Savjeti za skidanje fleka

Na omiljene pantalone ispustih tecni trajni ruz i ostade fleka.
Probala sam skinuti acetonom i onim sredstvom za skidanje sminke,ali nista.
Oprala sam ih i nije se opralo.Postoji li sansa da ih spasim necim?
Gde sa acetonom,...verovatno si oštetila tkaninu.
Probaj da na tu fleku sipaš kap Feri deterdženta i malo utrljaj.Ostavi malo duže da odstoji i ponovo operi.
Feri skida fleke od paradajz sosa, možda upali i sa karminom.

Na omiljene pantalone ispustih tecni trajni ruz i ostade fleka.
Probala sam skinuti acetonom i onim sredstvom za skidanje sminke,ali nista.
Oprala sam ih i nije se opralo.Postoji li sansa da ih spasim necim?
Da si sipala venis na fleku pre nego sto si ih oprala, mozda bi se i skinulo...ali samo mozda.
Sada, kad su oprane, ne verujem da ce ista pomoci

Ja odavno ne kupujem veniš, meni to skoro ništa ne skine. Koristim ovo, za kočnice. Da napomenem, nemam osetljive tkanine, sve pamuk, lan, teksas... I bogami, razne fleke sam skinula sa tim.

Prilozi

• 2897-333-5009.jpg
    2897-333-5009.jpg
    26,8 KB · Pregleda: 51
@Red
Zanimljivo :D
A meni je Venis skinuo sve, ako se sipa direktno na fleku. I nije oprano pre toga. Ne racunam fleke od farbe za kosu
Ostalo nije pomagalo.
A to tvoje nisam probala
Sad sam skinula fleku od farbe za kosu.Naprskaš lak za kosu, da bude mokro mesto i ostaviš da se osuši.Sve se skinulo s tkanine!
Mda trenerice su mi tamne, ne verujem da se isto tako skida sa svetlije tkanine.

@Red
Zanimljivo :D
A meni je Venis skinuo sve, ako se sipa direktno na fleku. I nije oprano pre toga. Ne racunam fleke od farbe za kosu
Ostalo nije pomagalo.
A to tvoje nisam probala

meni venis nista nije skidao, pa pre mi je fleke skidala tecnost za sudove, narocito masne fleke. a fleke od mece kad usvinjim okolo, skidam tako sto isperem pod hladnom vodom i naprskam penom za brijanje (znaci ne gel, nego obicna muska pena za brijanje) i ostavim tako da stoji. moze da stoji i do sutra, dodam samo malo pene. penu utrljam, pa jos dodam da stoji. i skine super.

meni venis nista nije skidao, pa pre mi je fleke skidala tecnost za sudove, narocito masne fleke. a fleke od mece kad usvinjim okolo, skidam tako sto isperem pod hladnom vodom i naprskam penom za brijanje (znaci ne gel, nego obicna muska pena za brijanje) i ostavim tako da stoji. moze da stoji i do sutra, dodam samo malo pene. penu utrljam, pa jos dodam da stoji. i skine super.
Kako bre, meni je venis skinuo sve. Uvek. Od kad postoji do danas.
Samo sipam na fleku, odstoji malo i to je to

Kako bre, meni je venis skinuo sve. Uvek. Od kad postoji do danas.
Samo sipam na fleku, odsroji malo i to je to

bas slabo mi je skidao, ne znam zasto, a hvaljen.

ja sad imam i ono iz lidla formil ili kako se vec zove. skinuo je neke fleke, al opet ja od fleka imam samo te masne kad kuvam ili jedem pa se usvinjim i od mece. nikad mi se nije desilo da prospem lak ili tako nesto.
imam i od krecenja fleke, al to mi je radna odeca, pa nista ne smeta. :mrgreen:

ja na masne fleke stavim direktno tecnost za sudove i to jos ja koristim onaj aro iz metroa, kupimo onaj balon od 5 litara, pa traje i traje. i utrljam dobro u fleku i samo bacim u pranje. od praska ja koristim samo prasak duel, koji nadjem na akciji. ali uvek duel ili eventualno aro, a za aro pakuje beohemija tjah proizvodjac duela. ja ne koristim nista spec za svetlu, tamnbu odecu, nista tecni praskovi, ja samo ko moja baba jedna prasak za sve i teraj. :lol:

ja cak i ne odvajam po bojama...postoji smao tamno i svetlo...sve tamno ide zajedno, sve svetlo ide zajedno i cao. :lol:

Back