Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
A lepo je josh pre Sokrata I Platona reko Heraklit :
"Valja znati da je rat opshti , i da je pravda-zavada , i da sve biva na osnovu zavade ( razdora ) , i da tako treba da bude ."
Volela bih da zivim u epic svetu-bilo kom(dobro,osim Eragona,ne bih da budem u svetu fantazije jednog pubertetlije-malo je bljak)
Posebno bih izdvojila lotr i Martinovu tvorevinu.
Msm da je obrazlozenje nepotrebno.
I da-konstantno imam neki trip secanja,sta li je,kao da drzim luk i strelu,nbt,neka glupost
mozda je to nesto iz proslog zivota
Da li ste zadovoljni svetom u kome zivite? Ako ne, u kakvom biste onda svetu zeleli da zivite? I zasto? Evo ja, recimo, zeleo bih da zivim u Srednjoj zemlji iz LOTR serijala. Razlog: Voleo bih da jasem nazgula, druzim se sa vilenjacima, mazim konje iz Rohana, popnem se na vrh Minas Tirita, macujem se, blejim sa Entima, setam po zidinama Helmovog ponora...Al ozbiljno...
koji si ti zaludjenik
savrsen svet ne moze da postoji,zato sto da bi ti radio sta bi hteo uvek moraju da postoje oni koji ce da rade ono sto ti ne zelis,ali se mora uraditi,samim tim ako uzmemo da je definicija zabave,da je zabava zabavna samo ako se svi zabavljaju savrsen svet ne moze da postoji.
a,od ovih filmskih izmisljotina,mi se najvise svidja planeta pandora iz avatara,budesh visok 3 metra,skaces po drvecu ceo dan,sve je zeleno-plavo,umace kosu u sve sto stignes,cooliranje
Nešto nalik savršenstvu je meni ono vreme i prostor kao iz Legend of the Seeker...
Da ima magije, da je sve moguće, da ima ljudi kao što su Seeker i Confessor, Zedd, pa čak i Cara. Ali prvenstveno ovo dvoje. Svako je poseban na svoj način, i postoje neki principi kojih se ljudi drže...To bi bilo baš kul. Sviđa mi se totalno taj svet