radeta62
Buduća legenda
- Poruka
- 43.063
Cime moze da se skine fleka na tepihu od markera.Hvala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To bi trebalo da može acetonom zavisi od boje tepiha.Cime moze da se skine fleka na tepihu od markera.Hvala.
sircetom ali obicnim, alkoholnimCime moze da se skine fleka na tepihu od markera.Hvala.
Hvala Zabice.sircetom ali obicnim, alkoholnim
dobro natopi i tapkaj nekom krpom dok se ne skine, nemoj da trljas da ne razmazes i utrljas boju jos dublje
Probacu sircetom i alkoholom sto mi je Zabica rekla ali hvala ti na savetu.To bi trebalo da može acetonom zavisi od boje tepiha.
Isto. Ako se takve greške naprave posle obično nema popravke. Ja imam neki sapun za skidanje fleka I pokazao se kao odličan a jeftin pomoćnik. Ako ga nadjem danas slikacu.Da si sipala venis na fleku pre nego sto si ih oprala, mozda bi se i skinulo...ali samo mozda.
Sada, kad su oprane, ne verujem da ce ista pomoci
Slikaj, da probamo i toIsto. Ako se takve greške naprave posle obično nema popravke. Ja imam neki sapun za skidanje fleka I pokazao se kao odličan a jeftin pomoćnik. Ako ga nadjem danas slikacu.
@Red
Zanimljivo
A meni je Venis skinuo sve, ako se sipa direktno na fleku. I nije oprano pre toga. Ne racunam fleke od farbe za kosu
Ostalo nije pomagalo.
A to tvoje nisam probala
Со је добра и за вино.Ja koristim kuhinjsku so za one nase mesecne fleke. Ali mora da bude sveza fleka. Potopim deo sa flekom u hladnu vodu i naprskam so na nju. Tako odstoji par sati, operem i susim na suncu. Skine krv u potpunosti. Soda bikarbona mi isto skida...cak i fleke od flomastera sa zida, samo sa njom treba biti obazriv jer hoce i fatbu sa tog zida da skine.
I Frosh sredstvo za skidanje fleka, na bazi vocnih kiselina. Poprskam na tkaninu, odstoji i operem normalno. Skidala sam fleke od jagoda i tresanja i sa belih stvari.