gost 439576
Iskusan
- Poruka
- 5.908
Nisi mi slikala picu za mene.Pre neki dan isto, mesila sam testo za pizzu, i osetila sam da me je nešto jako povuklo za pojas
Nikoga nije bilo ukućama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi mi slikala picu za mene.Pre neki dan isto, mesila sam testo za pizzu, i osetila sam da me je nešto jako povuklo za pojas
Nikoga nije bilo ukućama
Nije ovo za tebe, to su bila 3 pleha za nas 4 ženeZaljubicu se.
Debele neke zene.Nije ovo za tebe, to su bila 3 pleha za nas 4 žene
Pa trenira se, jbg.Debele neke zene.
Ocu parce.Pa trenira se, jbg.
ja bih pre horny demona, sta faliNeki horny demon na koga miris origana deluje afrodizijački
Ili baba koja me fat šejmuje iz grobnice
Nije šta bi ti pre nego šta se stvarno desiloja bih pre horny demona, sta fali
ne ne, ja bih tog hornijaNije šta bi ti pre nego šta se stvarno desilo
Pre će biti baba
Koliko imaš godina?ne ne, ja bih tog hornija
dovoljnoKoliko imaš godina?
Pa da, sigurno nisi dama u godinama kao jadovoljno
mislim da me nikada nece zanimati mrtve babePa da, sigurno nisi dama u godinama kao ja
Tada te više zanimaju mrtve babe jer im se sve više bližiš
A demon i da hoće, ti ne možeš
Da li radiš sa nekim konkretnim demonom za ispunjenje neke želje, ili?mislim da me nikada nece zanimati mrtve babe
a demoni hoce kao sto su i pre a i sad jer je bolje razmisljati o natprirodnim stvorovima nego o smrti koja je jedina izvesna stvar u zivotu. Svakako cu i ja jednog dana zavrsiti u kovcegu. Pa sta ce mi onda mrtva baba da mi bude podsetnik da se moje vreme blizi?
Biram demona.
Ne trebaju mi zelje od demona vec malo vise inspiracije za jednu od knjiga koju pisem na tu temuDa li radiš sa nekim konkretnim demonom za ispunjenje neke želje, ili?
$3 demons guide, tako neštoNe trebaju mi zelje od demona vec malo vise inspiracije za jednu od knjiga koje pisem na tu temu
ne bas$3 demons guide, tako nešto
Dobro, samo kažem šta bi bilo praktično. Ne čitaju mi se hiljade stranica literature za informaciju kako da napravim dogovor sa demonomne bas
dogovor sa demonom?Dobro, samo kažem šta bi bilo praktično. Ne čitaju mi se hiljade stranica literature za informaciju kako da napravim dogovor sa demonom
Dobro, ćao!dogovor sa demonom?
zasto mislis da o tome pisem i da bih to uradila?
ako si na to mislila