milicica&decko
Ističe se
- Poruka
- 2.351
Da li se sećate kada ste pružali prvi oral i kakav je sada pogled na to?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je bilo 1924-e, mnogo je godina proslo, ne secam seDa li se sećate kada ste pružali prvi oral i kakav je sada pogled na to?
Sećam se i pogled je i dalje lep kao i onda. Uživala je i meni je bilo drago što sam je doveo do toga.Da li se sećate kada ste pružali prvi oral i kakav je sada pogled na to?
Сећам се, али се више сећам када је мени први пут пруженDa li se sećate kada ste pružali prvi oral i kakav je sada pogled na to?
Шта сте после доручковали?Moj prvi oral,pruzio sam mladoj komsinici,imala je dete od dve godine,i muza koji je radio bukvalno po ceo dan,da bi zena imala sve sto pozeli.Cim muz ode na posao ujutru,ona me pozove telefonom na dobar dorucak.\ali ovde je rec,o PRVOM ORALU. Jako lako i brzo je svrsavala,E taj moj prvi oral sa komsinicom,ostao m je u secanju po tome,sto je svrsila devet puta.Cetiri puta oralno,a pet puta,svrsavala je pod mojim vestim prstima,kojima sam je
dovodio do ludila.Malo prstima,pa malo sisanjem i opet tako.Muz nikada nije saznao,koliko ona voli oral,jer je bio iz krajeva Juge,koji nisu ni znali,da postoji oralni seks....
# nije se desiloMoj prvi oral,pruzio sam mladoj komsinici,imala je dete od dve godine,i muza koji je radio bukvalno po ceo dan,da bi zena imala sve sto pozeli.Cim muz ode na posao ujutru,ona me pozove telefonom na dobar dorucak.\ali ovde je rec,o PRVOM ORALU. Jako lako i brzo je svrsavala,E taj moj prvi oral sa komsinicom,ostao m je u secanju po tome,sto je svrsila devet puta.Cetiri puta oralno,a pet puta,svrsavala je pod mojim vestim prstima,kojima sam je
dovodio do ludila.Malo prstima,pa malo sisanjem i opet tako.Muz nikada nije saznao,koliko ona voli oral,jer je bio iz krajeva Juge,koji nisu ni znali,da postoji oralni seks....
A sa pripadnicama foid polaSecam se, odvratno, neki balavi rac, ali nisam isla do kraja jer su i te bale bile odvratnog ukusa, slano i mučno.
Cka moje tadasnje partnerke, 17 god starije. Imala je lepu cku ali na frizurici se videla poneka seda. Ukus okej, jer valjda je lakse svom polu pruzati oral nego onom drugom, ne znam.A sa pripadnicama foid pola