ivanaanavi
Početnik
- Poruka
- 24
Da li je neko bio na konsultacije za 2.7 i 2.9 a da hoce da podeli sta je bilo?
Hvala unapred
ivana88stojanovic@gmail.com

ivana88stojanovic@gmail.com
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo mejla:Pozdrav Tamara,Da li bih mogla dobiti Vaš mail zbog konsultacija u vezi ispita?
Evo mejla pa mi prosledite...Pozdrav svima, polazem ispite za racunovodju, prihvaceni su mi 1.1 i 1.3 pa bih zamolila ako neko ima testove ili skripte da mi posalje na milka.marjanovic89@gmail.com
Ja imam u pdf-u prirucnik za primenu mfsi, medjunarodni racunovodstveni standard i kontni okvir, ako nekome treba neka ostavi mail.
Pozdrav. Moj mejl je dj.jelena25@gmail.com. hvala unapred
Imate li za 1.2 Informac.za menadzment kontrolu neka ispitna pitanja, tj.test iz decembarskog roka....neke godine...koje god, pleaseee na email: sanexavangard1983@gmail.com
MOLIM da mi prosledite šta ste dobili za ispit 1.2 na email; sanexavangard1983@gmail.comPoštovane kolege, prijavila sam se za polaganje za Racunovodju(1.1-1.9). Da li ima neko testove, skripte, knjige, bilo sta.... molim vas ko sta ima da posalje na jaksa.izolda5@gmail.com Hvala unapred.
Želite li sada vi meni da prosledite neki test za ispit 1.2 iz nekog decembarskog roka na email sanexavangard1983@gmail.com ?Poštovani, da li neko ima i želi da prosledi bilo šta od literature ili testova za zvanje računovođa, predmeti od 1.1-1.9. Hvala unapred
promixpromet@gmail.com
Mozete li mi poslati testove za ispit 1.2 na email sanexavangard1983@gmail.com ? Unapred zahvaljujemPozdrav svima , polagala bih u junu ispite
1.1 Evidentiranje finansijskih transakcija
1.2 Informacije za menadžment kontrolu
1.3 Priprema finansijskih izveštaja
1.4 Računovodstvo troškova
Ako neko ima literaturu , skripte i testove molila bih da mi prosledi.Hvala !![]()
postovani kolega ako moyete pustite mi za 2.6 ispit materijal, hvala vam puno unapred marina_kostic@ymail.comDanas sam posalo 2,6 i dobio sam od kolege testove od prosle godine i bili su skoro indentični kao i sada, ako nekom trebaju nek mi se javi.
Da li neko ima testove ili bilosta za 2,9 reviziju
postovani kolega ako mozete pustite mi test , hvala unapred marina_kostic@ymail.com
Zadaci koji su bili u decembarskom roku za 2.7.
Samo brojevi promenjeni. I u zadatku sa novčanim tokovima su dati diskontni faktori.
postovana koleginice da li ste dobili resenje za ovaj zadatakPostovane kolege,
da li neko zna kako se resava zadatak iz 2.8?
Preduzece X je na pocetku poslovne godine imalo u opticaju 12.000 akcija. Prvog marta je izvrseno emitovanje i prodaja 3.600 akcija. Prvog avgusta je izvrsen otkup 1.100 akcija, a prvog novembra je izvrsena prodaja 400 otkupljenih sopstvenih akcija. Prvog decembra je izvrseno emitovanje i prodaja preostalih 700 otkupljenih sopstvenih akcija uz istovremeno emitovanje i prodaju 2000 novih akcija.
Ostvareni dobitak iznosi 95.000.000 .Utvrditi:
Hvala unapred.
- Ponderisani prosecni br. akcija u opticaju,
- Zaradu po akciji
- Preduzece je izdalo 15.000 konvertibilnih obveznica koje daju pravo zamene za obicne akcije i to na svakih 5 obveznica zamena se moze vrsiti za 7 obicnih akcija, izracunati smanjenu razredjenu zaradu po akciji. OVAJ DEO ZADATKA