Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ako je neko bio na konsultacijama iz 2.7 molim,neka mi se javi na ispit.tanja@gmail.com

Ako neko ima informaciju u vezi ovog posta, može i meni da prosledi, bilo bi od koristi. Mada su to skoro sve isti zadaci koji se vrte iz one skripte: 9,15,16,19,20,21,22. Dobro provežbati ove zadatke i trebalo bi biti dovoljno za prolaz. Moji favoriti gledajući prethodne decembarske rokove: 9,15,22! :)

Pozdrav, da li neko ima resenje zadatka za ispit 2.7, pokazatelji koji su dati u tabeli, trebaju komentari da se ispisu i zakljucak koji se daje upravi preduzeca, zadatak nosi do 30 poena? Vec dva roka dobijam mali broj poena zbog tog zadatka, a dolazi svaki put. Kupio sam od nekoga kopiju knjige za ispit ali izgleda da fali ta strana u resenjima za ispitna pitanja. Ako neko ima sliku (ili da slika te strane sa komentarom na kraju knjige - poglavlje 17), word ili bilo sta vezano za taj zadatak moze da mi posalje na mail filip89zemun@gmail.com

Hvala.

Pozdrav, da li neko ima resenje zadatka za ispit 2.7, pokazatelji koji su dati u tabeli, trebaju komentari da se ispisu i zakljucak koji se daje upravi preduzeca, zadatak nosi do 30 poena? Vec dva roka dobijam mali broj poena zbog tog zadatka, a dolazi svaki put. Kupio sam od nekoga kopiju knjige za ispit ali izgleda da fali ta strana u resenjima za ispitna pitanja. Ako neko ima sliku (ili da slika te strane sa komentarom na kraju knjige - poglavlje 17), word ili bilo sta vezano za taj zadatak moze da mi posalje na mail filip89zemun@gmail.com

Hvala.

Izvinjavam se, ispit 2.8 sam hteo napisati, greska u kucanju jer sam sa telefona slao. ????

Back