Sebi ili detetu?

Slusam juce razgovor dve majke,
Majka 1:"Videla sam lepu jaknu za dete."
Majka 2:"Koliko je?"
M1:"100 evra."
M2(zgrozeno):"Koliko?!?!?! Jesi ti luda zeno, tolike pare da bacas na jaknu za dete?!"
M1:"Ali dete mi nema jaknu, i sta se bre cudis, juce si dala 150 za cipele koje ti realno ne trebaju."
M2:"Pa NIJE MI ZAO NA SEBE, ali za dete dati toliko!"

Jel Vam zao dati na sebe?
Ili ipak pre kupite sebi pa detetu?

Kad imate neki bonus, na cega/koga ga potrosite?

Kako odredjute granice, koliko je dovoljno za dete a koliko za sebe?

Dobro, ja ne bih dala ni za sebe toliko, sad, ali ako bih naletela na neštto što ću godinama nositi i nešto što će dete prerasti za manje od godinu dana, a ista cena.. Verovatno neću kupiti ni sebi ni njemu. Za te pare uzeću i sebi i njemu.

Slusam juce razgovor dve majke,
Majka 1:"Videla sam lepu jaknu za dete."
Majka 2:"Koliko je?"
M1:"100 evra."
M2(zgrozeno):"Koliko?!?!?! Jesi ti luda zeno, tolike pare da bacas na jaknu za dete?!"
M1:"Ali dete mi nema jaknu, i sta se bre cudis, juce si dala 150 za cipele koje ti realno ne trebaju."
M2:"Pa NIJE MI ZAO NA SEBE, ali za dete dati toliko!"

Jel Vam zao dati na sebe?
Ili ipak pre kupite sebi pa detetu?

Kad imate neki bonus, na cega/koga ga potrosite?

Kako odredjute granice, koliko je dovoljno za dete a koliko za sebe?

sta si zaredjala sve teme za dip :lol:

nije mi normalno da stedis na detetu zarad sebe
ako je neko u prilici da placa skupo i sebi i detetu neka samo napred, mada je malo bezveze za dete jakna 100e kad ce mu sledece god biti mala, al aj ko moze samo napred
nije mi normlano sebe da totalno zapustis a sve za decu....ali svakako sam zagovornik pre za dete nego za sebe ako je takva situacija u tom momentu
a ja cak ni ne volim decu, a zgrazavam se kad cujem kokoske sa tim izjavama "zao mi da dam za dete" ...pa ti vidi....
a zao ti bilo i za kondome pa sad ces da ga maltretiras ceo zivot?....glupace....lako je napraviti i roditi sta ces dalje...

ovaj konkretno primer mi ne znamo sta je sve tu tacno, mozda ova sa skupim cipelema ni nema dete nego rezunuje tako, mozda ima i tu mogu reci samo jadno to dete....

Back