mikajo
Zainteresovan član
- Poruka
- 118
Da li savremeni muskarci prde za stolom. U nemackoj je to normalno.Jesu li oni savremeni
Jesu, Mikajlo, jesu !!! Sada, kad ti to NADOĐE, ti pravo na voz, pa RAZVALI još kod Salszburga i NIKO TI TO NEĆE ZAMERITI !!!mikajo:Da li savremeni muskarci prde za stolom. U nemackoj je to normalno.Jesu li oni savremeni
Haha, ali ne mora uvek da bude tako. Moj brat je jednom prdnuo u onu belu kutijicu od filma (za fotoaparat) i zatvorio je. Onda mi je doneo to i rekao da čudno miriši. Ja naravno otvorim i..... Šta reći...Gryphon:Ja i moj ortak smo ucvrstili prijateljstvo prdenjem jedno drugome u usta.
Gryphon:Odakle je izvuce Lexa svaka cast.
Ja i moj ortak smo ucvrstili prijateljstvo prdenjem jedno drugome u usta.
BTW. sinnke kako net protokol.
Lexo, objasni nam malo detaljnije TEHNOLOŠKI proces kojim je to izveo !!!Lexa:Haha, ali ne mora uvek da bude tako. Moj brat je jednom prdnuo u onu belu kutijicu od filma (za fotoaparat) i zatvorio je. Onda mi je doneo to i rekao da čudno miriši. Ja naravno otvorim i..![]()
mikajo:Da li savremeni muskarci prde za stolom. U nemackoj je to normalno.Jesu li oni savremeni
Lexa:Haha, ali ne mora uvek da bude tako. Moj brat je jednom prdnuo u onu belu kutijicu od filma (za fotoaparat) i zatvorio je. Onda mi je doneo to i rekao da čudno miriši. Ja naravno otvorim i..... Šta reći...
Uglavnom, nismo učvrstili odnos![]()