Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li neko ima knjige 1.ACCA Finansijski menadzment i kontrola- ispit 2.7
2. ACCA Finansijsko izveštavanje- ispit 2.8

Hteo bih da kupim knjige, i ne dolazi u obzir štampano izdanje nego baš knjiga koju je izdao savez računovoda i revizora srbije. Ukoliko neko ima ko bi prodao knjige molim da me kontaktira ne mejl srdjanjovovic2@gmail.com radi dogovora.

Pozdrav
Pozdrav, ja imam u PDF-u i mislim da su to te, za 2.7 i 2.8... nisam zainteresovana da prodajem, mogu vam proslediti na mail ako želite.

Marta ja sam prvi put polagao u decembru 2020.godine, dakle u prošlom roku.Spremao sam ispite 2.1 i 2.2 i hvala bogu položio.Što se tiče školske spreme, koliko sam shvatio diplomiranim ekonomistima priznaju uglavnom 3 ispita (2.3,2.4 i2.5) dok master ekonomistima sa drzavnog fakulteta priznaju i 2.1 ispit.Bitna stavka je sada da ima na svim ispitima ,bar koliko ja znam negativnih poena, što otežava polaganje ispita (na sreću) jer ima dosta pitanja na zaokruživanje.Pozovite savez, pripremite uverenja o položenim ispitima sa fakulteta, i onda će vas obavestiti o broju priznatih ispita, koje će te naknadno uplatiti kao i redovne kada polažete.Što se tiče literature, ona je preporučljiva, međutim ,ruku na srce svi uglavnom uče iz skripta i testova koje se godinama vrte, po sajtovima (Facebook ,forumi i sl.).
Pozdrav, da li možete da mi pošaljete materijal koji ste spremali za 2.1? I da li vam je bilo teško?
Vidim da se interesujete za 2.9, mogu vam proslediti materijal koji ja imam, ja sam ga položila danas. Unapred hvala!

Pozdrav, ja je imam u pdf-u, mogu vam poslati na mail. Imam i štampano, u spirali, ja sam položila tako da mi nije više potrebna :)

Pošaljite mi mail pa ću vam proslediti šta imam.
Pozdrav, meni treba sve što imate jer krećem od juna u tu igranku (priznali su mi 2.3.,2.4. i 2.5.).
Posedujem nešto za 2.1., 2.2., 2.6., i po nekoliko primera testova za sve predmete iz ranijih godina, a sve ostalo mi fali.
tanjarajsp73@gmail.com
Hvala unapred

Imam ja nesto sto sam sakupa sa raznih strana.Mozemo posle ovog ispita 2.9 sto je u subotu da se cujemo i razmenimo materijale ili da vam posaljem ovo sto imam.Jedino ako vam je nesto bas hitno za 2.9 da vam posaljem veceras kad budem kod kuce
Pozdrav Gordana, kako je prošao ispit, kako je izgledalo?
Meni i koleginici treba materijal za 2.7., 2.8.i 2.9., a imamo za 2.1., 2.6. I nešto za 2.2. (Ako Vam nešto treba tu sam)
Hvala unapred
tanjarajsp73@gmail.com

Back