Sebičnost

dobro sad ce forum dumre zamisljajuci sa kim si to limune i gde provodila vreme sa osobom koju povrsno poznajes :lol:

ja kapiram da ti uleteo neki aranzman povoljno, neko nesto otkazao i sta ja znam pa si se nasla sa njom?
Blizu si 😀
Samo sto je njoj bio otkazan aranzman,pa sam ja na njenu molbu,tj.njene majke uletjela.

dobro sad ce forum dumre zamisljajuci sa kim si to limune i gde provodila vreme sa osobom koju povrsno poznajes :lol:

ja kapiram da ti uleteo neki aranzman povoljno, neko nesto otkazao i sta ja znam pa si se nasla sa njom?

nije mi jasno sto bih ja imala obavezu spram nekoga, a ne poznajem osobu. ok delimo smestaj, ali ne moramo da idemo zajedno.

pa ja kad sma putovala sa drugaricom, pa se razdvojim i idem za sebe, nemam obavezu.

znaci znala sam :lol:

sta te briga, bila si na putovanju, msm kapiram da te malo smorila ali zabole te
i da, znam da to nije tema : ))
Ma,meni je pravo da ti kazem bilo svejedno.
Nisam nista ni ocekivala.Samo sam se cudila.
Gdje god se njoj islo,mi smo isle.Vidim da joj je stalo...ajde,nije mi tesko,iako mozda imam druge zelje.
Gdje god sam ja pomenula da bi mogle ici...odsjecno bi govorila da nema sanse.
Znaci,nijedan moj predlog nije uvazen za tih par dana,iako je vidjela da ja njoj izlazim u susret.
Znam ja da nisam morala...mogla sam isto tako reci da necu ili ne mogu.Ali ja nisam takva osoba.
Sto ne znaci da bih ponovila ovo iskustvo.

nije mi jasno sto bih ja imala obavezu spram nekoga, a ne poznajem osobu. ok delimo smestaj, ali ne moramo da idemo zajedno.

pa ja kad sma putovala sa drugaricom, pa se razdvojim i idem za sebe, nemam obavezu.
Nije u tome stvar,nismo mi jedna drugu obavezivale ni na sta.Uglavnom smo i provodile vrijeme odvojeno.I to mi je ok.Ne zanimaju nas iste stvari.Ali ovo je bilo npr.kad se njoj islo na jedno mjesto,a nije smjela sama,noc,kasno,a boji se svega i svacega.
Ja sam isla s njom.Ona sa mnom ne bi,da je bilo obrnuto.Kao sto i nije.

Meni jedna na seminaru rekla da pušim na terasi.Na -15,...pre toga sam purnjala u kupatilu, postoji i ovako ventilacija.
Tajh,...svetu se ne da ugoditi!To je facat.
Pitanje je samo na kakve ustupke i kompromise si spreman.
Kontam da njoj nije smetalo, jer je i ovako htela svuda ići.Tako bih i ja verovatno uradila, takav sam tip,...sve bih da vidim!I meni ništa ne smeta. :hehe:

i time si se na neki nacin u svojoj glavi obavezala. ma najlepse je putovati sam ili sa partnerom.
Nisam nikad nigdje putovala sama.U principu ne volim samocu,narocito kad putujem.
Najljepse je sa srodnom dusom,ma ko to bio.
Cak i partneri na putovanju nekad nisu srodni.🙂
Ali bio srodan ili ne,kad si s nekim moras donekle praviti i kompromise.Ne moze samo kako ja hocu.

Nisam nikad nigdje putovala sama.U principu ne volim samocu,narocito kad putujem.
Najljepse je sa srodnom dusom,ma ko to bio.
Cak i partneri na putovanju nekad nisu srodni.🙂
Ali bio srodan ili ne,kad si s nekim moras donekle praviti i kompromise.Ne moze samo kako ja hocu.
Ma, 'fala bogu!
I na poslu, kapiraš da moraš činiti ustupke,da bi imala na osnovu čega tražiti da neko tebi izađe u susret.To je saradnja,...e, sad što su neki toliko "operisani", da se prosto sama zabezekneš i ostaneš bez teksta, šta sve živi i kreće se,...to je druga priča ( msm, đžabe je u toliko detalja zalaziti i ne treba).
Što bi moja keva: "Svašta ***** rodi"! 😁

Мислим да сам вам се жалила. Ни дан данас не могу да разумем тај избор.
Дошао рођак на неку обуку, јавља биће код нас неколико дана.
У том периоду нам био слободан један стан и ја му лепо предложим да се раскомоти сам у том стану, код нас долази на ручак, и увече скитамо по граду, идемо на вечеру, излазимо...
Значи, да буде максимално угошћен, али и да сви имамо свој простор, да се опустимо, разгаћимо, да не цупкамо једни другима пред купатилом.
Не! Дошао и спавао код нас све време. Ни брус да скинеш, ни у тишини ујутру кафу да пијеш, ни да телефонираш без устезања... Да одлепиш!
Мислим, да нема друга опција, да је ратно стање, да је нека невоља, па да морамо да се гурамо. Али не морамо.
Објасните ви то мени. Јесам ли ја луда?

Poslednja izmena:
Мислим да сам вам се жалила. Ни дан данас не могу да разумем тај избор.
Дошао рођак на неку обуку, јавља биће код нас неколико дана.
У том периоду нам био слободан један стан и ја му лепо предложимо да се раскомоти сам у том стану, код нас долази на ручак, и увече скитамо по граду, идемо на вечеру, излазимо...
Значи, да буде максимално угошћен, али и да сви имамо свој простор, да се опустимо, разгаћимо, да не цупкамо једни другима пред купатилом.
Не! Дошао и спавао код нас све време. Ни брус да скинеш, ни у тишини ујутру кафу да пијеш, ни да телефонираш без устезања... Да одлепиш!
Мислим, да нема друга опција, да је ратно стање, да је нека невоља, па да морамо да се гурамо. Али не морамо.
Објасните ви то мени. Јесам ли ја луда?
Koja b.dala, jbt! :hehe:
Gost, msm.

Ма уопштено сам мислила :lol:
Nekad si prosto u takvoj ("šah-mat")situaciji,...ma, samo da bog drži bu.dale podalje! Da ih po mogućstvu i ne srećeš.
P.S.Svetu nikad ne možeš ugoditi,...samo su neki ljudi fleksibilniji i popustljiviji, drugi su "zacepani",pa sve mora kako oni kažu ili zamisle.
K'o mala deca,...meni je to smešno i nezrelo ponašanje!

Nekad si prosto u takvoj situaciji,...ma, samo da bog drži bu.dale podalje! Da ih po mogućstvu i ne srećeš.
P.S.Svetu nikad ne možeš ugoditi,...samo su neki ljudi fleksibilniji i popustljiviji, drugi su "zacepani",ka sve mora kako oni kažu.
Из нечијег угла ни мој предлог није ОК вероватно. Али лето брате, хоћеш да се скинеш. Мислим, ја сам преосетљива на врућину и онда ме све смета, а камо ли неко туђ.

Из нечијег угла ни мој предлог није ОК вероватно. Али лето брате, хоћеш да се скинеш. Мислим, ја сам преосетљива на врућину и онда ме све смета, а камо ли неко туђ.
Da,...ali predlog ti je sasvim ok.Kakve veze ima, ako nisi neka teška cepidlaka?Gde te smeste, tamo ćeš.Ako ti ne odgovara,onda idi u Hotel.

Da,...ali predlog ti je sasvim ok.Kakve veze ima, ako nisi neka teška cepidlaka?
Ја бих се у обрнутој ситуацији обрадовала и оберучке прихватила.
Али ја сам таква. За некога наџак. Не волим да спавам у гостима, радије ћу изнајмити преноћиште. Не волим ни са ким, осим са партнером и дететом ни да делим собу на путовању. Ако не могу сама да будем у соби нећу ни ићи. Не спавам код другарице ако се запијемо или заглавимо дуже код ње. Идем кући својој. Не волим те тинејџерске фазоне.

Али ја сам таква. За некога наџак. Не волим да спавам у гостима, радије ћу изнајмити преноћиште. Не волим ни са ким, осим са партнером и дететом ни да делим собу на путовању. Ако не могу сама да будем у соби нећу ни ићи. Не спавам код другарице ако се запијемо или заглавимо дуже код ње. Идем кући својој. Не волим те тинејџерске фазоне.
Meni je to odlican predlog,komfor na nivou.
Ali isto tako mi ne bi ni smetalo ni sa kim normalnim da dijelim sobu.
Na vecinu putovanja na koje sam isla bude nas bar troje u sobi.Ne smeta mi.
I nije mi nikakav problem prespavati kod drugarice ili kod nekog koga poznajem.Mada,ne pamtim kad sam isla negdje u posjetu "na nocenje".Toga je sada sve manje,i gostiju uopsteno.

Ne,...nego fazon je upravo taj!
Što se trudiš da nekog lepšeg ugostiš, to se više pros..va!
Što se tebe tiče, ponuđen k'o počašćen! Otrpela si par dana i aj'd zdravo.
P.S.Next time kad ti se najavi, reci da putuješ u Kostariku! 😁

Sa prvim dijelom tvog posta se uglavnom slazem.
Drugi dio si potpuno pogresno pretpostavio/la.
Nikad me nije bilo sramota da negdje idem sama ili da pijem kafu sama i sicno i nije u tome kvaka.Ja sam i isla sama gdje se meni islo,ona nije htjela sa mnom.Gdje se njoj islo,isle smo zajedno.
Ako sam sa nekim u drustvu,necu se ponasati kao da sam sama.I necu biti bas toliko sebicna da radim sve samo "po mom".
U slucaju rodice,ja nisam nju docekala gostoprimljivo da bi ona meni uzvratila,jer ja nju do tada nisam uopste posjecivala i nisam mislila da cu joj ikad biti gost.Ali dosla je situacija da jesam..prvi i poslednji put vjerovatno.
I nije trebalo nista narocito,ali ja i nepoznatog covjeka koji mi udje u kucu ponudim bar casom vode.To je stvar kulture i vaspitanja.
Mene njeno ponasanje ne bi iznenadilo da sam ja takva bila prema njoj.
Od tada mi nikad vise nije dosla,valjda se prepala da cu je cesto posjecivati.🙂
Ne mogu sad ovde da pisem detalje...ali meni to jednostavno nije normalno.
Isto tako mi nije normalno,kad cujem jednu majku kako kaze da je srecna sto joj se dijete ne zblizava s drugom djecom,nego treba da ih koristi dok su mu potrebni.Posle da ih sutne.
O tome pricam.Nije stvar da li ja mogu sama na kafu ili ne.
Iskreno,vise bi mi prijalo da sam bila sama,nego sto sam bila u njenom drustvu.
Za mene formalno prisustvo nekoga nista ne znaci.
I da,ja sam njoj "ugadjala"sve,bas iz razloga da vidim dokle njena sebicnost moze da ide.
Da vidim,da li ce se i u jednom momentu upitati,da li moze ona za mene nesto uciniti.
Ne...nije,cak ni sitnicu.
Znaci,moje pozitivno ponasanje apsolutno nije uticalo na njenu sebicnost.
Ti stalno ponavljaš " ne smeta mi ovo, ne smeta mi ono..." Meni se čini da ti smeta, čim toliko se vrtiš oko toga. Možda ja grešim, možda se ti vrtiš samo zato što je tvoj posao da nas navodiš da što više pišemo, klikćemo i pravimo dobar marketing za oglasni prostor ovog sajta.
Rekao sam ti već, ali možeš nastaviti eksperimentalno da proveravaš, ako tako želiš.
Nemaju oni granice, popiće ti krv do zadnje kapi.
Tebi treba neki fin čovek, obziran, sa puno empatije, neko ko te čita i kada ćutiš, ko ti uzvraća više nego što daješ, ko ne meri sve na gram, izuzetan tip...baš kao što sam ja.

Ti stalno ponavljaš " ne smeta mi ovo, ne smeta mi ono..." Meni se čini da ti smeta, čim toliko se vrtiš oko toga. Možda ja grešim, možda se ti vrtiš samo zato što je tvoj posao da nas navodiš da što više pišemo, klikćemo i pravimo dobar marketing za oglasni prostor ovog sajta.
Rekao sam ti već, ali možeš nastaviti eksperimentalno da proveravaš, ako tako želiš.
Nemaju oni granice, popiće ti krv do zadnje kapi.
Tebi treba neki fin čovek, obziran, sa puno empatije, neko ko te čita i kada ćutiš, ko ti uzvraća više nego što daješ, ko ne meri sve na gram, izuzetan tip...baš kao što sam ja.
Koja reklama! :hehe:

Back