Dobar dan svima, kupila bih skrpite predmeta za polaganje za RAČUNOVOĐU u Savezu Računovođa, ako neko ima nek mi piše!
Hvala
Hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
poslala sam vamPozdrav,
Da li bi neko mogao da prosledi materijale za ispite ovlašćenog računovođe i to pod rednim brojevima 2.1., 2.2. i od 2.6-2.9. ?
E-mail adresa ivanadj0887@gmail.com. Značilo bi mi bilo šta od materijala pošto se prvi put prijavljujem za ove ispite.
Unapred hvala!
Postovana Gordana, ako imate nesto novije od skripti i ispitnih pitanja za 2.6 i 2.7 bila bih Vam zahvalna ako mozete da posaljete na dragana.stb@gmail.com.poslala sam vam
Hvala GordanaN88 na ovom komentaru.Ja spremam 2.9 za martovski rok.Ucim iz knjige Revizija-teorija i praksa i preletela sam Eticki kodeks.Imam i starije testove mada koliko sam uspela da primetim takva pitanja se mahom nalazi na kraju svakog poglavlja ove knjige gde su pitanja za proveru znanja.Ako ste u fb grupi onda ste sigurno informisani kako ce ispit izgledati.Vidim da ste Vi 2.1 i 2.2 polozili pa ako mozete da me usmerite sta uciti ili da mi posaljete literaturu iz koje ste spremali (ako je literatura iz fb grupe to sve imam)
Ja je imam odstampanu i mogu da Vam pošaljem. Inače nisam učio iz nje, našao sam odličnu knjigu sa kontrolnim pitanjima na kraju svakog poglavlja.(takva pitanja su bila i na ispitu)Pozdrav, ja je imam u pdf-u, mogu vam poslati na mail. Imam i štampano, u spirali, ja sam položila tako da mi nije više potrebna![]()
Drago mi je da Vam je znacilo i ja sam polozila samo to spremajuci nista od onih silnih knjiga,skripti i testova nisam ni pipnulaHvala GordanaN88 na ovom komentaru.
Posle vašeg komentara ja sam našao knjigu na netu, pripremio ispit iz nje za 3 dana i položio u martovskom roku online!!
Sve preporuke za knjigu.
I nema potrebe..sva sreca da sam naleteo na Vaš komentar ovde, već sam bio odštampao onu "interna revizija i kontrola" od SRRS - mislim da ne bi prebacio 50 boda sa njom.Drago mi je da Vam je znacilo i ja sam polozila samo to spremajuci nista od onih silnih knjiga,skripti i testova nisam ni pipnula![]()
Ja sam isto položila pa proleđujem svima za 2.9. Ali ako imate nešto za 2.1 dobro bi mi došlo. Unapred hvala!Ja je imam odstampanu i mogu da Vam pošaljem. Inače nisam učio iz nje, našao sam odličnu knjigu sa kontrolnim pitanjima na kraju svakog poglavlja.(takva pitanja su bila i na ispitu)
Pozdrav, ja je imam u pdf-u, mogu vam poslati na mail. Imam i štampano, u spirali, ja sam položila tako da mi nije više potrebna![]()
Pozdrav, ako možete pošaljite i meni na lukicsasa@ptt.rs. Hvala!Vesna,poslala sam vam.
Poslala sam VamPozdrav kolege!Planiram za jun da krenem sa polaganjem ispita. Da li bi neko mogao da mi prosledi materijale za ispite ovlašćenog računovođe i to pod rednim brojevima 2.1, 2.2, 2.6, 2.7, 2.8, i 2.9? E-mail adresa je vladatanja7578@gmail.com. Puno bi mi znacilo, posto nemam nista od literature![]()
PoslatoPozdrav, ako nije problem, može i meni u pdf-u na lukicsasa@ptt.rs. Hvala puno!
Koleginice, da li moćete i meni proslediti za 2.9. na irinavrsac@yahoo.com ? HvalaJa sam isto položila pa proleđujem svima za 2.9. Ali ako imate nešto za 2.1 dobro bi mi došlo. Unapred hvala!
Poštovani, zamolila bih Vas da mi pošaljete tu knjigu iz koje ste učili, moj mejl je 79sladja@gmail.com. Hvala unapredHvala GordanaN88 na ovom komentaru.
Posle vašeg komentara ja sam našao knjigu na netu, pripremio ispit iz nje za 3 dana i položio u martovskom roku online!!
Sve preporuke za knjigu.
Da li bi mogli i meni da posaljete za 2.9 sta imate na kosticnatasa1986@gmail.comPoštovani, zamolila bih Vas da mi pošaljete tu knjigu iz koje ste učili, moj mejl je 79sladja@gmail.com. Hvala unapred
Ako mozete meni da posaljete za 2.9 na kosticnatasa1986@gmail.comPozdrav, da li možete da mi pošaljete materijal koji ste spremali za 2.1? I da li vam je bilo teško?
Vidim da se interesujete za 2.9, mogu vam proslediti materijal koji ja imam, ja sam ga položila danas. Unapred hvala!
da li mozete i meni da posaljete za 2.9 ako vam nije problem na kosticnatasa1986@gmail.comPozdrav, ja je imam u pdf-u, mogu vam poslati na mail. Imam i štampano, u spirali, ja sam položila tako da mi nije više potrebna![]()
Cini mi se da sam Vama slala folder za 2.9 ako jesam knjigu imate u tom folderu ako sam pogresila ili ne mozete da je nadjete recite mi pa cu Vam poslati samo knjigu ponovo.PozdravPoštovani, zamolila bih Vas da mi pošaljete tu knjigu iz koje ste učili, moj mejl je 79sladja@gmail.com. Hvala unapred
Poštovani,Postovana da li bi mogli i meni da prosledite za ispite 2.6, 2.7, 2.8 i 2.9 na suzanas@gmail.com.?Unapred hvala
Da li mozete i meni da posaljete za 2.9 na kosticnatasa1986@gmail.com hvalaPostovana Mirjana, meni je potreban materijal za sve ove ispite koje ste naveli
mail:josipovicjasmina@gmail.com
Da li mozete da mi posaljete materijal za 2.9 ispit na kosticnatasa1986@gmail.com hvalaMaterijal 2.6;2.7;2.8;2.9 skripte i rokove prethodne.
Ko je zainteresovan u inbox!
Da li mozete da mi posaljete materijal za 2.9 ispit na kosticnatasa1986@gmail.com hvalaPoštovani,
posedujem materijal za polaganje ispita 21,22,23,26,27,28 i 29