gost 422686
Buduća legenda
- Poruka
- 27.626
Ne nego glsače DS-a kao njene klon naloge.Svu trojicu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne nego glsače DS-a kao njene klon naloge.Svu trojicu?
Pa to, svu trojicu glasča.Ne nego glsače DS-a kao njene klon naloge.
Šapić zvani prigradske opštine.Poruka je za mene jasna.
Ako opozicija iskontrolise svako biracko mesto sa vise od 50 biraca na nivou celog Beograda, pobedice i to verovatno 60-40%. Izborom Sapica koji je pre samo 2 nedelje na referendumu ubedljivo porazen na svojoj opstini, i tu je NE bilo najubedljivije na nivou celog BG-a, poslata je poruka da se Vucic ipak nece toliko boriti za BG, vec da mu je fokus ipak njegovo mesto predsednika.
Ja to tako vidim.
Bilo je priča da će tvoj predsednik naći neke Slovence da dođu biti gradonačelnikŠta, bre, saznajemo....kad smo to znali
Ima neko da nije znao?
Nema.
Moj je Milo, tako si mi ti rekao, prema tome, u Ekvadoru kad budete imali 7T koke, nađene, javite ..Bilo je priča da će tvoj predsednik naći neke Slovence da dođu biti gradonačelnik
Šapić je držao Novi Beograd jer je za opštinu puno uradio. Dosta ljudi nije htelo da glasa za vlast i Šapić im je bio dobar izbor. Međutim, prelaskom u SNS je tu većinu izgubio. Vidimo i po referendumu.
Šapić je držao Novi Beograd jer je za opštinu puno uradio. Dosta ljudi nije htelo da glasa za vlast i Šapić im je bio dobar izbor. Međutim, prelaskom u SNS je tu većinu izgubio. Vidimo i po referendumu.
Gotovo sam siguran da je nevoljno prešao u SNS, ali je bilo razloga zašto je morao.