gost 422686
Buduća legenda
- Poruka
- 27.626
Eto možda Nebojša Stefanović dobije DS od stranaca i strane ambasade ulože pare u njega i postane novi sultan umesto sultana.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto možda Nebojša Stefanović dobije DS od stranaca i strane ambasade ulože pare u njega i postane novi sultan umesto sultana.
Ide kod DjilasaNe bi me čudilo da i Nebojši Stefanoviću stranci naprave stranku i da ga u nekojbudućnosti dovedu na vlast.
Ja ne znam, ko bi mogao da svari ovakve bljuvotine? Kakva je to televizija?
Dobar Šešelj ovde.
Ali zaboravlja na Malog i Šapića, dok govori o lažnim diplomama.
Jedan lažni naučnik za drugog lažnog; ako menjamo Nešu za Šapića, to nam je kao s mazge na magarca.
Ja ne znam, ko bi mogao da svari ovakve bljuvotine? Kakva je to televizija?
A Seselj se pokazao kao i uvek, u najgorem maniru progonitelja i sudije pre suda, za ove ostale i ne znam ko su.
Uostalom, kad je on mogao Dobricu Cocica onako da izvredja u Skupstini, sta ocekivati dalje? Ucinilo mi se da je postao bolj, mudriji i stalozeniji otkad se vratio iz Haga, ali nije.
Seselj je osoba bez ikakvog obraza i srama, a oni sagovornici su tek jadni, mada poneki idu bas njegovim stopama.
Ti bivši DSS ovci tipa Jovanov i Bakarec primetno više prelaze granice u mržnji prema opoziciji nego recimo radikali i naprednjaci koji su izvorni.I ovaj Jovanov...znači vrlo dobro zna da nije istina da su KRIK i ostali branili Belivuka, već da godinama upozaravaju javnost, ali uskače na voz...znači ovo je brutalno laganje svakoga ko gleda emisiju.
Kako @jevropa može da bude apologetska prema ovome, stvarno ne razumem.
Ti bivši DSS ovci tipa Jovanov i Bakarec primetno više prelaze granice u mržnji prema opoziciji nego recimo radikali i naprednjaci koji su izvorni.
I dr Slina ako procita svoje otvoreno pismo moze da shvati da ga i nije on pisao nego ON.Čudno, ministar odbrane, a ne brani se!
Zato se valjda Vučić stalno okružuje " Slinama"
Ja sma ga tek sad prvi put videla kako izgleda, on je i za Jeremica tj, Natasu Jeremic govorio da je diler droge, strasno glup lik. Kao neki Vucicevic pa na kvadrat, zalosno je samo sto dolazi iz DSS, stranke u kojoj se bar kako tako drzalo do dostojanstva. Ali i tamo su ocigledno svakoga primali, uostalom zato je na kraju Kostunica i pobeg'o.I ovaj Jovanov...znači vrlo dobro zna da nije istina da su KRIK i ostali branili Belivuka, već da godinama upozaravaju javnost, ali uskače na voz...znači ovo je brutalno laganje svakoga ko gleda emisiju.
Kako @jevropa može da bude apologetska prema ovome, stvarno ne razumem.
Ja sma ga tek sad prvi put videla kako izgleda, on je i za Jeremica tj, Natasu Jeremic govorio da je diler droge, strasno glup lik. Kao neki Vucicevic pa na kvadrat, zalosno je samo sto dolazi iz DSS, stranke u kojoj se bar kako tako drzalo do dostojanstva. Ali i tamo su ocigledno svakoga primali, uostalom zato je na kraju Kostunica i pobeg'o.
Nije do spaljivanja slika a za 15 godina ko zna koju cemo preokupaciju imati (ili muku, ili pak mozda i srecu pa cemo zaboraviti ko je i kada bio na vlasti), nego sto je u tome bas i stos a sto si dobro primetio, to je sto se svi primaju, kao, "nasi su" time se valjda pokazuju kao neki "verni", medjutim, ne samo da nisu i ne moraju da budu "verni", ne samo da ruse demokratiju i to i iz nominalno demokratskih redova relativizujuci je i prodajuci za vlast ili neku drugu pogodnost ili ugodnost, ne samo sto ce jednog dana urusiti i sebe i tu stranku i same sebe "pojesti", nego i bilo koju instituciju u koju bi ljudi morali ili bar trebali da imaju poverenja, tu je sva tragedija.Ma suština je da Vučić pravi istu grešku koja je bila napravljen 5. oktobra. I DS i DSS su kao stranke značajno porasle posle pada Miloševića jer su krenuli ljudi da preleću. Neki su preleteli u opoziciju i ranije (Čović).
Vučić ne samo da skoro ništa nije naučio na tuđim greškama, nego je doveo to do apsolutnog ekstrema. Sada više ništa nema smisla jerbo se bukvalno svako živ primi; da sutra zatraži, dao bi Vučić Đilasu mesto potpredsednika u SNS-u i poziciju gradonačelnika Beograda (gradskog menadžera ili tako nešto).
Dakle nestali su doslovno i najelemtarniji okviri; sve što je ostalo jeste daj sve, samo da ima što više.
To će sve dovesti do toga da će za 10-15 godina ljudi po ulicama gradove spaljivati slike Vučića kao znak revolta.