Golub
Elita
- Poruka
- 17.902
Kad krene da lije, pa počne da preliva.Ma dal je moguce da ti i na ocima zavrsija se uglavnom umusavim picgom tu oko usana
![]()
Šta ću kad sam de facto umjetnik

Što bi rek'o narod - gde ima tu se i prosipa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad krene da lije, pa počne da preliva.Ma dal je moguce da ti i na ocima zavrsija se uglavnom umusavim picgom tu oko usana
![]()
svaka cast, svaka castKad krene da lije, pa počne da preliva.
Šta ću kad sam de facto umjetnik
Što bi rek'o narod - gde ima tu se i prosipa.
svaka cast, svaka cast![]()
Samo muska sperma,ima status ravan svetom gralu.Od samo jednog spermatozoida,koji utrci u matericu zene,stvori se novi covek,mozda lopuza i bitanga,a mozda i buduci naucnik,neki novi Federer,a mozda i osoba lepa i pametna,skoro slicna meni.......to je sveta vodica
Super )Moja prva ljubav davala je tako dobar oral. Prvi je bio bezveze. Nisam zvuk ispustio. Kasnije se izvestila zestoko. Jednom prilikom se ludaca ispod pokrivaca ususkala i krenula oral dok bi brat spavao u sobi. Dobro iskustvo.
Na to sam odg prvim postom. Sada hvalim prvu ljubav. XDSuper )
Ali je pitanje kada smo PRUZALI![]()
Kad se ja sećam ovako mator +muško, sećaš se i ti garant, to su stvari koje se ne zaboravljajuJa se ne sećam. Beše to pre više desetina godina![]()
Da ali vaših glupih ćelija ima 100,000,000 dok je jajna samo 1.Samo muska sperma,ima status ravan svetom gralu.Od samo jednog spermatozoida,koji utrci u matericu zene,stvori se novi covek,mozda lopuza i bitanga,a mozda i buduci naucnik,neki novi Federer,a mozda i osoba lepa i pametna,skoro slicna meni.......
Da,ali tih nasih glupih 1oo.ooo.ooo spermica,potrebno je da objasni tom vasem jednom jajascu,da treba da proguta bar jedan spermic,pa da konacno zatrudni..Da ali vaših glupih ćelija ima 100,000,000 dok je jajna samo 1.
Ko ima Lesija,ti toj nisi ni potreban.Lesi ima sasvim dovoljno dugacak jezik.......Ha,ha,ha,haSamo reci gde si, ližem kao Lesi.
Tri trojčice, tri dvojčice.
I na svakih mesec dana trrrtDa ali vaših glupih ćelija ima 100,000,000 dok je jajna samo 1.