Savršen izlazak

• Začetnik teme Začetnik teme Iota
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vas dvoje, zagrljeni, a potom podlakceni, napokon ruka u ruci, sa toplim osecajem u srcu, prolazite kroz crkvena vrata. Ulazite s blagim, andjeoskim osmehom na licima, i stajete da slusate liturgiju.
Za vreme ovoga, u Bozjoj kuci, naslanjas se na nju i sapuces joj u uvo:Svidjaju mi se tvoje svilene gacice"
Da, vrlo lepa crkvena sustina.

Vas dvoje, zagrljeni, a potom podlakceni, napokon ruka u ruci, sa toplim osecajem u srcu, prolazite kroz crkvena vrata. Ulazite s blagim, andjeoskim osmehom na licima, i stajete da slusate liturgiju.
Za vreme ovoga, u Bozjoj kuci, naslanjas se na nju i sapuces joj u uvo:Svidjaju mi se tvoje svilene gacice"

hahahahahaha........msm xtra....:P

Nešto neobično.

A ako se ti njoj svidjaš, praktično sve će da upali. Recimo, nas dvoje smo sedeli na nekom betonu u centru. I ja rekoh da mi je hladno, a on će meni - Jeeeeebiga, i meni je.

(:
Romantika na sve strane.

No, poenta je da ja volim neobične stvari. A verujem da i većina drugih devojaka.
Odvedi je negde gde se ne vode devojke na prvi sastanak. Ali nemoj da je vodiš baš u divljinu, ima svašta da pomisli.
Mislim da kafić i nije baš neko rešenje, jer je tu najteže izbeći tišinu.

I taaaaako.

Nešto neobično.

A ako se ti njoj svidjaš, praktično sve će da upali. Recimo, nas dvoje smo sedeli na nekom betonu u centru. I ja rekoh da mi je hladno, a on će meni - Jeeeeebiga, i meni je.

(:
Romantika na sve strane.

No, poenta je da ja volim neobične stvari. A verujem da i većina drugih devojaka.
Odvedi je negde gde se ne vode devojke na prvi sastanak. Ali nemoj da je vodiš baš u divljinu, ima svašta da pomisli.
Mislim da kafić i nije baš neko rešenje, jer je tu najteže izbeći tišinu.

I taaaaako.

Mislis na bandzi....

Ne mislim.

Mislim na trotoar u zabačenom delu grada.
Mislim na vrh susedne planine (ako vozi).
Ili, vrh neke zgrade gde može noću da se udje na krov.
Ili neka kafanica. Sve sa giricama i pivom.

Ošinite malo po mašti. Nema ništa gore nego kad te neko zove da izadjete... da se prošetate tamo gde se svi parovi šetaju.
Da ti se smuči.

Ne mislim.

Mislim na trotoar u zabačenom delu grada.

Ošinite malo po mašti. Nema ništa gore nego kad te neko zove da izadjete... da se prošetate tamo gde se svi parovi šetaju.
Da ti se smuči.

Ah.....to nije bandzi....pa to nije nista spec........

Nešto neobično.

(:
Romantika na sve strane.
pazi......kod mene totalno drugaciji slucaj.......izlazila sa nekim kosarkasem i dunuo neki vetar,ja onako poplavela,i on toliko me smorio da uzmeme njegovu jaknu,a ja nisam htela.iblabla na kraju sam popustila i isla gradom u jakni do kolena.BUKVALNO!

pa oce da izvede ribu, a ne zna gde pa pita nas shta volimo :D
Tacno :D
Prvo reci koliko imas godina, pa cemo lako za sve ostalo.
15

recimo da je ovaj gore prichljiv dechko...
i delujesh pametno dok govorish...
nemoj prichat o obami, nuklearnom naoruzhanju, severnoj koreji, borisu tadicu...
ako je otpratish do kuce i ona pokazhe da joj je bilo gotivno
mishn saksesfl...
Delujem pametno kad pricam (ja jesam pametan), ali nisam pricljiv.
U ***, onda samo o cepanju atoma :D
Sta znaci "gotivno" i "mishn saksesfl"

Ne vozim, imam pristup na vrhu moje zgrade, volim girice i pivo.

Cernobilj(pripjat)....uh romanticno...
Daj da se podsetim kakva bese romantika...ah da, Call Of Duty 4

pazi......kod mene totalno drugaciji slucaj.......izlazila sa nekim kosarkasem i dunuo neki vetar,ja onako poplavela,i on toliko me smorio da uzmeme njegovu jaknu,a ja nisam htela.iblabla na kraju sam popustila i isla gradom u jakni do kolena.BUKVALNO!

Ne volim kada neko smara.

Ali volim kada mi neko predlaže nešto.
:S
E sad, ja brojim, i ako mi predloži pet puta, to znači da i ta osoba hoće pa ako ja hoću onda pristanem.
A ako ni nakon pet ne pristanem, znači da neću.
Ali, zahvaljujući ovoj taktici, na jednoj slavi sam ostala gladna. Ponudiše ljudi 2-3puta samo. :/

Ma dobro sve, nego ja ocu da znam sta fali mom je benom postu, pa se autor nije udostojio ni da se zahvali kako prilici jednom petnaestogodisnjaku balavom
Makar mlako, ne mora vatromet da mi kuca, nisam ja s njim cuvala ovce,
a dok sam smislila ovaj predlog mogla sam kraci prirucnik o sto savrsenih sastanaka da napisem:evil:

Back