Posaljite mail na koji vam mogu proslediti ono sto ja imamPostovani, potrebna mi je dokumentacija za racunovodju ( 1.1, 1.2, do 1.9) ako neko ima. Knjige, skripte, testove. Bukvalno nemam nista. Kupicu sve sto nudite :-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posaljite mail na koji vam mogu proslediti ono sto ja imamPostovani, potrebna mi je dokumentacija za racunovodju ( 1.1, 1.2, do 1.9) ako neko ima. Knjige, skripte, testove. Bukvalno nemam nista. Kupicu sve sto nudite :-)
PoslalaPostovana Gordana, da li bi mogli da mi na mejl: slavicavg@yahoo.com prosledite literaturu i testove za 2.2 i 2.7 ?
Ja sam izlazila u martu. Nije bilo tesko, nije bilo definicija, nabrajanja...vratite se ovde par strana unazad neko od kolega je postavio spisak skoro svih pitanja koja su bila.Drage kolege i meni trebaju pitanja za ispit 2.3, ako neko ima da peosledi na josipovicjasmina@gmail.com
Gordana, to je knjiga Revizija - teorija i praksa od Andrića, jel da? Da li je doovoljno za prolaz da se pređe ta knjiga, i na šta treba obratiti pažnju? Takođe, iz Kodeksa, iz kog dela se najviše javljaju pitanja na ispitu?Cini mi se da sam Vama slala folder za 2.9 ako jesam knjigu imate u tom folderu ako sam pogresila ili ne mozete da je nadjete recite mi pa cu Vam poslati samo knjigu ponovo.Pozdrav
Da to je ta.Ja sam samo iz nje ucila i malo bacila pogled na kodeks i bilo je dovoljno za prolaz(da sam pala vise bi se posvetila kodeksu).U martovskom roku bilo je dosta pitanja iz kodeksa i to deo koji se odnosi na ovlascene javne racunovodje,zatim eksterna revizija,misljenja revizora i rizici...cini mi se da su te oblasti bile najvise zastupljene.Gordana, to je knjiga Revizija - teorija i praksa od Andrića, jel da? Da li je doovoljno za prolaz da se pređe ta knjiga, i na šta treba obratiti pažnju? Takođe, iz Kodeksa, iz kog dela se najviše javljaju pitanja na ispitu?
Poštovana kolegGordana, to je knjiga Revizija - teorija i praksa od Andrića, jel da? Da li je doovoljno za prolaz da se pređe ta knjiga, i na šta treba obratiti pažnju? Takođe, iz Kodeksa, iz kog dela se najviše javljaju pitanja na ispitu?
Poštovana koleginice, da li biste mi prosledili knjigu za 2.9 na zivanovicjelena81@gmail.com. Unapred zahvalna!!!!Cini mi se da sam Vama slala folder za 2.9 ako jesam knjigu imate u tom folderu ako sam pogresila ili ne mozete da je nadjete recite mi pa cu Vam poslati samo knjigu ponovo.Pozdrav
Ako mozete i meni prosledite natasa.zivadinovic@yahoo.comPoslato![]()
Ako mozete i meni materijal za 2.9. I ako imate za 2.1.Poštovana koleg
Poštovana koleginice, da li biste mi prosledili knjigu za 2.9 na zivanovicjelena81@gmail.com. Unapred zahvalna!!!!
Ako mozete i meni materijal za 2.9. I ako imate za 2.1. Na natasa.zivadinovic@yahoo.com
Poštovana, mozete li meni proslediti materijal za 2.1. I 2.2. Na natasa.zivadinovic@yahoo.comPoslala
Poštovana Dina, ukoliko mozete i meni materijale na natasa.zivadinovic@yahoo.comDa li bi mogao neko da napiše pitanja sa jučerašnjeg ispita iz Revizije koja ste imali?
Poštovana Dina, da li bi ste mogli meni da pošaljete materijal za te ispite na mail mmiladinov14@gmail.com Hvala Vam unapred
Pozdrav, ukoliko mozete da mi prosledite materijale za 2.1. I 2.2. Na natasa.zivadinovic@yahoo.comPozdrav, da li možete da mi pošaljete materijal koji ste spremali za 2.1? I da li vam je bilo teško?
Vidim da se interesujete za 2.9, mogu vam proslediti materijal koji ja imam, ja sam ga položila danas. Unapred hvala!
Zdravo Tanja, hteo sam da vas zamolim ako imate nesto od materijala za 2.1 i 2.2 da mi posaljete posto planiram da ih polazem sad u junu. Mail sisicdusan@yahoo.com . Hvala unapredPozdrav Gordana, kako je prošao ispit, kako je izgledalo?
Meni i koleginici treba materijal za 2.7., 2.8.i 2.9., a imamo za 2.1., 2.6. I nešto za 2.2. (Ako Vam nešto treba tu sam)
Hvala unapred
tanjarajsp73@gmail.com
Postovana Mirjana,Postovana Mirjana, meni je potreban materijal za sve ove ispite koje ste naveli
mail:josipovicjasmina@gmail.com
Postovana, da li mozete da mi posaljete materijal za ispite 2.2, 2.4 i 2.6 i ukoliko imate i za ostale, na mejl mladen.zivanovic82@gmail.com?poslala sam vam
Postovana, da li bi mogli da mi posaljete na mejl mladen.zivanovic82@gmail.com?Materijal 2.6;2.7;2.8;2.9 skripte i rokove prethodne.
Ko je zainteresovan u inbox!
Postovana da li biste mogli i meni da posaljete na mejl mladen.zivanovic82@gmail.com? Hvalaposlala sam vam
PoslalaPostovana da li biste mogli i meni da posaljete na mejl mladen.zivanovic82@gmail.com? Hvala
PoslalaPoštovana, mozete li meni proslediti materijal za 2.1. I 2.2. Na natasa.zivadinovic@yahoo.com
Hvala najlepse!Poslala![]()
Hvala najlepse!Poslala![]()
Potreban mi je materijal ako imate za 2.2 i 2.3 na mejl mj9602693@gmail.comPoslacu vam sve u mailu
Za 2.2 imam nesto poslacu Vam a 2.3 mi je priznat tako da za njega nemam nistaPotreban mi je materijal ako imate za 2.2 i 2.3 na mejl mj9602693@gmail.com
Poštovana Gordana, molim Vas da mi pošaljete na mejl natalija.h375@gmail.com materijal za ispite 2.1,2.3,2.6,2.7,2.8. Za 2.9 sam pročitala koju knjigu preporučujete. Ostale predmete su mi priznali. Unapred se zahvaljujem!poslala sam vam