Savršen izlazak

Prvo reci koliko imas godina, pa cemo lako za sve ostalo.

I jos jedna stvar, ne oslanjaj se na savjete djevojaka. One ce tu imati dobru namjeru, i pokusace da ti pomognu, ali ce ipak musko da te bolje savjetuje.

Zanima me sta je po Vama savrsen izlazak (devojke pitam)? Po meni dobar izlazak bi bio kafic, kej, njega kuca.

BTW, sta mislite o kupovini ruze za 1. sastanak?

definitivno kafic.................
ili neka setnja,tipa park...........
ali bolje kafic.........
sto se tice ruze,ukoliko si dovoljno cool da to izneses,oke........
a ukoliko nisi velika je sansa da ce devojka crci od smeha i/ili smatrati da si veliki pacenik...........

definitivno kafic.................
ili neka setnja,tipa park...........
ali bolje kafic.........
sto se tice ruze,ukoliko si dovoljno cool da to izneses,oke........
a ukoliko nisi velika je sansa da ce devojka crci od smeha i/ili smatrati da si veliki pacenik...........

Pa da je on dovojno cool, ne bi ni otvorio temu ovdje :)

No je momak nesiguran u sebe, tako neka ruzu slobodno odbaci.

Zanima me sta je po Vama savrsen izlazak (devojke pitam)? Po meni dobar izlazak bi bio kafic, kej, njega kuca.

prvi sastanak.........hm...kej....to je kul....ono a i nije buka mozete o svemu da pricate......moze i kafic...iako je kej romanticniji...sve zavisi kakva je devojka ...

ma zae'bi sastanak i sve :lol:

Ono cime se ja vodim je da izaberem nesto sto ce istaci moje osobine i ono sto ja znam i umem. Tako da, recimo, kad odem u kafic ja se ne pitam stalno "a sta sada da radim? el trebam ovako ili onako?". Ono sto ti cinis sada je kao kada hoces da budes duhovit i trudis se da smislis te sale, ali te sale tebi nisu smesne i onda dobijes kontra-efekat - umesto da si duhovit ispadnes totalni smor.

Malo neboluze s moje strane, oprostite mi. Idem jest napolitanke.

Ono cime se ja vodim je da izaberem nesto sto ce istaci moje osobine i ono sto ja znam i umem. Tako da, recimo, kad odem u kafic ja se ne pitam stalno "a sta sada da radim? el trebam ovako ili onako?". Ono sto ti cinis sada je kao kada hoces da budes duhovit i trudis se da smislis te sale, ali te sale tebi nisu smesne i onda dobijes kontra-efekat - umesto da si duhovit ispadnes totalni smor.

Samo nek je tebi prijatno :lol:

Mada ima istine u ovome sto si naklapao sad :)

hoces da izadjemo?:zper::flert::rumenka:

veliki problem zapravo
je kad izadjesh s zhemskom
ona ochekuje od tebe
da vodish glavnu rech
a to zhivi cirkus ume biti kad se silish
neki ljudi su talentovani za neobavezne razgovore
ali opet neki nisu
e ovi koji nisu, mogu samo reci - srecno u zhivotu, bice vam teshko
tishina ubija u pojam
al jebbga
e sad
recimo da je ovaj gore prichljiv dechko
slushaj vamo
nemoj je udaviti
znachi vodi razgovor
al pusti je da govori
kontakt ochima
ne zveraj u sto kafanski
niti u sise
znachi u oko
i delujesh pametno dok govorish
neprijatne gestikulacije rukama mogu zaplashiti
nenapadno (na pochetku, ako je napijesh udri bato)
ali verovatno je necesh napiti tako da drzhi odstojanje
nemoj prichat o obami, nuklearnom naoruzhanju, severnoj koreji, borisu tadicu
budi fokusiran na ono shto ti iz usta izlazi
ne naglashavaj sopstvene negativne osobine
ne pij prebrzo
kad se budesh s njom shet'o vodi rachuna jel joj dosadno
ako jeste popravljaj situaciju
nekako
ako je otpratish do kuce i ona pokazhe da joj je bilo gotivno
mishn saksesfl
idi popi gajbu piva da proslavish

ma kad ona pristane na privi sastanak, a vidim da si mladji ( ispravi me ako gresim ) to u tom uzrastu znaci da hoce da se smuva, i zato odma' u napad i ne se.ri preterano...

Back