto imaju igre!
Drugo bez 1mb nemojte ni da download!

otvori mi oci jbt :lol::lol::lol:

ja sam i rekao da nema zabave ali da moze da se zaradi... a ovde nema podforum virutelni svetovi te sam stavio na igre...aj napravi ti podforum virtuelni svetovi ili svetovi pa cemo je premestiti tamo :roll: :wink:

SL je sjajan. Ko ga ne razume i nije impresioniran idejom, neka baci komp u Dunav sa sve sobom.
SL sublimira sve mogucnosti savremene internet tehnologije u jednoj sjajno zamisljenoj i (prilicno) dobro realizovanoj simulaciji.
Neka skeptici sacekaju sa kritikama, cini mi se da ce SL tek pokazati svoju snagu. Inace mi takvi dezurni kriticari lice na one babuskere sto pricase da "televizija kvari oci", kad u selu nije bilo vise od 2 tv aparata.
Jos nesto: smisao SL nije u zaradi (osim mozda za kreatore). Za pocetak, hajde da ucestvujemo, vreme ce pokazati koliko smo snalazljivi i promucurni.
Srecno u Secondlife-u! Vidimo se tamo!

Ma da li je moguce da nikoga ne interesuje ova tema, a na Serbia Island-u svako vece po 50-tak ljudi?...
Hajde narode...idemo u avanturu..nadjite me tamo i sve cu vam objasniti, voditi vas na svakakva lepa mesta i pomoci koliko god mogu..(imw mog avatara na PM)
Vidimo se...

Back