Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koleginice, platite konsultacije 5000 i odete ,pa vidite na koje zadatke treba da se obrati pažnja.
Ovaj forum godinama funkcionise tako sto se na njemu razmenjuje literatura, zadaci iskustva... Ako imate neki problem sa tim treba da se obratite administratorima a ne da dajete neprimerene komentare ko ce gde i zasta trositi svoj novac. Pretpostavljam da i vi trazite literaturu da ne bi potrosili koji dinar a ako ste se prijavili iz drugih razloga radite to na los nacin. Pozdrav.

Potreban je samo digitron. Sve ostalo dobijate tamo od njih. Daju svesku i hemijsku za rad.
Postovane kolege,da li neko moze da podeli iskustvo sa polaganja ispita 1.5
Ono sto me konkretno interesuje je da li se neko na ispitu sreo sa pitanjima iz dela knjige koji se konkretno odnosi na reviziju,obzirom da ja imam materijal koji se odnosi samo na orvi deo knjige😭
Ko ima knjigu pored sebe to je oblast od 120 str do kraja

Postovane kolege, da li je neko od Vas imao problem sa ipitom 1.5 koji se polagao online?
Nije mi jasno iz kog razloga me je sofrware izbacio nakon 10ak pitanja koja sam odgovorio. Jednostavno je pisalo: "Ispit je zavrsen".
Svakako cu zvati ljude iz Saveza u ponedeljak, ali rekoh da proverim da se nekome nije desilo isto pa da bude - do njih.
Hvala
Pa,meni je iskreno bilo sve ok.
Jedino ako je bio u pitanju neki pokret koji oni smatraju nedozvoljenim,mada se ni to ne moze sa sigurnoscu tvrditi.

Pa,meni je iskreno bilo sve ok.
Jedino ako je bio u pitanju neki pokret koji oni smatraju nedozvoljenim,mada se ni to ne moze sa sigurnoscu tvrditi.
Obzirom da je tebi sve bilo ok, onda nista drugo ne moze biti, samo sto meni nije jasno sta sam to uradio, osim blenuo u laptop sa slusalicama i camerom ON. Jako neozbiljno s njihove strane da ne postoji nikakav support na samom ispitu koji ce ukazati da smo mozda zaboravili da mikrofon stavimo na ON ili tome slicno. Pozdrav

Obzirom da je tebi sve bilo ok, onda nista drugo ne moze biti, samo sto meni nije jasno sta sam to uradio, osim blenuo u laptop sa slusalicama i camerom ON. Jako neozbiljno s njihove strane da ne postoji nikakav support na samom ispitu koji ce ukazati da smo mozda zaboravili da mikrofon stavimo na ON ili tome slicno. Pozdrav
Jaoj,slusalice🥺
Pazi,necu da bukvalisem,ali velike su sanse da je zbog toga.
Ne govorim pouzdano,ja sam to procitala na onom uputstvu sto salju za polaganje online ispita.

I ja mislim da slusalice nisu dozvoljene i da ste tu napravili gresku 😞

Back