sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.465
Stisla bih ga uza zid i ondaonda
![]()
![]()
onda bi se trljala guzom o njegovu kitu, pa bi to on griznuo za guzu onda bi ti mamlala kitu pa bi to on lupnuo kitom dva tri puta po licu, cisto da se kita uveri da si to ti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stisla bih ga uza zid i ondaonda
![]()
![]()

sta ti je to - bezzecovan ?![]()
Ja bih priveo:
Baby Jane
Marina
Madona 6
Hanibbal 77
....

Odveo bih je u udruzenje anonimnih alkoholichara na detoxikaciju!

S tobom bih otisao i na pusto ostrvo i ne bi mi bilo dosadno
:blabla:
![]()

Sta bi bilo kad bi bilo
Koga biste priveli sa foruma u svoje mracne odaje i sta biste radili s tom osobom
Moguce su razne varijante , pa izvolte ga, nova tema...
. S tobom bih otisao i na pusto ostrvo i ne bi mi bilo dosadno![]()

Pravo si zensko. Jedan od razloga zasto dolazim na forum si bas ticuj,gde sa mnom da bude dosadno![]()
Pravo si zensko. Jedan od razloga zasto dolazim na forum si bas ti![]()

I onda otkrijem jedan carsav pa je opet nezno mazim... pa sledeci carsav i tako...
I onda sam se probudio. 
Ja bi malu shlatku.![]()
A sta bi radili... eh...![]()
Sanjao sam jedan san... lezi neka devojana i pokrivena je sa nekih 100 carsava jako tankih, kao neke zavese ili gaze sta li... ali gola su joj ramena i ruke... i verovatno je i cela gola... i ona zmuri kao da spava i nesto lepo sanja... pomera glavu levo desno... mumla i trlja butinice jednu o drugu i nasmejana je... I ja tu sedim pored nje i polako diram te carsave..stavim joj ruku nakuk... mazim joj telo preko njih polagano...vajem umetnicko delo...I onda otkrijem jedan carsav pa je opet nezno mazim... pa sledeci carsav i tako...
I onda sam se probudio.
![]()

bolje, mozda bi otkrio da ima 28 cm![]()
![]()
Neh mozda bi to ona otkrila.Carsavi su pripijeni uz telo i sve se nazire.
![]()
Ljudi, navedite imena forumasica.

Ja sam jedini naveo koje bih forumasice priveo, tacnije vodio u krevet i sl.![]()
Ja bi trenutno najradije Natu. Skroz je po mom ukusu i iz mog komsiluka, odgovara koliko sam za sad preko neta mogao da vidim. Ali mi nesto mirise da je mala verovatnoca da ce od toga nesto bitipa necu previse da se zamlacujem.
Eto trenutno razmisljanje. Za 3 dana ce opet biti drugacije ko sto je pre 3 dana bilo.![]()
Sta bi bilo kad bi bilo
Koga biste priveli sa foruma u svoje mracne odaje i sta biste radili s tom osobom
Moguce su razne varijante , pa izvolte ga, nova tema...
Neh mozda bi to ona otkrila.![]()
Carsavi su pripijeni uz telo i sve se nazire.![]()