Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Cini mi se da sam Vama slala folder za 2.9 ako jesam knjigu imate u tom folderu ako sam pogresila ili ne mozete da je nadjete recite mi pa cu Vam poslati samo knjigu ponovo.Pozdrav
Gordana, to je knjiga Revizija - teorija i praksa od Andrića, jel da? Da li je doovoljno za prolaz da se pređe ta knjiga, i na šta treba obratiti pažnju? Takođe, iz Kodeksa, iz kog dela se najviše javljaju pitanja na ispitu?

Gordana, to je knjiga Revizija - teorija i praksa od Andrića, jel da? Da li je doovoljno za prolaz da se pređe ta knjiga, i na šta treba obratiti pažnju? Takođe, iz Kodeksa, iz kog dela se najviše javljaju pitanja na ispitu?
Da to je ta.Ja sam samo iz nje ucila i malo bacila pogled na kodeks i bilo je dovoljno za prolaz(da sam pala vise bi se posvetila kodeksu).U martovskom roku bilo je dosta pitanja iz kodeksa i to deo koji se odnosi na ovlascene javne racunovodje,zatim eksterna revizija,misljenja revizora i rizici...cini mi se da su te oblasti bile najvise zastupljene.

Poštovana koleg
Cini mi se da sam Vama slala folder za 2.9 ako jesam knjigu imate u tom folderu ako sam pogresila ili ne mozete da je nadjete recite mi pa cu Vam poslati samo knjigu ponovo.Pozdrav
Poštovana koleginice, da li biste mi prosledili knjigu za 2.9 na zivanovicjelena81@gmail.com. Unapred zahvalna!!!!

Pozdrav Gordana, kako je prošao ispit, kako je izgledalo?
Meni i koleginici treba materijal za 2.7., 2.8.i 2.9., a imamo za 2.1., 2.6. I nešto za 2.2. (Ako Vam nešto treba tu sam)
Hvala unapred
tanjarajsp73@gmail.com
Zdravo Tanja, hteo sam da vas zamolim ako imate nesto od materijala za 2.1 i 2.2 da mi posaljete posto planiram da ih polazem sad u junu. Mail sisicdusan@yahoo.com . Hvala unapred

Back