Savremeni forumasi

nikodim:
Dakle... to je savremeni forumas... javno i prezizno iznosenje svojih interesa. To podrzavam...
Voli te se deco... vodite ljubav, pisite kratke postove... uzivajte u zivotu...

Ja sada odlazim, prijatelj me je pozvao na rostilj, dan je lep... trebalo bi ga iskoristiti. ;)
E, ja ću, baš, da visim na internetu ceo dan... :roll:
Šta vas, bre, briga kako drugi ljudi provode vreme? :confused:

Tema me podseca na one sms kontakt tv programe, gde se uvek nadje neki lik da posalje sms tipa - pacenici izadjite u grad pa tamo trazite devojke.
Tako i nikodim.
Ko bi rekao da ce neko ko je doshao na mala vrata medju forumase isklesati ovako veliku istinu.
A onda je pompezno najavio da ide na rostilj i u provod s prijateljima.
Ide da iskoristi dan.
Jadnik, nije ni svestan da mi frikovi sa foruma hvatamo takve prodane duse kad se vrate, i na tajnim ceremonijama pravimo rostilj od njih...

random_cloud_form:
Tema me podseca na one sms kontakt tv programe, gde se uvek nadje neki lik da posalje sms tipa - pacenici izadjite u grad pa tamo trazite devojke.
Tako i nikodim.
Ko bi rekao da ce neko ko je doshao na mala vrata medju forumase isklesati ovako veliku istinu.
Ide da iskoristi dan.
Jadnik, nije ni svestan da mi frikovi sa foruma hvatamo takve prodane duse kad se vrate, i na tajnim ceremonijama pravimo rostilj od njih...

Ne... samo sam napravio svoj akaunt na Krstarici... ne videh dvoja vrata... :shock:

Da vi niste neke "jehove" ili "svedoci"... imam li razlog da strahujem za zivot? :-(

Zar je bitno ko gde trazi i koga trazi... evo ja nadjoh neke i mojoj sreci nama kraja.

Ti jedan od onih ciji su postovi odlicni za citanje i razonodu... ne retko se dobro ismejem citajuci ih... svaka cas.

I onda, lepo, primeniš "Jagoda metod" - sve to lepo priznaš, pre nego što iko stigne da ti natrlja nos
A, jel' te dobro pljujem?

ljudi me pominju...to je dobro...NOT...postao sam previshe ljubazan...mogu smisliti neke vrcave komentare al netju...

The whole world is my enemy - and I'm a walking target
Two times the devil with all the significance
Dragged and raped for the love of a mob
I can't stay - because I can't be stopped
Eat motherfuckers alive who cross us
I know you're all tired of the same ol' bosses
Let me tell you how it's gonna be
I'm gonna kill anyone who steps up in front of me

Everybody wants to be so hard
Are you real or a second rate sports card?
They all lost their dad or their wife just died
They never got to go outside - SHUT UP
Nobody gives a fu.ck
it doesn't change the fact that you suck

Now I'm not pretty and I'm not cool
But I'm fat and I'm ugly and proud - so fu.ck you
Standing out is the new pretension
Sreamline the (sic)ness, half-assed aggression
You gotta see it to believe it, we all got conned
All the mediocre sacred cows we spawned
Put your trust in the mission
We will not repent - this is our religion

Everything ***** and I can prove it
Everybody dies, shuffle on, remove it
Idividuals, indispensable
I'm the paradox deity vessel
...the other side holds no secret
But this side is done, I don't need it
Before you go, you should know you're breaking down
You'll be rotten by the time you're underground

!

Ja pojma nemam zasto bilo sta ovde kuckam....sve je ovo jedna velika glupost i vi svi...virtuelni...nit mene za vas,nit vas za mene....vajda radoznalost...da vidim dal bi neko reko nesto interesantno...i kukavica sam,jedino ovde imam hrabrost da (skoro) uvek kazem svakom sta mislim...najverovatnije spadam u tu grupu monologasa...al bas me briga...ovo je sve zezanje...zivot je zezanje....najgluplji vic na svetu....a onda umres.

AntunTun:
Ti jedan od onih ciji su postovi odlicni za citanje i razonodu... ne retko se dobro ismejem citajuci ih... svaka cas.

I onda, lepo, primeniš "Jagoda metod" - sve to lepo priznaš, pre nego što iko stigne da ti natrlja nos
A, jel' te dobro pljujem?

ljudi me pominju...to je dobro...NOT...postao sam previshe ljubazan...mogu smisliti neke vrcave komentare al netju...

Dobro pljujes... :cry:

nikodim:
Da li je tacno...
Da su ljudi skloni monolozima i neiscrpnim raspavama, misleci da ce ih potencijalni citalac shvatiti ili podrzati? Da li se misljenje forumasa formira u odnosu na ocekivanja drugih koji ucestvuju na temi, ili je to zaista njihov licni proizvod potpuno operisan od tako smesnih interesa?
Vidim da se ljudi otkidaju od nekih uzjebanih monologa, teskih umnih dela, slatkih maco poltronisanja...
Misljenja sam da je sve to jedno veliko srOnje, ne vidim zbog cega bi se to radilo, a opet rekao bih da se radi.
zna$ i sam da si ovim postom otkrio toplu vodu dragi nikotine.
$ta reci, a ne natrtiti te ili poslati u forumski co$ak da klechi$ na QQruzu

Na forumu kao $to vidi$ ima svega, a mnogo vi$e ima onoga $to nece$ da vidi$ i da sazna$. .. nii ti nii ja.

cLick - OR - Die:
zna$ i sam da si ovim postom otkrio toplu vodu dragi nikotine.
$ta reci, a ne natrtiti te ili poslati u forumski co$ak da klechi$ na QQruzu

Na forumu kao $to vidi$ ima svega, a mnogo vi$e ima onoga $to nece$ da vidi$ i da sazna$. .. nii ti nii ja.

Jes... vala, pravo velis... a gde me nadje sa tim "nikotine"... kada pokusavam da ostavim cigarete.
Da ti nisi vidovit? :shock:

Stvarno si, Antune, smekšao. Jagoda lepo kaže da me mrzi, i svi srećni. Oako nešto nije u redu. Nije, bre, prirodno. Budi ono što si :mrgreen:
Zašto ne voliš smajlije? Možda ovi likovi što ih izbegavaju ustvari vole da se mršte pred monitorom, pa im se smajliji čine, nekako, suvišnim... :confused: Kao da bi se ponavljali... :lol:

@cLick - OR - Die
Vidis... nemam takav pristup tome... nikada nisam tako razmisljao, samo pokusavam sebe da odviknem od toga... ali sam prilicno lenj, tako da mislim da nikada i necu (volim ih, volim, volim....).

ima likova, stvarno! njuske su to! ali prave! uveseljavaju me svojim fantazijama! u kom li svetu oni zive... a ima i stvarno interesantnih ljudi (2%)! da ne gresim dusu moju napacenu na forumu...
i jos jedna stvar tipicna za 98% "forumasa" je da svi cekaju da se desi nesto sto ce im promeniti zivot i niko nista u stvari ne pokusava... (iz procitanih postova sam to zakljucio!) generalizujem jer je tako!!!

joooooj, znas li ti sta bi Dr. Arslanagic rekao na sve ovo?

random_cloud_form:
Tako i nikodim.
Ide da iskoristi dan.

Najezio sam se od ovog posta, pogotovu od poslednje recenice. Inace, za nekoga ko je prevacio 3000 postova ( nikodim ) malo je neobicno da se sad svega toga setio.

nikodim:
Dakle glupost je... u toliko bolje.
Pomislih da se ovde desavaju izvesne promocije, beskrajni textovi koji velicaju svog autora... i tako dalje.
Ma ko zna... mozda sam i ja ovo napisao u cilju svoje promocije... kao ja sam sada tu neso pametan pa videh nesto sto drugi ne videse.
Nego... vidim neki tu masu svojim organim po forumu, kao vidi koliko je, a sta tek moze... Pa se onda uortace neke kuronje i tako... masu u duetu.

A to pitanje vezano za misljenje odnosilo se na neke tamo... "kurosave", reko`... mozda neki od savremenih forumasa operisuci po forumu dodje do neke polne radosti.

Ipak... pogresih, a to je vrlo bitno... neka, neka...
Dakle, hvala na dosada izdvojenom vremenu na jednoj od onih... umarajucih tema. ;)
Nikodime,tebe su baš napenalili ti mangupi, nisi se valjda naljutio?
Baš je srceparajuće ovo tvoje lamentiranje,suze mi potekoše dok sam čitao.:D

Zaboravih:

Pearl_Jam_5_-_Vote_for_Change_Tour_10504_-_lg.6552581.jpg

Back