Zanima me sta je po Vama savrsen izlazak (devojke pitam)? Po meni dobar izlazak bi bio kafic, kej, njega kuca.
BTW, sta mislite o kupovini ruze za 1. sastanak?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А што само девојке?
pa oce da izvede ribu, a ne zna gde pa pita nas shta volimo
Zanima me sta je po Vama savrsen izlazak (devojke pitam)? Po meni dobar izlazak bi bio kafic, kej, njega kuca.
definitivno kafic.................
ili neka setnja,tipa park...........
ali bolje kafic.........
sto se tice ruze,ukoliko si dovoljno cool da to izneses,oke........
a ukoliko nisi velika je sansa da ce devojka crci od smeha i/ili smatrati da si veliki pacenik...........
Pa da je on dovojno cool, ne bi ni otvorio temu ovdje
No je momak nesiguran u sebe, tako neka ruzu slobodno odbaci.
ma zae'bi sastanak i sve
Ono cime se ja vodim je da izaberem nesto sto ce istaci moje osobine i ono sto ja znam i umem. Tako da, recimo, kad odem u kafic ja se ne pitam stalno "a sta sada da radim? el trebam ovako ili onako?". Ono sto ti cinis sada je kao kada hoces da budes duhovit i trudis se da smislis te sale, ali te sale tebi nisu smesne i onda dobijes kontra-efekat - umesto da si duhovit ispadnes totalni smor.
Malo neboluze s moje strane, oprostite mi. Idem jest napolitanke.
ma zae'bi sastanak i sve
Ono cime se ja vodim je da izaberem nesto sto ce istaci moje osobine i ono sto ja znam i umem. Tako da, recimo, kad odem u kafic ja se ne pitam stalno "a sta sada da radim? el trebam ovako ili onako?". Ono sto ti cinis sada je kao kada hoces da budes duhovit i trudis se da smislis te sale, ali te sale tebi nisu smesne i onda dobijes kontra-efekat - umesto da si duhovit ispadnes totalni smor.
Malo neboluze s moje strane, oprostite mi. Idem jest napolitanke.
moze. taman dok ja pojedem napolitanke ti se sredi pa posle idem u san marka ili u etaz videcu.
"girls just wanna have fun"
"one hoce isto shto i mi"
mamu ti... to mi je palo na pamet čim sam poslao post.
i samo opusteno..