NATASA KOSTIC
Početnik
- Poruka
- 33
Nadajmo se sutra, po njihovom najkasnije 20.08.Dobro je?! Najkasnije 45 dana- to je 19.8HVALA na obaveštenju
Pa da vidimo dal ce tako biti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadajmo se sutra, po njihovom najkasnije 20.08.Dobro je?! Najkasnije 45 dana- to je 19.8HVALA na obaveštenju
Ako moze meni za 2.6 i 2.8 sanjanestin@hotmail.com HVALA UNAPREDPostovane kolege,
Da li neko ima primer novijih TEST ili skripte za ispitnih iz 2018-2019 iz predmeta 2.7 i 2.9. Ukoliko ima zamolila bih da mi posalje na mail agron010111979@gmail.com
P.S. Kome trebaju testovi i literatura za 2.5-2.6-2.8 neka javi da šaljem na mail
Hvala
Ako moze i meni sta imate za ispit 2.2 sanjanestin@hotmail.comKoleginice, meni bi trebala literatura i testovi za 2.2. Molim Vas da mi posaljete na abjanjic@gmail.com. Hvala![]()
ako moze i meni sanjanestin@hotmail.comPoštovane kolege,
Zamolila koje bio na 2.7-2.9 bih Vas da mi pošaljete testove i skripte, zadaci za ispit 2.7 i 2.9 za ovlascenog racunovodju na agron01011979@gmail.com
Hvala puno unapred.
Koleginice ako ste dobili nesto prosledite mi na mejl sanjanestin@hotmail.com
Meni treba 2.2 2.6 2.8 2.9 sanjanestin@hotmail.comDa li neko ima novije testove i skripte za 2.7? Ako imate možete poslati na mail sanjagm@yahoo.com. Kome treba imam elektronski za 2.1,2.2,2.6,2.8,2.9.
Hvala
Položila. Koliko sam ranije čula, a i sada se uverila, kriterijum je jako visok za prolaz.Da li je neko polozio 2.7
Sve ispite polozila iz prvog puta, ovaj sesti put padam, ostao mi poslednji ☹
Koleginice,Položila. Koliko sam ranije čula, a i sada se uverila, kriterijum je jako visok za prolaz.
Pa dali se zna koliko bodova je potrebno za prolaz?Položila. Koliko sam ranije čula, a i sada se uverila, kriterijum je jako visok za prolaz.
51 bod za prolazPa dali se zna koliko bodova je potrebno za prolaz?
da li mozete da mi poosaljete odakle ste ucili za 2.7 ispit na mail kosticnatasa1986@gmail.comPoložila. Koliko sam ranije čula, a i sada se uverila, kriterijum je jako visok za prolaz.
Da, za prolaz od 51, ali očigledno sa visokim zahtevima. Možda subjektivno, ali moja očekivanja, prema onome što sam uradila na ispitu u odnosu na osvojene bodove, su bila mnogo veća. To je na kraju nebitno ako se ima dovoljno za prolaz... samo prenosim svoje utiske.da li mozete da mi poosaljete odakle ste ucili za 2.7 ispit na mail kosticnatasa1986@gmail.com
Hvala
Da li bi mi poslali te skripte sto imate?Da, za prolaz od 51, ali očigledno sa visokim zahtevima. Možda subjektivno, ali moja očekivanja, prema onome što sam uradila na ispitu u odnosu na osvojene bodove, su bila mnogo veća. To je na kraju nebitno ako se ima dovoljno za prolaz... samo prenosim svoje utiske.
Za spremanje ispita sam koristila samo zvanično izdatu knjigu i zadatke iz skripte sa pripremne nastave (mislim da ih je ukupno 23), koji su već nekoliko rokova isti i svi su preuziti iz knjige.
Na ispitu je bilo 5 zadataka iz ove skripte, a od toga 2 sa potpuno istim ciframa (neizmenjeni). Ostali zadaci su suštinski isti sa novim ciframa.
Meni su potrebni 2.2 2.6 2.8 i 2.9 molim vas pošaljite na email agencijazeljkaplus@gmail.comDa li neko ima novije testove i skripte za 2.7? Ako imate možete poslati na mail sanjagm@yahoo.com. Kome treba imam elektronski za 2.1,2.2,2.6,2.8,2.9.
Hvala