Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Molim drage kolege koje spremaju ispit 2.7. I sigurne su u svoje znanje, da mi daju odgovor na sledece pitanje: po kojoj se formuli racuna oslobadjanje gotovine ako se smanji period drzanja zaliha za npr. 10 dana? Npr. Imamo prihod od prodaje 5000, cenu kostanja prodate robe 3000, zalihe 1500, kupce 1200 i period drzanja zaliha 120 dana.

Unapred zahvalna na odgovoru

Ako nekome treba test sa ispita 2.2 od juce (rok - decembar 2016), javite se na salacije@gmail.com
Imam svih 30 pitanja (zadataka) i uglavnom su vrlo slicni onima koji se vrte na ovom forumu. Jedino sto ja nisam imao nijedan test u kom je postojalo medjusobno pruzanje usluga usluznih odeljenja kod zadatka raspodele troskova. Uglavnom su zadaci bili tog tipa da jedno usluzno odeljenje pruza uslugu drugom, ali nije bilo povratno.

51 poen od 100!

- - - - - - - - - -

Колеге, ако је неко радио 2.7 у Бг, и сматра да је урадио тачно, нека ми се јави на е-маил, да се консултујемо око испита ако се сећа решења. :) И ако неко има усликан или исписан испит који је био јуче нека ми пошаље на lukic.vladan0812@gmail.com Поздрав свима и срећно са резултатима. Надам се да ће им бити мало блажи критеријум него пре годину!

Ćao svima. Nova sam na forumu. Polažem za ovlašćenog računovođu. Sad u decembarskom ispitnom roku sam polagala 2.6 i 2.9., dobro sam uradila, tako da se nadam da ću položiti. Prvih 5 ispita su mi priznali. Prva tri su priznata, jer već imam licencu računovođe, polagala sam pre 10 godina, a dodatna dva sa faxa. Ostali su mi još 2.7. i 2.8. Ko je sad polagao ta dva ispita, možemo da se konsultujemo.

Back