SD Partizan: Ne odričemo se Tuđmana!

Mislim da grijesis,prije rata je puno ljudi i u BiH i u Hrvatskoj navijalo za Partizan.

Посље оног рата ствари су биле мало другачије.Прилично Срба је навијало за Хајдук,ал Хрвата за Партизан,сумњам.Можда покоје војно/цивилно лице при ЈНА.

Tu priču o Zvezdi kao ''velikosrpskom klubu'',ni ja ne podnosim i ne dajem pet para za te gluposti.A ne znam zašto se ti nerviraš.

U Zvezdi su igrali i mogu da igraju fudbaleri svih nacionalnosti i boja kože.Važno je da je dobar igrač.

Ali ti ne možeš da sakriješ činjenicu da je FK Partizan osnovan u Zagrebu pa ubrzo prebačen u Beograd.Da je cela prva posleratna postava bila sastavljena mahom od Hrvata,da je Tudjman bio predsednik JSD Partizan,da su svi igrači albanske nacionalnosti defilovali kroz Partiazan a ne kroz Zvezdu.A ti vrlo dobro znaš zašto su Šiptari hitali u Partizan a ne u Zvezdu.I znaš na koji način je vodjen Partizan i ko ga je vodio.

... Partizan je jugoslovenski klub hrvatske ptrominijencije, u kome isto tako moze da igra ko oce. C.Zvezda je srpski klub u kome moze da igra ko oce.
No , vidis, razlika postoji.. Tugonostalgicariu su isto sto i turkofili, koje smo mi Srbi takodje imali, po oslobodjenju od otomanske imperije...

За "Кему","Цитаделу","8.Секретара",и сличне јамбалије Сви Срби су четници.
Evo na ruskoj vikipediji malo promijenili
http://ru.wikipedia.org/wiki/Четники
a ranije je pisalo :
1.Srpski pripadnici partizanskog pokreta protiv turskih osvajaca XIX stoljeca ;
2.Cetnici u Drugom svjetskom ratu - clanovi monarhisticke i nacionalisticke gerilskih pokreta pod vodstvom Dragoljuba Mihailovica za vrijeme Drugog svjetskog rata;
3.Pripadnici srpskih nacionalistickih snaga koji su se borili u Hrvatska i Bosni i Hercegovini u 1994 i 1995, optuženi za ratne zlocine, posebice u Vukovaru i Srebrenici;
4.Trenutno "cetnici" se nazivaju pristaše srpskih nacionalista Vojislava Šešelja, koji se proglasio sljedbenikom D. Mihailovica;
5.Trenutno ostaje samo pokret cetnika - Ravnogorski cetnicki pokret

Poslednja izmena:
Тим снова: Фахрудин Омеровић, Фахрудин Јусуфи, Фадиљ Вокри, Џевад Прекази, Иса Садрију, Кујтим Шаља, Бајро Жупић, Изет Сарајлић, Решад Куновац, Мустафа Хасанагић, Адем Љајић, Идриз Хосић...
тренер: Абдулах Гегић
председник: Фрањо Туђман

~~~~~~
Заједно не могу пола прасета да поједу.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Poslednja izmena:
Raspitaj se ili otidi malo na Kosovo pa ćeš videti.

Da ti sad ne postavljam svoje slike ovde.

Idi u Zvečan i Mitrovicu i kaži da navijaš za Partizan. :D

Pocepaće te kao svinja masan džak. :D

Ti ces meni da pricas a ja ziveo na Kosmetu od '90 do '99 godine, jer mi je cale tamo radio

To su samo vasa nagadjanja i lupetanja. Niste li oduvek pricali da 90% Srba iz hrvatske navija za zvezdu, a gledaj danas koliko je jaka i brojna grupa "Grobari Vukovar"

Verujem u cinjenice a ne nagadjanja

Back