Second Life

Juce su pristup SL-u imali samo zaposleni u Linden Lab-u zbog uredjenja mreze... iako je najavljeno da ce proraditi oko 8, naknadno je javljeno da ce popravke trajati do 11.
A ja danas ne vidim neke specijalne promene...
Sve je i dalje ok, cak vise od toga...

Bas ste me zaintrigirali a vec se nekoliko dana nerviram . Nasnimila sam SL i probala nekoliko puta da se registrujem sa razlicitim imenima ali istim mejlom i uvek iz Srbije ali NECE pa NECE. Stalno FROZEN. U cemu je caka ? Pliiiiiiiiz !

Da vam cika tab objasni neke stvari :lol:
Probleme imaju oni koji su na ADSL-u. Problem nije u download brzini nego upload brzini i zato laguje. Svi ste se navukli na 512/64 ne razmisljajuci koliko odnos 1/8 pravi probleme. Zato ljudi sa kablovskom zbog odnosa 1/2 igraju bez problema.

E da.
Skoro sam cuo da je neki lik prodao svoj kosmodrom (ili tako nesto) za 150,000$ (naravno pravog novca, prodao je svoj account)

Ivab Second Life nije kompatibilan sa pojedinim grafickim karticama tipa starije ATI radeon, G force i sl... tako da jednostavno - NE RADI!
Imas na njihovom webu tacan spisak pa proveri - bice da je to :)
Srecno!

Bas ste me zaintrigirali a vec se nekoliko dana nerviram . Nasnimila sam SL i probala nekoliko puta da se registrujem sa razlicitim imenima ali istim mejlom i uvek iz Srbije ali NECE pa NECE. Stalno FROZEN. U cemu je caka ? Pliiiiiiiiz !

Zbog ovog "FROZEN" sam pretpostavila da je Graficka :???:

A jel kasnije kad se zaradi neka kinta moze da se kupi zemljiste bez upgrade?

Moze se, koliko ja znam, postati vlasnik parcele ili vise njih i iz basic account-a, ali ne i land-a, tj. citavog ostrva.
Nisam do sada naisao ni na jednu parcelu (minimim 1 ar) jeftiniju od 5-6 hiljada L$, pa ti racunaj...naravno, ako ne uzimas zemljiste u zakup, sto te moze, na kraju krajeva, kostati visestruko vise...

Pa cika tabe , Ja imam kablovski 512/128 i dobar je , ali se nemogu uclaniti.
Sinoc sam probala i sa druge adrese i n.e.c.e.!!!!!!!

to nema veze sa tvojom konekcijom. U pitanju je neki problem pri registraciji. Ako ti je toliko stalo da igras napisi mail staff-u da imas problem da se registrujes
Meni "mirise" da ne prima "public" mail adrese sto se desava kod nekih online igara da bi se sprecila varanja sa vecim brojem naloga.
Probaj da se registrujes preko prave adrese tvog provajdera.

Bice da si u pravu jer sam na gmailu , pa mi nista i ne vrate da potvrdim registraciju. Uzecu adresu provajdera pa ''ke vidime '' . Sutra slavim slavu ali vec prekosutraaaaaa.........
Neznam ni dali ce mi se dopasti nego me nervira diskriminacija. Hvala

Svetlana Rabeni, You are unable to create an account at this time.

Linden Lab reserves the right to limit the number of Second Life accounts an individual may have. If you feel you've reached this message in error, please visit our support page

©2007 Linden Research, Inc.
English ??? ??? Deutsch

E sad mi je vec dosta, svaki put sam promenila SL ime i lozinku i evo poslednjeg pokusaja. A pritom nemam ni jedno registrovano ime. Sad cu direktno da ih kontaktiram .Hvala svima ali meni ovde nista nije jasno!

Svetlana Rabeni, You are unable to create an account at this time.

Linden Lab reserves the right to limit the number of Second Life accounts an individual may have. If you feel you've reached this message in error, please visit our support page

©2007 Linden Research, Inc.
English ??? ??? Deutsch

E sad mi je vec dosta, svaki put sam promenila SL ime i lozinku i evo poslednjeg pokusaja. A pritom nemam ni jedno registrovano ime. Sad cu direktno da ih kontaktiram .Hvala svima ali meni ovde nista nije jasno!

haha ajde ja cu te registrovat
pa ti poslje promjeni sifru

ja mislim da je problem u tome sto si se ti registrovala jos prvi put kad si probala
a nisi provjerila BULK. TRASH folder za konfirmaciju

i sad pokusavas deveti put na isti mejl
naravno da ti nece dopustit
hehehe

ozbiljan sam

Back