Pobedonoscev, sve moje cestitke za zadnja dva posta. Pravi su. Jos samo da doktor i primarijus pocnu da rade na izlecenju liderki nasih NVO.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
postovani forumasi!!!
vec sam negde postavljao pitanje da li je neko od vas igde video,cuo,ili procitao da navedene osobe-kandicka,biserko,vuco....pored zastite svih unesrecenih u proteklim ratovima koji nisu srbi,ikad pomenuse,POMOGOSE I UZESE U ZASTITU I SRBE ???????????????
ja to nisam video,i ako sam ja u pravu,a s obzirom kakvu su stetu nanele SRBIJI propagirajuci po celom svetu delimicne,nepotpune i potpune lazi IMA LI MESTA OVDE ZA PODIZANJE NEKE KRIVICNE PRIJAVE ??????????STA DRZAVA CEKA??ZASTO NE REAGUJE????
PA SAD KAD BI SE ORGANIZOVAO REFERENDUM U SRBIJI DA SE OVIM SKOTOVIMA ODUZME DRZAVLJANSTVO I DA SE PROTERAJU PREKO 95% LJUDI BI GLASALO ZA>

Svi ste vi srpski sinovi i patriJote bez premca. Pravoslavci, alfa muzjaci. Ceo svet se urotio protiv vas, pa su angazovali Natasu Kandic i Zene u crnom da uzurpiraju drzavu, sakriju Drazin les i otmu Kosovo. A kad bi neko dosao da vas regrutuje i posalje dole da se borite za vase voljeno Kosovo ne bi vas ni pajserom mogli odvojiti od mamine sise.

Svi ste vi srpski sinovi i patriJote bez premca. Pravoslavci, alfa muzjaci. Ceo svet se urotio protiv vas, pa su angazovali Natasu Kandic i Zene u crnom da uzurpiraju drzavu, sakriju Drazin les i otmu Kosovo. A kad bi neko dosao da vas regrutuje i posalje dole da se borite za vase voljeno Kosovo ne bi vas ni pajserom mogli odvojiti od mamine sise.
Zato ima vas što imate m-da ko nojevi a i još ponešto ko oni pa ćete doći u Srbiju po nas,zar ne?Dobro receno, nema se tu sta dodati....![]()
Zato ima vas što imate m-da ko nojevi a i još ponešto ko oni pa ćete doći u Srbiju po nas,zar ne?![]()

Ccc...a ja mislio da sam napisao da ću se sakriti,gde u mojim postovima piše da sam junak?Naprosto sam znao da ce se naci neki forumski redneck koji ce odmah zazivati na megdan, ali zaista nisam ocekivao da cete to biti vi, kolega Misoni.![]()

Ccc...a ja mislio da sam napisao da ću se sakriti,gde u mojim postovima piše da sam junak?![]()

Pogrešno.Pljašljiv sam ko zec.Vidi ti se po avatu da si neki opasan.![]()

Зашто забранити НВО ???
Само треба применити Руски принцип ...
Забранити финансирање из иностранства и саме ће се разбежати !!!
![]()
imaju opravdan razlog![]()
stavljanjem nekih forumase na ignore
pocinjes sumnjati u cuvenu anstajnovu teoriju o bezganicnosti

...............................
али, заборавио си само једно - МИ НЕМАМО ПУТИНА!
Директор НВО куповао дрогу
Београд – Павловић Филип (35), директор невладине организације “ФРАКТАЛ”, ухапшен је 28.05.2009. у тренутку док је куповао дрогу. Директор НВО ухапшен је у тренутку када је куповао пет грама дорге “сканк“. Иначе организација ”ФРАКТАЛ” која се залаже за признавање независности Косова и Метохије, формирала је Националну мрежу НВО за борбу против дрога.
ima jedna "prica" kod nas a desilase kazu davno....
.
.
.
ps.nadam se da si shvatio poentu
Ja potpuno podržavam Žene u crnom. One su nešto najpozitivnije od onoga što postoji u Srbiji.
A koliko je vas ovde bilo u vojsci, pošto pretpostavljam da u ratu niste bili?